se filmen fantasy island (2020) sub indo full film

Letar du efter de senaste biofilmrekommendationerna med en intressant berättelse? Kom igen, titta på Fantasy Island-filmen medan den fortfarande är väldigt fräsch i teatrarna.

I början av 2020 har vi behandlats med några intressanta Box Office-filmer. Även om inte alla lever upp till förväntningarna är det inget fel för dig att titta på.

En av de nyaste biljettfilmerna som du bör titta på är Fantasy Island. Filmen är en omstart av TV-serien på 70-talet med ett annat tillvägagångssätt.

Filmer med genrer Äventyr den har en liknande förutsättning som den ursprungliga serien. Det är bara det, du kommer att bli förvånad när du ser skillnaden mellan de två.

Synopsis Film Fantasy Island (2020)

Anpassad från en populär TV-serie på 70-talet berättar Fantasy Island om en grupp människor som är inbjudna att komma till en mystisk ö.

Ön, som kallas Fantasy Island, kommer att skapa fantasier för alla som kommer till ön, oavsett om det är bra eller dåliga fantasier.

Besökarna, inklusive huvudpersonen, tvekade ursprungligen men trodde slutligen vad han sa Herr. Roarke, chefen för ön.

De känner all spänning och komfort på Fantasy Island. Trots det började hemligheterna kring ön lösa sig smått.

Alla besökares fantasier har lyckats förverkligas av ön, det är bara att deras önskningar är vridna.

En rolig och fantasifull semester måste nu bli en mardröm. Besökare måste också försöka överleva den livshotande terrorn.

Kan de alla undkomma mardrömmen? Vilken hemlighet ligger bakom Mr. Roarke and the Fantasy Island?

Intressanta fakta om Fantasy Island (2020)

Även om den inte har tillräckligt bra mottagning är den här filmen ganska spännande att titta på. Dessutom har ApkVenue några intressanta fakta om Fantasy Island-filmen.

  • Fantasy Island (2020) är en återföreställning av TV-serien med samma namn på 1970-talet med skräckgenren.

  • Filmregissören Fantasy Island ville faktiskt Nicholas Cage att spela rollen som Mr. Roarke, men Nick Cage tackade nej till honom.

  • Initialt, Dave Bautista, en tidigare WWE-brottare som skådespelare, var inblandad i rollerna. Av någon uppenbar anledning ersattes han tyvärr av någon annan.

  • I den här filmen, Lucy Hale, karaktären Melanie har antagligen kläder Magtröja samma röda som han använde när han var i filmen Truth or Dare (2018).

Titta på filmen Fantasy Island Indonesian Subtitles

TitelFantasy Island
leva14 februari 2020
Varaktighet1 timme och 50 minuter
DirektörJeff Wadlow
KastaLucy Hale, Maggie Q, Charlotte McKinney
GenreÄventyr, Komedi, Skräck
Betyg10% (RottenTomatoes.com)


4.6/10 (IMDb.com)

Efter att ha läst Jakas recension ovan kanske du känner dig intresserad av att titta på Fantasy Island-filmen. Du kan klicka på länken nedan för att ta reda på programschemat och en lista över teatrar som spelar Fantasy Islan-filmer.

>>> Titta på filmen Fantasy Island (2020) Full film med Indo Sub <<<

Det var Jakas recension av en komedi-insvept skräckäventyrfilm med titeln Fantasy Island. Även om den har bra recensioner är den här filmen fortfarande värt att titta på, verkligen.

Vi ses igen i nästa Jaka intressanta artikel! Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i den kolumn som har lämnats.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found