förbjudna sökord på google som garanterat gör dig dumm

Som en välkänd sökmotortjänst visar sig Google tillhandahålla speciella nyckelord som är gjorda för att göra det lättare och underhålla dig.

Vissa av er kanske vet bättre Google som tjänsteleverantör sökmotorer största i världen. Dessutom kanske du också vet att Google är den gigantiska siffran bakom framgången för Android, som dominerar smarttelefonmarknaden. Men visste du att Google är fullt av överraskningar?

Som ni vet utvecklar Google faktiskt spel i hemlighet. Men det är inte bara spel, det visar sig att Google också har dem nyckelord hemlighet!

  • 6 hemliga spel som ägs av Google, har du spelat det?
  • Överraskning! Du kan spela Solitaire och Tic Tac Toe på Google Sök
  • Google-sökning flytande på indonesiska, kan bjudas in till chatt!

Förbjudna sökord på Google

Som tjänsteleverantör sökmotorerGoogle tillhandahåller uppenbarligen nyckelord speciellt utformad för att överraska dig. Några av de förbjudna sökorden på Google är:

1. Gör en fatrulle

När du är inaktiv på kontoret och förvirrad över vad du ska göra, försök att skriva dina nyckelord bara för skojs skull Gör en fatrulle på Google. Resultatet? Nyckelord förbjudet Detta gör att din webbläsare kan rotera 180 grader.

2. sneda

Genom att skriva nyckelordSnett i Googles sökfält kan du pranka dina vänner. Anledningen är när du skriver Snett på Google, så snart Enter-tangenten trycks in, blir din väns webbläsarskärm kursiv. Luta som om din väns bildskärm är trasig. Passande för upptåg till vänner, eller hur?

3. Dollarkonvertering

"Hur mycket är växelkursen från 500 USD till rupiah?". Om du är förvirrad över att svara på det, skriv omedelbart in ett nyckelord Dollar i Googles sökfält. Resultatet? Du hittar ett sökresultat i form av en kolumn som innehåller växelkursen från US-dollar till rupiah. Efter det behöver du bara multiplicera dollarvärdet med en räknare.

4. Kalkylator

Efter att ha känt växelkursen mellan dollar och rupier behöver du inte byta till en kalkylatorapplikation. Fortfarande på Google, skriv bara nyckelordKalkylator, så kommer det att visas dialog ruta miniräknare för dig.

5. Flygschema

Nästan samma nyckelordDollar vilket gör att du kan kontrollera omvandlingen av dollar till rupiah, kan du använda nyckelordFlyg för att kontrollera flygavgångsschemat. Du behöver inte en speciell ansökan för att se avgångsschemat, eller hur? När du har hittat rätt schema kan du använda Traveloka-applikationen eller något annat för att få biljetten.

Apps Utilities PT Traveloka Indonesia LADDA NER

6. Zerg Rush

Förvirrad över vilket spel du ska spela? Bara Skriv Zerg Rush i Googles sökfält och tryck sedan på Retur. Resultatet kommer du inte att tas till a länk eller en lista med intressanta spel, men din webbläsares display ändras till låda spel!

Det är lite mindre korrekt att kalla det ett spel, förstår du nyckelord förbjudet på Google den här kommer att göra dina sökresultat försvinna och rörigt. När du väntar på att den ska gå sönder kan du skjuta bokstaven O som attackerar genom att trycka på mus och samla poäng.

7. Google Beatbox

Vem gillar här att använda Google Translate för att översätta främmande språk? Om du är en av dem, försök att skriva eller kopiera klistra in dessa ord pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch på Google Translate.

En gång på Google Translate, översätt orden från indonesiska till tyska. Fortsätta välj Ljudundertexter. Resultatet? Du kommer att höra musik som slå box på Google Translate.

Är det inte spännande? Det är de 7 förbjudna sökorden på Google som är användbara för att bli av med tristess och också underlätta dina aktiviteter.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found