4 enkla sätt att lägga till och ta bort Google-konton på mobiltelefoner

Hur man lägger till ett Google-konto på en mobiltelefon är också väldigt enkelt och kan göras själv. Du kan också lägga till mer än två konton på din Android-telefon. Kom igen, se den fullständiga metoden nedan!

Att ha ett Google-konto är vad varje Android-användare behöver, utan ett konto är det svårt att använda mobiltelefonen optimalt.

Det är viktigt att ha ett Google-konto för olika saker relaterade till Google-tjänster som Play Store till Gmail. Faktum är att det finns användare som använder mer än ett konto på sin Android-mobiltelefon.

Så här lägger du till ett Google-konto på en mobiltelefon också mycket lätt och kan göras ensam. Du kan också lägga till mer än två konton på din Android-telefon. Kom igen, se den fullständiga metoden nedan!

Hur man lägger till och tar bort Google-konton

Att ha en mobiltelefon med Android-operativsystemet är ofullständig om du inte har ett Google-konto, för nästan alla tjänster som tillhandahålls på Android är nu integrerade med själva Google-kontot.

Användarna kan ha så många Google-konton som möjligt, särskilt om de är relaterade till affärsbehov eller bara vill ha olika konton i en applikation.

Hur man lägger till ett Google-konto på Android är relativt enkelt och du kan göra det själv. Så här lägger du till ett Google-konto som ApkVenue tillhandahåller komplett med bildsteg. Och det finns ytterligare sätt att ta bort ditt Google-konto om du inte vill ha ett gammalt konto.

1. Hur man lägger till ett Google-konto via HP-inställningar

Sättet du kan lägga till i ditt Google-konto är väldigt enkelt och du kan göra det snabbt. Men inte alla Android-användare vet var de ska lägga till ett konto.

Dessa inställningar finns vanligtvis på HP-inställningssidan och finns i kolumnen Konto. Du kan kontrollera hur du lägger till ett Google-konto via de fullständiga inställningarna som ApkVenue gjorde på följande Samsung-mobiltelefoner:

Steg 1 - Öppen inställningar och välj konto. Varje mobiltelefon har olika inställningar, du hittar kontoinställningarna i kolumnen konto.

Steg 2 Klick Lägg till konto och välj Google.

Steg 3 Ange ditt e-post- eller mobilnummer och fyll i lösenordet.

Steg 4 Hålla med Villkor, ange sedan de data du vill installera

Läs villkoren för Google-kontot först innan du godkänner det och välj sedan vilket program du vill installera på din mobiltelefon Återställeller välj Hoppa att ignorera

2. Så här lägger du till ett Google-konto via Google Play Butik

Hur man lägger till ett Google-konto via Google Play Butik är ett annat sätt än via mobiltelefoninställningar. För att använda den här metoden, se till att du först har loggat in på ditt konto.

Vanligtvis loggar kontot in automatiskt när du först lägger till ditt konto i din mobiltelefon. För att ta reda på om ditt konto är inloggat eller inte kan du se Google-kontoprofilen som kommer att visas längst upp till höger på skärmen.

Steg 1 Öppna Google Play Store och klicka sedan på Google-kontoprofilen. Din Google-kontoprofil finns längst upp till höger på skärmen.

Steg 2 välja Lägg till ett annat konto.

Steg 3 Inloggning på Google-konto. Detta steg är detsamma som den första metoden när du loggar in på ditt Google-konto.

Förutom att använda Google Play Butik som ett alternativt sätt att lägga till ett Google-konto, kan du också använda andra alternativa metoder via Gmail.

3. Hur man lägger till ett Google-konto via Gmail

Ett alternativt sätt att lägga till ett annat Google-konto är via Gmail, som är tillgängligt på alla Android-telefoner som standard. Precis som Google Play Butik måste du se till att ditt konto är inloggat om du vill använda den här metoden.

Gmail används också som ett första steg för att skapa ett Google-konto. Om du inte har ett konto ännu kan du se registreringsstegen i artikeln Hur man gör Gmail-e-post på datorer och mobiltelefoner.

Här är de fullständiga stegen för hur du lägger till ett Google-konto via Gmail:

Steg 1 Öppna Gmail och gå sedan till Google-kontoprofilen. Din kontoprofil finns i det övre högra hörnet på skärmen, som i Google Play Butik.

Steg 2 välja Lägg till ett annat kontooch välj sedan Google.

Steg 3 Inloggning på Google-konto.

Du kan göra dessa tre sätt att lägga till ditt Google-konto på din mobiltelefon. Om du känner att det finns ett konto som du inte vill kan du ta bort kontot från din mobiltelefon. Så här tar du bort ett komplett Google-konto på en mobiltelefon!

4. Bonus: Så här tar du bort ett Google-konto

Att ha flera konton gör det ibland till och med svårt för dig att hantera dem. Som ett resultat är din mobiltelefon full av onödig data och säkerhet hotas också.

Så att välja ett visst Google-konto på din mobiltelefon är en viktig sak för dig att vara uppmärksam på. Om du redan har lagt till många konton finns det verkligen sätt att ta bort dem!

Du kan göra både hur du tar bort ett Google-konto på din mobiltelefon via inställningar, Google Play Butik eller Gmail. Men den här gången gav ApkVenue bara ett sätt att radera via mobiltelefoninställningar.

Här är de fullständiga stegen som du kan följa:

Steg 1 Öppen inställningar och välj konto. Varje mobiltelefon har olika inställningar, du hittar kontoinställningarna i kolumnen konto.

Steg 2 Välj det konto du vill ta bort.

Steg 3 Klick Ta bort konto. Du kommer att bli ombedd två gånger för att se till att kontot du vill ta bort är korrekt.

Lätt är inte sättet? Nu kan du enkelt lägga till och ta bort Google-konton när som helst.

Även om du har många konton på en mobiltelefon kan du bara använda ett aktivt konto. Om du vill byta konto måste du göra det manuellt.

5. Bonus: Hur man övervinner glömt lösenord för Google-konto

Att ha flera Google-konton gör det ibland svårt för dig att ställa in dem. Speciellt om du glömmer lösenordet eller kontolösenordet.

Men om detta händer finns det fortfarande sätt att hantera det så länge du har spelat in all viktig information för det Kontoåterhämtning. Hur man kan övervinna glömda lösenord kan du göra på 3 sätt, nämligen:

  • Hur man kan övervinna glömt Gmail-lösenord via Android Mobile Key
  • Hur man kan övervinna glömt Gmail-lösenord via telefonnummer
  • Hur man kan övervinna glömt Gmail-lösenord via e-post för återställning

Du kan se den fullständiga metoden tillsammans med bildstegen i artikeln Så här återställer du ett glömt lösenord för ett Google-konto.

Så här lägger du till ett Google-konto som du kan göra enkelt och snabbt. Se till att kontot du använder på din mobiltelefon är ett verifierat och säkert konto, va!

Glöm inte att ta hand om din hälsa under denna COVID-19-pandemi. Glöm inte att kolla in andra tips på JalanTikus och ge kommentarer och tycka om om du gillar den här artikeln. Vi ses i nästa artikel!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found