Du måste överväga dessa fyra saker innan du uppgraderar till Android Nougat

Vill du uppgradera till Android Nougat? Du MÅSTE tänka på dessa 4 saker!

Som person tekniskt kunniga, kan definitivt inte vänta på det meng-uppdatering vår enhet. Jag vet inte uppgraderahårdvara mjukvara, eller bara uppdatera den senaste versionen av applikationen. Efter det, prova omedelbart nya funktioner för att känna skillnaden med föregående serie.

Tyvärr kommer uppgradering ibland att ge upp en mängd buggar och fel irriterande som aldrig funnits tidigare. Det kan också orsaka tröghet,hängeroch olika andra problem.

Likaså när det gäller uppgraderingar Den senaste versionen av Android OS. Slutligen släppte Google Android Nougat. Frågan är nu om du ska uppgradera till den senaste versionen av operativsystemet eller bara vara tacksam Android Marshmallow du? Kom igen, låt oss lyssna fördelarna och nackdelarna med Android Nougat det kan tas i beaktande!

 • Dessa är de 18 mest populära funktionerna på Android N
 • NOTERA! Här är 50+ smartphones som kan uppdatera Android 7.0 Nougat
 • Inte alla flaggskeppssmartphones får Android Nougat!

4 saker du måste tänka på innan du uppgraderar till Android Nougat

1. Skärmstorlek

Fotokälla: Foto: randomheads

En av fördelarna med Android Nougat är dess senaste funktion, Android Nougat tillåter dig ställa in applikationsikonsstorlek på skärmen. Detta kommer att vara mycket användbart för användare phablet.

Anledningen är att de kan göra ikonskalan inte för stor så att de kan visa fler applikationer på en sida skärm. Smarttelefonanvändare har dock knappt tillräckligt med skärmstorlekar behöver inte för mycket detta beror på att om ikonen är för liten blir det svårt att läsa och klicka.

 • Bättre uppgradering om : Din skärm är ganska stor och du vill justera appikonens storlek.

 • Inget behov av att uppgradera om: Du är fortfarande bekväm med den aktuella storleken.

2. Delad skärm

Fotokälla: Foto: Yahoo

Ytterligare en fördel med Android Nougat, nämligen delad skärm. Nu kan du öppna två applikationer samtidigt på en skärm. Tidigare kunde detta bara göras på en bärbar dator eller PC.

Men igen verkar den här funktionen som den bara optimalt när du njuter av dem på widescreen-apparater som surfplattor. Att göra en delad skärm på en smartphone med en liten skärm gör det faktiskt svårt för dig att se tydligt. Dessutom finns det fortfarande många applikationer som inte kan stödja den här funktionen.

 • Bättre uppgradering om : Program du behöver göra flera saker samtidigtstöder redan delad skärmfunktion. Skärmstorleken är också ganska bekväm att visa flera applikationer samtidigt.

 • Inget behov av att uppgradera om: Programmet du vill visa sig vara kan inte delad skärm. Eller så behöver du inte riktigt multi-tasking. Eller om skärmstorleken är för liten så att den delade skärmen faktiskt kommer att göra dina ögon ont.

3. Batteriet är urladdat mystiskt

Fotokälla: Foto: blogspot

Som en ny applikation är det inte ovanligt att Android OS har problem med sin senaste serie. Ingår även för Android 7.0 Nougat. Det finns alla slags klagomål som användare avslöjar.

Men de nackdelar med Android Nougat som är mest aktuella är batteristatus tappar snabbt utan någon uppenbar anledning. Egentligen finns det några tips för att lösa problemet. Men inte alla vill och kan göra dessa tekniker på egen hand.

 • Bättre uppgradering om : Du redo att acceptera riskenfel detta. Du har inget emot att prova några sätt att åtgärda detta eller bara tänka på det som en rolig utmaning.

 • Inget behov av att uppgradera om : Du lat hantera fel och lat att hitta en väg ut.

4. Android 7.0 vs 7.1 vs 7.1.1?

Fotokälla: Foto: worldhab

Android Nougat har flera serier. Den första som visas, Android 7.0 Nougat. Därefter följt av 7.1 och slutligen 7.1.1. Nyare versioner har ett mer stabilt system och fixa olika fel från den tidigare versionen. Till exempel för fallet batteridränering vilket var mycket vanligt i Nougat 7.0. Denna risk har minskats avsevärt under 7.1.1.

 • Bättre uppgradering om: Android Nougat 7.1.1 är tillgänglig nu.

 • Inget behov av att uppgradera om: Nyligen tillgänglig Android 7.0. Bättre att vänta endast den senaste versionen.

Andra, mer allmänna överväganden

 • Nougat-funktioner

Fotokälla: Foto: gadgetbazaar

Förutom skärmstorlek och delad skärm, det finns många fler intressanta funktioner i Android Nougat. Om det finns funktioner som du behöver dra nytta av, kanske du bara bör uppgradera. Men om dessa funktioner inte verkligen behövs, ännu bättre Fortsätt använda din gamla version av Android för att undvika risker.

 • Problem med fixande av krångel

Fotokälla: Foto: aboveandroid

Inte bara batteriets tömningsproblem, det finns också många klagomål på problemen som uppstår efter uppgradering till Android Nougat. Allt kan fixas på vissa sätt. Frågan är, vad du är kapabel och villig?

 • Problem med säkerhetskopiering av data

Fotokälla: Foto: androidwidgetcenter

Observera att OS-uppgraderingen samma som fabriksåterställning. All data på gadgeten går förlorad. För att kunna sparas måste du först säkerhetskopiera allt. Efter uppgradering måste du ange den igen, installera olika applikationer igen och så vidare. Ibland är människor lata att göra detta.

 • Kan inte gå tillbaka

Fotokälla: Foto: AndroidPIT

När du har uppgraderat operativsystemet är du det kan inte göra nedvärdera till en tidigare OS-version. Om du inte gillar det måste du vänta på att en ny version ska uppgraderas igen. Så se till att du kommer att älska den här Android Nougat och acceptera alla brister som finns på Android Nougat.

Det är några fördelarna och nackdelarna med Android Nougat vilket kan vara ditt övervägande innan du uppgraderar till den senaste versionen av operativsystemet. Så vad gör du? Kommer du fortfarande att uppgradera till Android Nougat? Glöm inte att lämna ditt svar i kommentarfältet, OK!