hur man skärmdumpar på Android utan att behöva trycka på några knappar!

Är det inte irriterande om du måste trycka på en kombinationsknapp varje gång du vill ha en skärmdump? Det kan snabbt bryta ström- och volymknapparna på vår Android. Så här skärmdumpar du på Android utan att behöva trycka på en knapp.

Skärmdump är aktiviteten att ta en skärmvisning eller om termen finns på en dator Skärmdump. Aktiviteter skärmdumpar görs vanligtvis när det finns något intressant på smartphone-skärmen.

På Android-enheter, funktion skärmdumpar många leverantörer har utvecklats. Vissa använder tangentkombinationer och andra använder sensorer. Den här gången kommer ApkVenue att vara ett enkelt sätt skärmdumpar på Android utan att behöva trycka på en knapp.

  • Hur man tar en skärmdump på Samsung Galaxy S6
  • Hur skärmdumpar du din dator på ett ögonblick
  • Hur man tar en skärmdump på BlackBerry 10

Hur man tar en skärmdump på Android utan att trycka på en knapp

För ApkVenue, som alltid ger de bästa Android-tipsen för dig, fungerar skärmdumpar mycket viktigt och ofta används. Eftersom den ofta används kommer det att vara besvärligt om du måste fortsätta använda kombinationen Ström och Volym, rädd för att snabbt skadas. För att överlista så här gör ApkVenue det skärmdumpar på Android utan att behöva trycka på en knapp.

VISA ARTIKLAR

Ta skärmdump med Easy Screenshot Application

Skärmdump Lätt är en ansökan Ice Cold Apps vilket gör det lättare för dig att ta skärmdumpar på din Android. Till skillnad från de flesta andra applikationer erbjuder Screenshot Easy en mängd olika fångstmetoder skärmdumpar som passar din Android. Med Screenshot Easy kan du ta skärmdumpar enkelt och snabbt utan att behöva trycka på en viss kombinationsknapp (så länge som Stöd metod).

Varför ska skärmdump vara enkelt? Eftersom den här applikationen kan användas på Android-enheter som har installerats.rot eller inte ännurot. Bortsett från det är det också lätt i storlek. Tja, här är det hur man använder Screenshot Easy:

  • Ladda ner skärmdumpen enkelt apk från länk som ApkVenue tillhandahöll. Därefter installerar du den på din Android så att du kan skärmdumpar på Android utan att trycka på fysiska knappar igen.
Foto- och bildappar Ice Cold Apps LADDA NER
  • När Screenshot Easy har installerats öppnar du programmet. Om din smartphone har varitrot, ge mig bara tillgång rot när du begär åtkomst rot. Koppla av, den här applikationen kan användas även om din Android inte har installerats.rot verkligen. Nästa skärmdump Easy kommer att upptäcka metoden skärmdumpar vad är standard tillhandahålls av säljaren på din Android-smartphone.
  • På startskärmen kommer du att möta olika metoder som finns tillgängliga i Screenshot Easy. Här kan du välja en annan metod som du gillar, du kan använda Overlay-ikonen, Shake eller kameraknappen (om du har en) eller använda metoden standard kombinationsknapp. Eftersom Jakas mål är att göra skärmdumpar på Android utan att behöva trycka på en knapp rekommenderar ApkVenue att du aktiverar metoden Ikonen överlägg. Efter det trycker du på alternativ Börja fånga för att börja aktivera Screenshot Easy-funktionen.
  • Därefter hittar du en knapp som svävar på varje skärm på din Android. Tja, den här knappen är vad du kommer att använda för att hämta skärmdumpar, så du behöver inte trycka på kombinationsknappen längre.
  • Unikt, varje resultat skärmdumpar tagna av Screenshot Easy kan redigeras omedelbart innan de delas.

Lätt är inte vägen skärmdumpar på Android utan att behöva trycka på knappen som ApkVenue gav detta? På detta sätt kommer dina ström- och volymknappar inte att brytas snabbt och plocka upp skärmdumpar ännu enklare. Kom igen, älska din Android-knapp genom att minimera dess användning i att göra skärmdumpar.

Har du en ansökan? skärmdumpar vad tycker du är bättre? Dela med sig låt oss i kommentarfältet!