Dessa 5 hårddiskar kan hjälpa dig att bygga din egen server hemma

Några av alternativen på hårddisken nedan är perfekta för dig som vill lagra viktiga filer. Kolla in den korta recensionen nedan!

I denna tid och tid är det många stunder vi vill fånga. Endera formen foton, videor och skrifter. Förutom att lagras på en smartphone och en dagbok, måste vi också spara den på en dator som en säkerhetskopiering. Men vilken kraft, den begränsade lagringskapaciteten på en dator gör att vi behöver en annan lagringsenhet, nämligen hårddisk.

Lagringsutrymme hårddisk eller hårddisk man kan säga att det är ganska stort. Även om det är stort är det precis samma, lagringsutrymmet beror fortfarande på av hårddiskens kapacitet. Tja, några hårddiskalternativ nedan mycket lämplig Detta är för dig som vill spara viktiga filer. Kolla in den korta recensionen nedan!

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

Dessa 5 hårddiskar kan hjälpa dig att skapa din egen server hemma

1. Western Digital Red

Hårddisk detta gjordes speciellt för NAS och spelentusiast. Företag Western digital säger att hans hårddisk har hög tillförlitlighet så felfrekvensen på den här hårddisken är väldigt liten, det vill säga 1,9 procent endast. Denna enhet från Western Digital är mycket lämplig, vet du hemserver i ditt hus som är ganska rymligt.

2. Toshiba MD04ABA400V

namn Toshiba redan bekant inom teknologisk utveckling. Toshiba är dock ett sådant företag sällan producerar hårddiskar. Men gör inget misstag, hårddiskprodukten som framgångsrikt utfärdades av Toshiba är av typ MD04ABA400V det är mycket bra. Intressant är att Toshiba MD04ABA400V har ljudrotationssensor vilket är unikt för denna hårddisk i sig.

3.HGST HUH728080ALE600

Behöver du en snabb hårddisk? HGST HUH728080ALE600 så svaret! Den här hårddisken har hastighet 7200 rpm. Enhetens felaktiga siffror är bara 0,2 procent per år vilket gör det mycket * bättre ** än Western Digital-hårddiskar.

Vilka är fördelarna med HGST HUH728080ALE600? Dataläsningen är snabb, spolen är okej också. Så bli inte förvånad om den här hårddisken mycket efterfrågad och lämplig för hemservrar.

4. Seagate ST8000DM002

Seagate hårddiskföretag att inte missa från listan. Den här hårddisken har hastighet 7200 varv / min som är utrustad med funktioner 6 GB / s SATA och 12 GB / s SAS. Baserat på en studie har denna typ av Seagate-hårddisk fel uppgår till 1,2 procent endast. Vilket betyder ganska bra ja för storleken på hårddiskar i hemmen.

5. Western Digital Black

Tidigare diskuterade vi om Western Digital Red, ja, nu är det tur Western Digital Black här. Som beskrivits ovan var Western Digital Red designad för NAS. Till skillnad från Western Digital Black som är designad för högre behov!

Ja, hårddiskens prestanda kan sägas bättre än den röda typen. Förutom att du litar på kan du också mixa och matcha med andra applikationer. som videoredigering, speloch andra allmänna användningsområden. Om du är typen av person medel här betyder det att du inte bara lagrar mycket data, den här hårddisken rekommenderad verkligen för dig!

Det är flera typer av hårddiskar som du kan använda för att bygga en hemserver. Frågan som ofta uppstår, vilken hårddisk är bäst? I allmänhet har alla hårddiskar som är designade av god kvalitet och har samma funktion. Men tillbaka igen till användaren. Justera efter behov för att få bästa hårddisk ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found