5 applikationer som måste finnas på deltagarnas smartphone un

Vem vill ha den nationella tentan, är du verkligen upptagen? National Examination är verkligen ett skrämmande spöke för varje student, eftersom resultaten avgör om de ska fortsätta till nästa utbildningsnivå eller inte.

Vem vill ha den nationella tentan, är du verkligen upptagen? Nationell tentamen blir verkligen ett skrämmande spöke för varje elev, eftersom resultaten avgör om de ska fortsätta till nästa utbildningsnivå eller inte. Vilka förberedelser har du gjort för att du ska kunna ta examen? Lär dig hårt, läs läroböcker varje dag, diskutera examensfrågor eller studera snabba över natten?

Det här är några av de förberedelser som måste göras för att du ska klara testet och få en poäng som överstiger minimistandarden. Numera har nästan alla studenter redan en smartphone. Så lär dig inte bara genom att läsa böcker utan också med grej var som helst och när som helst. Följande är FN-ansökan eller nationell examensansökan så att du kan studera utan att bli uttråkad.

  • 10 gratis engelska lärandeapplikationer 2020 | Android och iOS!
  • 7 bästa GRATIS online-inlärningssajter
  • Att lära sig engelska är roligare med applikationen Elevate

5 OBLIGATORISKA applikationer på smartphones för FN-deltagare

1. PhotoMath

PhotoMath är en smart kameraapp som viker för komplexiteten i vanliga matematiska problem. Så fungerar det genom att helt enkelt ta en bild av varje matematikfråga och PhotoMath visar svaret direkt. Så när du har svårt att lära dig matematikmaterial för förberedelser FN, att använda PhotoMath kan verkligen hjälpa dig. Tryck på stegknappen när du fastnar i ett problem och se hela steg för steg hur du löser alla matematiska problem.

LADDA NER Microblink Productivity Apps

2. KBBI

Big Indonesian Dictionary (KBBI) är en ordboksprogram som är standardreferensen för indonesiska. Intressant nog kräver den här applikationen ingen internetanslutning för att kunna använda den. Så du kan lära dig indonesiska genom denna applikation även om du inte har en internetanslutning.

3. Google Översätt

Finns det några ord som du inte förstod när du lärde dig engelska? Om du tidigare måste titta i en tjock indonesisk-engelsk ordbok. Nu behöver du inte längre, bara använda den Google översätt. Du kan enkelt översätta genom olika media som tal, skrivning eller till och med bilder. Det är mycket bra att studera engelska material för förberedelser FN.

Appar Produktivitet Google LADDA NER

4. Superintensiv SMP 2016 National Examination

Detta är en simuleringsapplikation för 2016 National Examination for SMP / MTS. Lärande blir praktiskt och komplett med National Examination Practice frågor som kommer att ändra frågor varje session. Det finns fyra FN-ämnen, nämligen indonesiska, engelska, matematik och naturvetenskap. Tidsgränsen för frågan är klar, bedömningsprocessen är snabb och det diskuteras svarsnyckeln.

5. Nationalskolans nationella undersökningsfrågebank

Förbered dig för det nationella provet du är mer mogen med FN-ansökankan du öva med en komplett samling nationella examensfrågor tillsammans med teoretiska frågor och svar kompletta med diskussion. Förutom det kan du också få frågor FN-förutsägelser som du kan arbeta med för att träna.

Det här är några Android-applikationer som kan hjälpa dig att klara National Examination. Kom igen, muntra upp, hoppas att du lyckas. Om du har ytterligare applikationer, vänligen fäst dem i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found