igen viral! här är ett enkelt sätt att få en video att nysa till en panda

Mitt i att vara viral och allmänt används av användare av sociala medier, här är hur man gör en video för att nysa till en panda, gäng!

Tillsammans med den snabba utvecklingen av teknik som sker just nu, påverkar detta verkligen ett antal smarttelefonapplikationer som också nu blir alltmer sofistikerade gäng.

Om du tidigare bara kunde spela in standardvideor utan några intressanta funktioner, har nu många applikationer försett sina produkter med roliga, unika och intressanta filter.

Detta är vad som nu blir en trend på olika platser plattform sociala medier och används ofta från barn till vuxna.

Panda Video Filter Trender

Efter tidigare blev trenden att redigera ansikten gammal bom och används ofta av nästan alla i olika länder, nyligen scenen för en annan unik filtertrend, gäng.

Men den här gången är det inte ett fotofilter utan ett videofilter som kan förvandla användarens ansikte till en panda komplett med svarta cirklar i ögonen.

Inte bara används av vuxna, detta unika filter används också i stor utsträckning av föräldrar för att ändra ansiktet på deras baby, gäng.

Fotokälla: twitter.com/@Mothership.SG

I videon som publiceras på Twitter @ Mothership.SG skrattar vissa barn inte utan gråter av rädsla när de ser sina egna ansikten när de använder detta filter.

Plötsligt har den här videon lyckats fånga uppmärksamheten hos mer än 600 tusen människor och gjort nyfiken på vilken applikation och hur man använder den.

Hur man gör en video för att nysa en panda

Med ett unikt och roligt koncept, visar sig detta panda-videofilter vara ganska intressant för ett antal människor som vill gå med för att återuppliva denna trend, gäng.

Efter undersökning visar det sig att applikationen som tillhandahåller panda-videofiltret är en applikation gjord av ett kinesiskt teknikföretag, nämligen Tick ​​tack.

Tja, för de av er som vill prova att göra en video som den här men inte vet hur, kan du följa stegen som ApkVenue har förberett nedan.

Steg 1 - Ladda ner TikTok-appen

  • Det första steget du måste göra är att ladda ner TikTok-applikationen nedan.
Appar Video och ljud TikTok Pte. Ltd. LADDA NER
  • Om nedladdnings- och installationsprocessen är klar ser det ut så här.

Steg 2 - Registrera eller logga in på ett konto

  • Nästa steg, nämligen registrera eller logga in på ett TikTok-konto genom att välja meny "Jag" i det nedre högra hörnet.

  • Om du redan har ett TikTok-konto är du det välj menyn Logga in. Men om du inte har det kan du välj-knapp Registrera dig med telefonnummer eller använda ett av de sociala mediekontona.

  • För de av er som just har registrerat sig för ett konto måste du först ange födelsedatum efter registreringen. Om så är fallet, då välj pilikon-knappen.

Steg 3 - Välj tilläggsikonen

  • Nästa, för att börja skapa nya TikTok-videor, du välj plusikonen, gäng.

  • Om mikrofonen, kameran och andra behörigheter visas, välj bara knappen "Tillåta".

Steg 4 - Välj "meny"Effekter"

  • Nästa steg väljer du menyn "Effekter"hitta och välj sedan pandaeffekten.

Steg 5 - Spela in video

  • När du är klar med att välja pandaeffekt spelar du in videon genom att trycka på knapp spela in färgad röd.

  • Först använder du först ett maskfilter med en pandabild. Senare, när du nickar med huvudet, kommer ditt ansikte att bli en panda, gäng.

Steg 5 - Spara videon

  • Därefter sparar du videon som spelats in genom att välja knappen kryssa ikonen. Sedan, välj knapp "Nästa".
  • Se till att videon som du ska lägga upp i detta skede också sparas i mobiltelefongalleriet så att den kan delas på andra sociala medier genom att aktivera alternativet "Spara i albumet".

  • Nästa du välj inläggsknappen. I det här skedet har din video sparats i galleriet, gäng.

Tja, det var det, gäng, stegen för att göra en video för att nysa i en panda som nyligen har varit viral på sociala medier. Hur? Det är lätt?

Även om det verkar trivialt är det här filtret ganska underhållande för sina användare. Speciellt för mammor som vill reta sina barn med detta filter.

Så nu är du redo att göra en video med detta pandafilter, gäng?

Läs också artiklar om Videofilter eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found