5 Android-appar för att få gratis köp i appar i spel

Vill du ha ett betalt spelobjekt men behöver inte spendera pengar? Kolla in den här metoden. Vem vet, du kan ha tur att få spelartiklar i appen gratis!

Att spela spel är verkligen en aktivitet mycket älskad olika cirklar. Från kontorsfolk till skolbarn, alla gillar att spela spel. På grund av hans hobby, inte sällan många spelare villiga att offra tid, även pengar för spelets skull.

Faktum är att när du spelar spel, till exempel på Android-enheter, finns det några fantastiska saker eller vapen som bara kan fås genom att köpa den (köp inom appen). Då är frågan, kan vi få dessa föremål och vapen utan att betala? Det är klart jag kan. Du kan verkligen använda hjälp från 5 av dessa applikationer.

  • 8 av de rikaste spelbolagen i världen
  • 9 chockerande händelser som förändrar någons liv på grund av spel
  • 7 artiklar i spelet till salu till ett fantastiskt pris (upp till 8,5 miljarder)

5 Android-applikationer för att få GRATIS köp i appar i spel

1. Lucky Patcher

Fotokälla: Foto: luckypatchers.com

Lucky Patcher är en gammal spelare som har varit mycket populär bland Android-utvecklare. Du kan använda Lucky Patcher för att ta bort annonser i applikationer, ta bort applikationslicenser och även få betalda artiklar från ett spel. Det bör nämnas att inte alla spel föremålen kan erhållas med den här applikationen. Av denna anledning kallas denna applikation Lucky Patcher.

2. Creehack

Fotokälla: Foto: creehack.net

Creehack du kan använda den för att förbättra din karaktärs förmågor i spelet utan att spendera för mycket genom att köpa varan. Creehack kan användas av alla Android-smarttelefonanvändare, oavsett om de är rotade eller inte. För att se en lista över spel som du kan hacka med Creehack kan du besöka hemsida Creehack-tjänsteman.

3. Frihet

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Genom att använda applikationen Frihet, du kan köpa mynt, Ädelstenoch andra spelobjekt gratis. Freedome faktiskt dra nytta av säkerhetshål ingår i Google Play-köp i appen. Så det är som om du betalar med pengar, men det gör du inte.

VISA ARTIKLAR

4. Leo PlayCard

Fotokälla: Foto: Leo PlayCard

Leo PlayCard kombinerar funktionerna i CreeHack och Lucky Patcher. Många hävdar att Leo PlayCard bättre jämfört med CreeHack och Lucky Patcher eftersom det inte behöver root för att använda det.

5. AppSara

Fotokälla: Foto: AppSara

Precis som de fyra ansökningarna ovan, AppSara Du kan använda den för att få köp i appar i Android-spel utan att spendera några pengar alls. Det finns en annan fördel med AppSara, som det ser ut enkel och lätt att använda.

Där är han 5 Android-applikationer som du kan använda för att få objekt i Android-spel gratis. Om det finns ett spel som är inte kompatibel med en applikation kan du använda en annan. Lycka till med att prova en efter en av dessa fem applikationer. Glöm inte dela med sig din upplevelse efter att ha provat det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found