De 5 dyraste Android-spelen i världen är bara lämpliga för barn av kungar att spela

Att spela spel på en smartphone kan vara en lösning för dig att bli av med trötthet eller stress. Antalet spel som finns tillgängliga på Playstore ger dig frihet att välja vilka typer av spel som är lämpliga att spela.

Spelade spel i smartphone kan vara en lösning för att lindra trötthet eller stress. Antalet spel som finns tillgängliga på Playstore ger dig frihet att välja vilka typer av spel som är lämpliga att spela. gör dig fri att välja vilken typ av spel som är lämplig att spela.

Olika val spel finns också, med utgångspunkt från vad som kan varaladda ner gratis, även betald. Det finns så många, ofta gör det oss förvirrade vilken man ska ladda ner, särskilt för den betalda typen. Tja, det är därför den här gången kommer ApkVenue att dela information om 5 spel Den dyraste Android som är lämplig för spelning av Sultans.

  • Dessa 7 spel är OMÖJLIGA för att du ska hamna när som helst!
  • 10 AAA-spel som betalar en gång för att få alla de bästa funktionerna
  • 7 av de bästa multiplayer-spelen som spelas via Bluetooth eller WiFi

Dessa 5 dyraste Android-spel i världen är bara lämpliga för Kings of Children

1. Valiant Hearts: The Great War

Fotokälla: playstore

'Valiant Hearts' finns faktiskt i en gratis version, men om du vill spela spel med full tillgång, då måste det varaladda ner värdefull premiumversion 227 tusen rupier. I spel detta kommer du att presenteras med historien om stridens historia i första världskriget. När det gäller kvalitet, spel Stöds av anständig grafisk kvalitet och attraktivt ljud, jämnt betygdet är inte heller dåligt det är 4,5.

2. Dragon Quest VIII

Fotokälla: playstore

'Dragon Quest VIII' är en rollspel med betyg det högsta tillgänglig på Playstore. Spel som presenterar Zenithia-trilogin erbjuder fem äventyrskapitel, var och en centrerad på olika karaktärer. Spel detta online spelbara äventyr har otrolig grafik, då är det inte konstigt spel detta är dimensionerat 1,3 GB. När det gäller prisfrågan är Dragon Quest Vlll prissatt 229 tusen rupier.

3. Final Fantasy VI

Fotokälla: playstore

Många hävdar att "Final Fantasy VI" är spel bäst från föregående "Final Fantasy" -serie. Spel RPG utvecklat av utvecklare Japanskt ursprung med namnet Square Enix erbjuder en fantastisk historia. RPG-fans har blivit kär direkt spel detta lanserades först på Nintendo-plattformen 1994. Bortsett från det finns det många fler intressanta saker i detta spel värdefulla 219 tusen rupier.

4. Chaos Rings III

Fotokälla: playstore

"Chaos Rings III" har grafiken är fantastisk och den har också en intressant och underhållande story. Med grafisk kvalitet som du inte behöver tvivla på är det inte konstigt spel det är tillräckligt stort 2,1 GB. En av de mest attraktiva funktionerna i spel det är spelarens beslut som helt kommer att avgöra resultatet (slutet) av berättelsen. Spel vilket har varit-ladda ner så många som 10 tusen denna gång är det prissatt till ett pris 279 tusen rupier.

5. Super Color Runner

Fotokälla: playstore

Spel Den dyraste Android 2017 är den uppskattade 'Super Color Runner' 2,2 miljoner rupier. Om du tänker spel Detta dyra erbjuder attraktiv grafik och spel, då har du fel. På grund av detta spel erbjuder endast 2D-grafik där du kommer att kontrollera en mycket enkel person och måste samla pellets och ladda batteriet för att hålla dig vid liv. Arenan han använder också långt ifrån imponerad spel dyr, eftersom den bara består av fyra spår i fyra olika färger.

Det är 5 spel Den dyraste Android 2018 som bara är lämplig att spelas av 'kungens barn', med början från spel som erbjuder cool grafik till de som bara erbjuder provisoriska funktioner och grafik. Om du är nyfiken på att spela spel det, då kan du rikta dig ladda ner på Playstore. Lycka till.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found