Bästa övernaturliga koreanska drama, måste titta!

Förutom romantikgenren visar det sig att det finns många koreanska drama med övernaturliga teman. Faktum är att några av dem är färgade av kärlekshistorier och komedi. Måste titta!

Är du en koreansk dramaälskare, aka Drakor, gäng? För närvarande blir sändningar från Ginseng Country allt fler och varierade.

Om du brukar titta på drakor om kärlekshistorier som slutar lyckligt, här berättar ApkVenue dig om spännande drakor som inte bara handlar om kärlek.

Supernatural är ett av de bästa Drakor-teman som inte är mindre spännande än romantik. Flera titlar kallas också den bästa övernaturliga drakor.

Bästa övernaturliga koreanska drama

Om du är uttråkad av romantiska teman som alltmer blommar och svampar, bör du försöka titta på de bästa övernaturliga dramat.

Inte bara om mystiska saker, men vissa övernaturliga drakor visade sig vara fyllda med romantiska berättelser inslagna i komedi, gäng. Garanterat kul!

1. Oh My Ghost

Drakor, med Park Bo-young och Jo Jong-Suk Detta har framgångsrikt stulit allmänhetens uppmärksamhet, gänget. Denna Drakor berättar historien om en kvinna som heter ghost Shin Soon-ae som ångrade hans död.

Shin Soon-ae hade glömt orsaken till hennes död, hon ville bara hitta en man som kunde tillgodose hennes önskningar så att hon kunde lämna i fred. Han har också kvinnors kroppar för att förföra män. Slutligen fortsatte kvinnans spöke att äga kroppen Na Bong Sun.

Sedan hon blev besatt har Na Bong Sun karaktär förändrats lite så att hon blir mer självsäker och mindre blyg. Men det finns en oväntad incident i dramat som också heter Oh My Ghostess detta.

2. 49 dagar

Drakor, som släpptes 2011, spelar stjärnorna Lee Yo-vann, Nam Gyu-rioch Jo Hyun-jae. Trots att det har gått länge visar det sig att detta övernaturliga koreanska drama fortfarande är populärt bland koreanska dramavänner.

Denna Drakor berättar historien om en kvinna som heter Shin Ji-hyun som är dotter till en rik familj. Faktum är att hans liv ser perfekt ut.

Tragiskt nog hamnade han i en olycka och föll i koma när en kvinna döpte honom Yi Kyung försökte döda sig själv genom att krascha själv mitt på vägen.

Shin Ji-Hyun får också möjlighet att vakna upp från sin koma förutsatt att han lyckas utföra sitt 49-dagars uppdrag medan han är i en annan sfär.

3. Min kärlek från stjärnan

Detta koreanska drama har både fantasitema och romantik och komedi. Denna berättelse börjar med en flygande tefat som kom till jorden 1609 under Joseon-eran.

Av någon anledning fick en av varelserna från yttre rymden namnet Gör Min Joon rädda en tjej från en olycka.

Do Min Joon visar sig ha olika förmågor än människor. Till exempel kraften i teleportering, rörliga objekt, för att se framtiden.

En intressant berättelse lyckades också få denna Drakor att få titeln som det bästa övernaturliga koreanska drama 2014, gänget.

4. Hwayugi

Anpassad från en klassisk kinesisk roman spelade denna drakor sedan huvudrollen Lee Seung Gi, Cha Seung-vann, Åh Yeon-seo, Lee Hong-kioch Jang Gwang.

Hwayugi kan ta dig in i en förtrollande magisk värld. Trots detta underhåller denna Drakor fortfarande med komiska element från beteendet hos övernaturliga varelser.

Denna Drakor berättar om Son Oh-Gong och King of Wooma som strider mot varandra. De söker sant ljus i en mörk värld med en myriad av ondska. Tyvärr gjorde Son Oh-Gong ett hemskt misstag i himlen som fick honom att sparkas och skickas till jorden.

5. Master's Sun

Mästarens sol agerat av Så Ji-sub och Gong Hyo-jin den berättar om en kvinna som heter Tae Kong-Sil.

Kvinnan i detta roliga övernaturliga drama har förmågan att se ett spöke. Detta hände efter olyckan och tills han föll i en lång koma.

Han ser också ofta skrämmande spöken, gäng. Men med tiden kunde han få sin rädsla att bli en rolig sak.

Till slut träffade Tae Kong-sil en stilig VD som var girig och snål. De arbetar också tillsammans för att lösa ett problem som kommer från anden.

6. Min flickvän är en Gumiho

Detta koreanska drama som skapar övernaturliga vänner presenterar en student som heter Cha Dae-woong som vill bli en actionfilmstjärna.

Oavsiktligt släppte han den gamla Gumiho som var instängd i mormor Samshins målning. Som ett tacksamhet framträder Gumiho alltid som en frälsareängel.

Deras interaktion närmar sig när Gumiho förvandlas till en mystisk och vacker flicka. Dae-woong behandlar henne också som en kvinna som har en psykisk sammanbrott.

När berättelsen utvecklas får Dae-woong reda på att flickan är den Gumiho som han tidigare befriat.

7. Legenden om Blå havet

Detta drama med Lee Min-ho i huvudrollen berättar historien om Joseon-eran mellan namngivna adelsmän Heo Joon-jae och en namngiven sjöjungfru Sim Chung.

De kastades båda i modern tid, just i staden Seoul. När sjöjungfrun inser detta ser hon på Joon-jae.

Shim Chungs liv har förändrats sedan han träffade den stiliga och kalla Joon-Jae. Faktum är att han också stött på olika svårigheter i sitt liv. Men gradvis börjar Joon-Jae gilla Sim Chung som kan förvandlas till en människa med två ben, gänget.

8. Förtrollad

Detta övernaturliga drama berättar om Yeo Ri som kan se spöken och se galna saker om dem omkring dem.

Naturligtvis gjorde det honom obekväm att umgås med många människor, till och med han blev utstötad av dem omkring honom.

En gång träffades han Jo Gooen gatumagiker som bjöd in honom att samarbeta. Deras förhållande färgade också detta intressanta drama med en kärlekshistoria.

Även om han är rädd för spöken, försöker Jo Goo hjälpa Yeo Ri att komma ur det förflutna, vilket är anledningen till att han kan se spöken.

Det var några övernaturliga koreanska dramatitlar som du kan se, gäng. Bland drakor finns det också de som innehåller element romantik och komedi.

Om du har sett Drakor, några övernaturliga vänner, gäng? Skriv ditt svar i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found