mobiltelefoner skadas åtminstone lätt med coola specifikationer 2019

Vem sa att dagens mobiltelefoner lätt kan skadas? Kolla in ApkVenues artikel om mobiltelefoner som åtminstone lätt skadas med anständiga specifikationer 2019.

I modern tid verkar det som om människor inte kan hålla sig borta från tekniken. Från att vakna till att sova igen är mobiltelefonen alltid till hands.

De alltmer sofistikerade mobiltelefonfunktionerna har också påverkat nämnandet av termen mobiltelefon för att bli en smartphone. Med en mängd olika funktioner kan smartphones komplettera vårt dagliga liv.

Men med det ökande antalet funktioner som erbjuds av smartphones finns det viktiga saker som måste offras för att sänka produktionskostnaderna och få in sofistikerade sensorer.

Till skillnad från de gamla mobiltelefonerna som var riktigt motståndskraftiga oavsett hur hårt mobiltelefonen föll, nu verkar säkra mobiltelefoner bli mer sköra, gäng.

Mest sällan skadade HP-märken

Inte alla mobiltelefoner är skapade för att vara hållbara föremål, gäng. Det finns också mobiltelefoner som inte skadas lätt när det gäller normal användning.

Rapportering från en undersökning utförd av Harris Interactive, det finns 3 märken av mobiltelefoner som sällan servas när garantin inte har löpt ut, nämligen Äpple, Huawei och Ära.

Med rättvis användning kan de tre varumärkena klara standardåldern för att använda en mobiltelefon, som är 2 år, förutsatt att det inte finns någon betydande fysisk skada.

Men vad händer om de tre mobiltelefonerna plötsligt faller eller stänker i vatten? Det ser ut som att det inte kommer att överleva, gäng.

Om det är så här behöver du fortfarande en vattentät och elastisk mobiltelefon så att du inte skadas snabbt.

Så nu vill ApkVenue ge dig en rekommendation för en mobiltelefon som inte bara är anti-skadad vid rättvis användning, utan också motståndskraftig i onaturlig användning

HP är minst skadad lätt med anständiga specifikationer i 2019 Jalantikus-versionen

1. Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active är en variant av Samsung Galaxy-serien som skapades speciellt av Samsung för dig som är aktiv och gillar utomhusaktiviteter.

Denna mobiltelefon som släpptes 2017 är utrustad med samma specifikationer som sin bror, Samsung Galaxy S8, men är utrustad med en kraftigare kropp och ett gummihölje som ytterligare skyddar denna mobiltelefon.

Samsung Galaxy S8 Active som redan har militär certifiering MIL-STD-810G som tål olika förhållanden, t.ex. exponering för mycket damm, att vara på en fuktig plats, att utsättas för regn, att vara motståndskraftig mot solstrålning.

DetaljSamsung Galaxy S8 Active-specifikationer
SkärmSuper AMOLED kapacitiv pekskärm 5,8 tum 1440 x 2960 pixlar 18,5: 9-förhållande (~ 568 ppi densitet)
ProcessorSnapdragon 845 Octa-core (4x2,96 GHz Kryo 385 Gold & 4x1,7 GHz Kryo 385 Silver)
Kamera12 MP (bak) / 8 MP (fram)
Bagge4 GB
ROM64 GB
Batteri4000 mAh
PrisIDR 4 miljoner

2. Kyocera DuraForce Pro 2

Kyocera DuraForce Pro 2 är en mobiltelefontillverkare från Japan som är resistent mot skador. Denna mobiltelefon, som släpptes i slutet av 2018, har ofta testats för hållbarhet.

YouTuber heter JerryRigAllt testa den här mobiltelefonens hållbarhet genom att skrapa ett skarpt föremål på skärmen och bränna den.

Glasmaterialet på skärmen på Kyocera Duraforce Pro 2 är belagt med safir som tål repor upp till nivå 7, vilket innebär att nästan ingenting kan repa skärmen på den här mobiltelefonen.

Det är inte bara anti-skadad, den här mobiltelefonen har också anständiga specifikationer. Utrustad med chipset Snapdragon 630, den här mobiltelefonen kommer att kännas snabbare

DetaljKyocera DuraForce Pro 2 specifikationer
SkärmIPS LCD kapacitiv pekskärm, 16M färger 5 tum, 1080 x 1920 pixlar, 16: 9-förhållande (~ 441 ppi densitet)
ProcessorQualcomm SDM630 Snapdragon 630 Octa-core 2,2 GHz Cortex-A53
Kamera13 MP & 8 MP (Bak) / 5 MP (Fram)
Bagge4 GB
ROM64 GB
Batteri3240 mAh
PrisRp5,7 miljoner

3. LG K50

I Indonesien kan LG: s HP vara mindre populär än andra märken. Men gör inget misstag, LG K50 är en fjädrande mobiltelefon från LG som redan har militär certifiering.

Certifiering MIL-STD-810G-kompatibel är ett certifikat som anger att HP LG K50 tål olika väderförhållanden.

LG K50 har en 6,26 tums skärm med IPS LCD-teknik och HD + -upplösning. Med 3 GB RAM och 32 GB ROM kan LG K50 lagra data upp till 512 GB.

DetaljLG K50 specifikationer
SkärmIPS LCD kapacitiv pekskärm, 16M färger, 6,26 tum, 720 x 1520 pixlar, 19: 9-förhållande (~ 269 ppi densitet)
ProcessorOcta-core 2.0 GHz
Kamera13 MP och 2 MP (bak) / 13 MP (fram)
Bagge3 GB
ROM32 GB
Batteri3500 mAh
PrisRs. 19,999 eller motsvarande Rp. 4,1 miljoner

Detta är Jakas artikel om mobiltelefoner som åtminstone lätt skadas med anständiga specifikationer under 2019. Mobiltelefonen ovan kan vara ditt val, som ofta klagar över att hans mobiltelefon är skadad. Jag hoppas det här hjälper!

Läs också artiklar om Prylar eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found