så utropade! 15 bästa trädgårds- och boskapsspel på Android

Vill du spela ett spel som Harvest Moon? Följande är rekommendationer för trädgårdsskötsel och boskapsspel på de mest spännande Android-mobiltelefonerna, killar! (offline & online)

Spela spel naturligtvis väldigt kul speciellt för att fylla fritiden. En av de roligaste spelgenren är trädgårdsspel, killar.

Inte bara barn, alla åldrar kan spela spel genre detta är för att bli av med tristess.

Den här gången kommer ApkVenue att berätta för dig 15 bästa Android-trädgårds- och jordbruksspel vilket verkligen passar dig att spela. Här kommer recensionen!

  • 10 bästa fotbollsspel för Android 2020 gratis, direkt nedladdning!
  • 10 bästa offline-robotspel för Android | Fri!
  • 12 bästa 2019 motorcykelracingspel för Android och PC | Moto GP eller Drag Race!

Rekommenderade gratis och bästa Android-trädgårds- och jordbruksspel

Det är klart, spela offline trädgårdsskötsel och jordbruksspel det skulle vara roligare att spela på en avslappnad tid. Det skiljer sig från MOBA Android-spelet som kräver extra koncentration för att spela det.

1. Hay Day

Hay Day är ett konstgjort trädgårdsspel Supercell. Man kan säga att det här spelet är det mest populära trädgårds spelet för smartphones och surfplattor.

Faktum är att vara nummer ett över 122 länder. Du kan också njuta av att bo på landsbygden med boskap när du bygger din plantage.

Ladda ner här: Hay Day

Supercells simuleringsspel LADDA NER

2. Farm Ville 2: Country Escape

Nästa finns Farm Ville 2: Country Escape vilket är ett Android-trädgårds-spel utvecklat av utvecklare ledande, Zynga.

Spel finns nu tillgängliga i bärbara kommer att erbjuda 3-dimensionell grafik vilket är mycket bra.

Du kan också spela online off-line utan internetanslutning, för att hantera plantagen som ligger bredvid stranden den här gången.

Ladda ner här: Farm Ville 2: Country Escape

Zynga Trivia Games LADDA NER

3. Township

Sedan finns det Township. Spel utvecklade av Playrix Spel kombinerar unika stadsbyggnadssimuleringar såväl som plantager i ett spel.

Hantera gårdar och tjäna pengar för att bygga dina drömmar. Öppna också hotell, kaféer, restauranger och djurparker för att öka din inkomst.

Ladda ner här: Township

Strategispel Playrix-spel LADDA NER

4. Green Farm 3

Sedan finns det Green Farm 3 i nästa lista över rekommenderade gratis Android-trädgårdsspel. Detta spel gjordes av Gameloft.

Trädgårdsskötsel och boskapsspel off-line Detta kan också få dig att interagera med varandra och hjälpa dina väns gårdar på mode uppkopplad du vet.

Glöm inte att slutföra uppdrag för att få vissa föremål och göra din gård bäst.

Ladda ner här: Green Farm 3

5. LINE Brown Farm

Roliga karaktärer från applikationen direktmeddelande, LINE är tillbaka för att hantera din plantage. LINE Brown Farm kommer att föra Brown, Brown Bear för att bygga sin farbrors plantage.

Inte bara det, du hittar också olika LINE-tecken som Moon, Conyoch andra i dessa söta och söta kostymer.

Ladda ner här: LINE Brown Farm

6. Skördemark

Nästa finns Skördemark som är ett artificiellt trädgårds simuleringsspel MysteryTag. Detta spel erbjuder enkel grafik, perfekt för smartphones med låga specifikationer.

Ditt huvuduppdrag är att bygga en ö till ett planteringsfält. Bygg öar, höja boskap och bekämpa monster som vill förstöra din gård.

Ladda ner här: Harvest Land

7. Farm Heroes Saga

Bondgårds hjältar saga vilket är ett pusselspel gjort av King. Du måste känna till gameplay Detta spel är detsamma som spelserien Godis kross tidigare.

Skillnaden är att du kommer att träffas Cropsies, söta frukt- och grönsakskaraktärer som kommer att underhålla dig under spelet.

Ladda ner här: Farm Heroes Saga

King Pusselspel LADDA NER

8. Farm Town

Farm Town är ett spel utvecklat av Foranj. Precis som andra trädgårdsspel är ditt huvudsakliga uppdrag att hantera plantagen och uppfostra boskap för att bli rik.

I det här spelet tar du inte bara hand om åkrarna och tar hand om boskap. Du kan också laga mat, bygga utrustning och fiska.

Ladda ner här: Farm Town

9. Låt oss farma

Du kan slappna av och lindra trötthet ett ögonblick genom att spela spel Let's Farm. Detta Android-spel utvecklades av Playday-spel och mycket lämplig att spelas på fritiden.

Spelad av 10 miljoner användare, kan du ansluta till varandra i det här spelet. Bondgård och slutför utmanande uppdrag för att få så mycket inkomst som möjligt.

Ladda ner den här: Let s Farm

10. Big Farm: Mobile Harvest

Utrustad med charmig tredimensionell grafik, Big Farm: Mobile Harvest säkert kommer du att spela det kontinuerligt. Själva spelet utvecklades av Goodgame Studios.

Byt den gamla gården full av vass och fortsätt växa. Du kan få unika uppdrag i det här spelet. Till exempel lösa mysteriet med UFO-observationer.

Ladda ner här: Big Farm: Mobile Harvest

11. By och gård

By och gård Du kan känna känslan av ett jordbruksspel med en mängd olika roliga simuleringar, från matlagning, plantering och utfodring av husdjur.

Spel utvecklade av PlayDay detta kan du spela gratis.

För att spela det måste du ha en internetanslutning för att utföra spännande uppdrag som du måste prova.

Ladda ner här: Village and Farm

12. Farm Frenzy Free

Farm Frenzy Free kräver att du omvandlar de karga fälten till en gård med flera avkastningar.

Här kan du spela mer än 72 nivåer med varje svårighetsgrad.

Detta jordbruksspel erbjuder mer än 30 uppgradera byggnad. Plus bra grafik och bakgrundsmusik är det ännu roligare när du spelar det på din fritid.

Ladda ner här: Farm Frenzy Free

13. Farm Story 2

Farm Story 2 är inte bara ett vanligt Android-trädgårdsspel. Beväpnad med bra 3D-grafik kan du göra olika intressanta aktiviteter i det här spännande Android-spelet.

Förutom jordbruksaktiviteter kan du spela olika saker minispel vilket är intressant. Börja med att fiska, bryta eller sälja de varor du producerar. Så spännande!

Ladda ner här: Farm Story 2

14. Moy Farm Day

Karaktär Moy vilket är så roligt att du nu kan spela med temat för ett jordbruksspel som är mycket lämpligt att spela när du slappnar av.

Moy Farm Day i sig är ett spel utvecklat av Frojo-appar.

I det här spelet kan du bjuda in Moy att plantera olika frukter och grönsaker. Samla in och sälj tillbaka för att få pengar för att börja bygga din gård.

Ladda ner här: Moy Farm Day

15. Town Village

Town Village kräver inte bara att du bygger jordbruk utan bygger städer och annan infrastruktur i det.

I spel som utvecklats av Mousserande samhälle detta kommer du att tävla med mer än 60 miljoner spelare andra för att göra din stad till den bästa bland andra.

Ladda ner här: Town Village

Det är 15 rekommendationer för Android trädgårdsskötsel och jordbruksspel som du kan spela bäst gratis 2018. Det är verkligen lämpligt att användas som ett material för att koppla av och bli av med tristess på fritiden.

Har du några andra spelrekommendationer? Dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.