7 intressanta fakta om Uzumaki-klanen, orsaken till ninja-världskriget!

Som en klan av huvudpersonen finns det några intressanta fakta som du borde veta om Uzumaki-klanen från Naruto-anime! Något?

Är du ett Naruto-fan? Om så är fallet måste du veta att det i historien finns många klaner med olika förmågor.

Till exempel Uchiha-klanen med sitt Sharingan-öga, Nara-klanen som styr skuggor och så vidare.

Tja, huvudpersonen Naruto tillhör Uzumaki-klanen. Den här gången kommer ApkVenue att älska dig sju intressanta fakta om Uzumaki-klanen!

Uzumaki-klanfakta

I början av Naruto-berättelsen svarar vi Uzumaki inte ett känt klannamn. Faktum är att du inte sällan tänker på Naruto som den sista Uzumaki-ättlingen till den levande världen.

När historien utvecklas känner vi till några ninjor som tillhör Uzumaki-klanen.

Förutom Naruto finns det en mamma som heter Kushina. Det finns också Mito (Första Hokages fru), Nagato (grundare av Akatsuki), Karin (Sasukes lagkamrat) och så vidare.

Namnet Uzumaki själv har en mening Whirlpool. Det finns fortfarande många intressanta fakta om Uzumaki-klanen som du borde veta. Något?

1. Sprid över till olika platser

Fotokälla: Pinterest

Du kanske är förvånad, varför ser Uzumaki-klanen lite ut? Var är de alla? Var deras klan också utplånad som Uchiha-klanen?

Svaret beror på Klanen är spridd över hela världen efter deras by, Uzushiogakure, förstört.

Deras klan är ofta inriktad på deras tätningsförmåga bijuu som ägs. Inte konstigt att deras by förstördes och folket bara sprids.

Dessutom är Naruto inte den sista ättlingen till Uzumaki. Det finns fortfarande Karin. Dessutom har Naruto reproducerat så att Uzumakis ättlingar har vuxit igen.

2. Klansymbolen i Konoha Ninja Uniform

Foto med tillstånd av: Quora

Varje ninaklan i Naruto har vanligtvis sin egen symbol. Vad sägs om Uzumaki-klanen?

Det finns, gäng. Om du tittar på Narutos kläder finns det något liknande röd virvel i mitten. Det är symbolen för Uzumaki-klanen.

Dessutom kan du i Konoha ninja-uniformen se dessa symboler på armarna och ryggen. Detta är ett bevis på närheten mellan klan Senju och Uzumaki.

Särskilt när den första Hokagen bildade byn Konoha samarbetade han med ledaren för Uzumaki-klanen Ashina Uzumaki.

Hustrun till den första Hokagen är också från Uzumaki-klanen. Det betyder att Tsunade, som är barnbarnet till First Hokage, har Uzumaki-blod från sin mormor!

3. Kännetecken för rött hår

Fotokälla: Narutopedia

Uzumaki-klan har ett karakteristiskt ljust rött hår. Mito, Kushina, Nagato och Karin har denna egenskap

Det är bara det, det visar sig att inte alla Uzumaki-ättlingar har dessa egenskaper. Naruto, Tsunade, till och med Ashina Uzumaki, har det inte.

Dessutom har de två Naruto-barnen inte rött hår. Boruto följer sin far, medan hans yngre bror har samma färg som sin mamma.

Andra intressanta fakta. . .

4. Klan av sälar

Fotokälla: Narutopedia

Även om Naruto är känd som en av de starkaste anime-karaktärerna, visar det sig att Uzumaki-klanen inte alls är en nation som är bra på att slåss.

De är bättre kända som förseglingsklaneninklusive tätning bijuu eller ett tailed djur i någons kropp.

Bortsett från det, Uzumaki-klanen också välsignad med rikliga chakran för att stödja de olika tätningsprocesserna. Inget halvhjärtat, upp till dubbelt så mycket!

Med många chakran är Uzumaki-klanen också känd för att ha ett långt liv. Kommer du ihåg scenen med att Karin överlevde efter att ha blivit knivhuggen av Sasuke? Det är ett bevis.

Uzumaki-klanen är också känd för hans specialitet är att täta jutsu. Detta fick dem att frukta av andra byar förutom Konoha.

Därför kunde Kushina överleva eftersom hon flyttade till Konoha trots att hon kidnappades. Lyckligtvis räddades hon av Namikaze Minato, som senare blev hennes man.

5. Att vara Jinchuriki Kyuubi

Fotokälla: Wallpaper Cave

Från början vet vi att Naruto är det jinchuriki aka behållaren av nio tailed odjuret som vi känner till Kyuubi.

Innan Naruto var hans mor också en person jinchuriki av Kyuubi. Hustrun till den första Hokagen, Mito Uzumaki, blev jinchuriki Den första kyuubi före Kushina.

Vanligtvis när bijuu tagen från jinchuriki, sjöng jinchuriki kommer att dö. Uzumaki ättlingar kan fortfarande överleva under dessa förhållanden.

Intressant faktum räknas också Narutos far, Namikaze Minato aka den fjärde Hokagen jinchuriki Kyuubi för att försegla hälften av kyuubi inuti honom.

6. Utlöser ofta konflikter

Foto med tillstånd av: Narutoversity

Trots att de faktiskt är associerade som en huvudpersonklan Uzumaki-klanen är nästan alltid inblandad i ninjavärldens konflikt.

Vem var den första som försökte samla in bijuu? Uzumaki-klan. Vem gjorde Akatsuki? En Uzumaki.

Vad är orsaken till fjärde Ninja-världskriget? Obito och Madara ville fånga Naruto Uzumaki för att aktivera Mugen Tsuyokomi.

Glöm inte förekomsten av Karin som gick med i Sasukes grupp. Deras försök att fånga Killer Bee fick Konoha och Kirigakure nästan att gå i krig!

7. Boruto är början på en ny generation av Uzumaki-klanen

Foto med tillstånd av: Epic Dope

Äktenskapet mellan Naruto Uzumaki och Hinata Hyuuga är tänkt att skapa deras ättlingar blev den nya generationen av Uzumaki-klanen.

Genom att kombinera de två krafterna hos sina föräldrar förväntas Boruto Uzumaki och hans yngre bror, Himawari, ha extraordinära krafter i framtiden.

Vi är också fortfarande nyfikna på Jougan Borutos besittning som fortfarande har band till sin mors Byakugan.

Det var bara några få intressanta fakta om Uzumaki-klanen du borde veta om du påstår att du är en Naruto-fan.

Vilket faktum tycker du är mest intressant? Finns det andra fakta som ApkVenue inte har nämnt? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Naruto eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found