ett snabbt och enkelt sätt att skapa coola CD-etikettdesigner utan Photoshop

Skrivar du fortfarande namnet på din uppgifts-CD med en markör? Det är forntida, Bro! ApkVenue berättar hur du snabbt och enkelt gör en cool CD-etikettdesign utan Photoshop!

För de av er som fortfarande går i skolan eller college, ger era lärare eller föreläsare ofta uppgifter som måste skickas in i formulär CD? Om du fortfarande skriver på CD: n använder du en markör permanent? Duh, det är gammal bror! ApkVenue berättar hur du snabbt och enkelt kan skapa en cool CD-etikettdesign utan Photoshop.

  • Hur man snabbt och enkelt utformar visitkort utan Photoshop
  • Hur du får dina foton att se ut som dyra målningar
  • Hur man påskyndar laddning och prestanda för Photoshop

Precis som för några veckor sedan kommer vi att använda Microsoft Publisher. Förutom visitkort, mycket mall andra som kan användas i Microsoft Publisher. En av dess funktioner är att skapa etiketter och omslag CD enkelt och enkelt. Här är stegen:

Snabba och enkla sätt att skapa coola CD-etikettdesigner utan Photoshop

  • Förbered bilderna som du måste inkludera i designen.
  • Öppen Microsoft Office Publisher.
  • välja Etiketter.
  • Leta efter en rund CD-bild. Välj sedan en av de CD-mönster som du gillar. Klick "Skapa".
  • Du stannar här redigera skriva efter behov. Sätt in bilderna som vanligt också.

Redan gjort, deh. Du kan gå rakt skriva ut deh eller kan sparas som en fil utgivare om du vill ta det till ett hyres- eller internetcafé. ApkVenues förslag, så att du kan göra det enklare skriva ut på klisterpapper eller en speciell CD-etikett. Du kan köpa dem i bokhandlar, kontorspapper eller kopiatorer. Eller om duskriva ut i datoruthyrning tillhandahåller de det vanligtvis också. Så här ungefär formen:

Jakas CD-etikett är redo, här!

Så nu ser Jakas jobb coolt och exklusivt ut, eller hur? Jag har inte skrivit namnet på CD: n med en markör. Förutom att vara cool, kommer din uppdrags-CD inte att slå en annan CD som innehåller den programvara, spel eller film "ahem" din samling. Hehehe ... Om du har ett enklare eller svalare sätt, dela igenom det kommentar, ja!