10 rekommendationer för de senaste och bästa anime-filmerna 2018

Förutom anime-serien som sänds varje vecka finns det också speciella anime-filmer som erbjuder intressanta historier och naturligtvis bör du inte missa dem. Så följ ApkVenue ger rekommendationer för de 10 senaste anime filmerna 2018. Du måste titta på detta!

Vill du veta vilka nya animefilmer som kommer att visas 2018? Anime aka animerade serier från Japan har verkligen blivit en global popkultur, även i Indonesien.

Tja, förutom den anime-serie som du väntar på varje vecka finns det också animefilmer, aka anime-filmer, som bara sänds på storbildsskärmen.

År 2018 fanns det flera senaste anime filmer som du inte bör missa! Finns det något? Följande är de fullständiga rekommendationerna från Jaka!

Senaste Anime 2018

1. Bungou Stray Dogs: Dead Apple

En makt gör mycket av fenomenet att människor begår självmord sedan den mystiska dimman inträffade i deras område. Den särskilda detektivbyrå som ansvarar för detta ärende misstänker också Tatsuhiko Shibusawa för att vara hjärnan i attacken och erkänner sig själv som "samlare".

Väl Bungo Stray Dogs: Dead Apple det här är lämpligt för dig som gillar detektivhistorier med en mörk och mystisk atmosfär!

Se trailern för Bungou Stray Dogs: Dead Apple här!

TitelBungou Stray Dogs: Dead Apple
leva3 mars 2018
GenreAction, Mystery, Komedi, Super Power, Super Natural
StudioBen
Varaktighet1 timme och 30 minuter

2. Mazinger Z-film: oändlighet

Baserat på den populära mecha-anime på 80-talet, Mazinger Z-film: oändlighet berättar historien om Kouji Kabuto, den legendariska robotpiloten Mazinger Z som gick i pension efter 10 år sedan lyckades besegra Dr. Helvete som försöker förstöra mänsklig civilisation.

Men efter att händelsen hade passerat och alla återvände till ett tillstånd av fred, kom fienderna tillbaka med ännu mer makt. Särskilt efter att ha känt till den farliga hemligheten som är gömd under Mount Fuji.

Se trailern för Mazinger Z Movie: Infinity här!

TitelMazinger Z-film: oändlighet
leva13 januari 2018
GenreAction, Sci-Fi, Komedi, Super Power, Mecha, Shounen
StudioToei Animation
Varaktighet1 timme 35 minuter

3. Ninja Batman

Inte längre i Gotham City fortsätter Batmans strider nu i det japanska imperiets era, som är känd för sina samurai och katanas. Ninja Batman ta tomten efter händelsen som gjorde para skurk och Batmans allierade studsar tillbaka i det förflutna.

Här presenteras en strid mellan de två sidorna med japanska vapen från det förflutna. Så förvänta dig inte en Batmobile i den här animefilmen va! Men det är fortfarande kul att titta på för DC Comics fans.

Se Ninja Batman-trailern här!

TitelNinja Batman
leva15 juni 2018
GenreAction, Kampsport, Samurai
StudioKamikaze Douga
Varaktighet1 timme 25 minuter

4. Detective Conan Movie 22: Zero The Enforcer

Vem känner inte detektiv Conan? Nu fortsätter detektivets äventyr som fångats i den här lilla pojkens kropp i anime-filmen med titeln Detektiv Conan Movie 22: Zero the Enforcer med en berättelse som blir alltmer spänd och också avslöjar ett antal viktiga tomter.

Åh ja, den här 22: e serien är också färgad av utseendet på Zero aka Tooru Amuro, en tidigare medlem i Black Organization som faktiskt är medlem i laget. Public Service Bureau i förklädnad.

Se trailern för Detective Conan Movie 22: Zero the Enforcer här!

TitelDetektiv Conan Movie 22: Zero the Enforcer
leva13 april 2018
GenreAction, Mystery, Polis, Drama
StudioTMS Entertainment
Varaktighet-

5. Boku no Hero Academia The Movie: Futari no Hero

För anime-fans shounen, Jag tror att jag kommer att vänta på att den här animefilmen släpps på teatrar! Boku no Hero Academia The Movie: Futari no Hero är en film som berättar historien om All Might, tillsammans med sin partner när han var ung.

I nuet kommer All Might också att föra Midoriya 'Deku' Izuku, efterträdaren till makten Alla för en att bli den främsta superhjälten i hans ställe killar.

Se trailern för Boku no Hero Academia The Movie: Futari no Hero här!

TitelBoku no Hero Academia The Movie: Futari no Hero
leva3 augusti 2018
GenreAction, Komedi, Skola, Shounen, Super Power
StudioBen
Varaktighet-

6. Mirai nej Mirai

Den övernaturliga berättelsen om Kun Oota, som bara var fyra år gammal, hände när han blev avundsjuk på sin nyfödda lillasyster, Mirai Oota. Men en incident får honom att träffa den tonåriga Mirai som kommer från en framtid i filmen Mirai nej Mirai.

Inte bara mötte han Mirai, Kun träffade också andra bröder som kom från det förflutna. Wow, så den här gången är anime kul!

Titta på trailern Mirai no Mirai här!

TitelMirai nej Mirai
leva20 juli 2018
GenreÄventyr, Drama, Fantasi
StudioChizu Studio
Varaktighet1 timme 43 minuter

7. mobil kostym Gundam NT (berättelse)

Tar tidslinjen för Universal Century (UC), Mobildräkt Gundam NT (berättande) är en av Gundams anime-filmer som du kommer att vänta på. Speciellt om du har följt händelserna i den tidigare Mobile Suit Gundam Unicorn-anime.

I den här filmen kommer flera nya karaktärer att dyka upp, som Yona Bashuta, som är piloten för berättelsen Gundam och Zoltan Akkanen som är hennes rival och pilot Sinanju Stein. Missa inte RX-0 Unicorn Gundam 03 Phenex som är ikonen för denna serie.

Se trailern för Mobile Suit Gundam NT (Narrative) här!

TitelMobildräkt Gundam NT (berättande)
leva30 november 2018
GenreAction, Drama, Mecha, Militär, Sci-Fi, Utrymme
StudioSoluppgång
Varaktighet-

Tja, där är han 10 rekommendationer för de senaste anime-filmerna 2018. Tyvärr har Corona-pandemin tvingat majoriteten av ovanstående filmtitlar att skjutas upp.

Har du några andra rekommendationer förutom listan ovan? Kom igen dela med sig i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found