De 5 enklaste sätten att få gratis mobiltelefoner, definitivt vinna!

Vill du ha en ny mobiltelefon gratis 2020? Kolla in tips och tricks för hur du får den här mest effektiva gratis 2020-mobiltelefonen, alla kan få den. 100% inget hoax!

Vem vill inte få en gratis ny mobiltelefon? Gratis saker är alltid målet för många människor eftersom känna när du får ett sådant objekt kan det inte beskrivas, eller hur?

En av de saker som ofta är eftertraktade för att få det gratis eller gratis är en mobiltelefon. Detta objekt, som verkar ha blivit ett primärt behov, är verkligen en stark magnet för fria jägare.

För att övervinna konkurrensen bland fria jägare, som förmodligen är mycket tät, delar ApkVenue den här gången tricks för hur man får de mest effektiva fria mobiltelefonerna 2020.

5 sätt att få gratis Hnadphone 2020

Hur man får en gratis mobiltelefon som ApkVenue kommer att diskutera i den här artikeln, lita inte enbart på tur bara, gäng.

För de av er som har dolda talanger, en extraordinär nivå av tålamod och även brinnande ambition, kan alla användas som poäng så att du kan slå konkurrenter för att få gratis mobiltelefoner.

Du behöver inte vara lång, följande gäng är några av de mest effektiva sätten att få en gratis mobiltelefon som du kan följa 2020.

1. Samla poäng på Cashtree-applikationen

Sättet att få den första gratis mobiltelefonen som ApkVenue rekommenderar är av samla poäng i Cashtree-applikationen.

Den här pengarapplikationen ger dig en viss mängd poäng efter att du har slutfört de uppgifter som ingår i den här applikationen.

Jobbet är väldigt enkelt, gänget börjar från bara Följ officiella IG-konto, installera applikationen, för att spela vissa spel i denna applikation. När ett tillräckligt antal poäng har samlats in kan du byta ut dem mot mobiltelefoner.

Den här vägen du kan säga det säkra sättet att vinna för varje ansträngning du gör belönas i form av poäng som kan ackumuleras, till skillnad från ett lotteri som bara förlitar sig på tur.

Du behöver bara ha tålamod med att samla poäng lite efter lite, så att du senare kan byta ut dem mot den nya mobiltelefon du önskar.

2. Samla poäng på mobiloperatörsapplikationen

ApkVenue är säker på att du är en lojal användare av en av mobiloperatörerna i Indonesien, och du kan använda detta faktum som ett sätt att få en gratis mobiltelefon 2020.

Vilken mobiloperatör som helst alltid ge pris i form av poäng lojala användare och dessa poäng kan senare bytas mot vissa priser inklusive mobiltelefoner.

Vid vissa händelser, vanligtvis mobiloperatören utbytespunkter och inkluderar ofta en mobiltelefon som ett objekt som du kan lösa in med poäng.

Denna andra metod är inte alltid tillgänglig hela tiden. Därför måste du kontrollera din kredit eller kvot ofta via applikationen så att du inte missar nyheterna, gäng.

3. Ta ett frågesport / tävling med priser

Hur man får den här tredje gratis mobiltelefonen kräver lite kamp och även stöd från dina dolda talanger, gäng.

Många marknadsförare av mobiltelefoner och andra varumärken håller ofta tävlingar med gratis mobiltelefonpriser för vinnarna.

Tävlingsformen varierar också från foto- eller videoredigeringstävlingar till noveller som skriver tävlingar eller vetenskapliga verk med vissa teman.

Att alltid vara redo att delta i ett sådant lopp, du måste följa vissa hashtags som #ge bort, #konkurrensoch liknande på Instagram.

Dessutom kan du också söka efter WA- och Facebook-grupper vars syfte är att dela information om tävlingar som denna.

4. Delta i större evenemang

Nästan liknar punkt 3, hur man skaffar en mobiltelefon utan den fjärde applikationen ApkVenue-rekommendationer är efter större händelser.

Det evenemang som ApkVenue betyder är ett årligt kampanjevenemang, lanseringen av en ny mobiltelefon och andra liknande evenemang där en mobiltelefon används som en av huvudpriserna.

Om den tredje punkten verkligen kräver dina färdigheter, den här fjärde punkten kombinera färdigheter och också turen du har.

Det beror på att du aldrig kommer att kunna gissa vilka villkor arrangören kommer att tillhandahålla för att få det stora priset av dem kan varje år förändras beroende på omständigheterna.

5. Följ olika Giveaway på Internet

Den här sista metoden är förmodligen sättet att få en gratis 2020-mobiltelefon som du hör mest om, liksom följa.

Den vanliga giveawayen ger krav som klassificeras som mycket enkla för att deltagarna ska få ett pris.

Den lilla mängden ansträngning som krävs och storleken på gåvorna i kampanjmönstret ge bort, vilket gör att många människor är intresserade av att delta i reklamevenemang som detta.

Även om, tur spelar en mycket stor roll för att få priset på giveaway-processen. Du kan inte förvänta dig för mycket i processen att få priser genom den här metoden.

Det här är några rekommendationer för hur du får en gratis mobiltelefon som du kan följa 2020.

Dessa olika metoder kräver också olika tillvägagångssätt, från de som är helt beroende av tur, till de som kräver dina övergripande färdigheter.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla och lycka till!

Läs också artiklar om Prylar eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found