Titta på Baywatch Movie (2017)

Intresserad av den roliga handlingen att avslöja könsorganen för den ikoniska livräddaren? Kom igen, se filmen Baywatch (2017) med Indo-undertexter här!

För dig som gick igenom puberteten på 90-talet måste du ha sett den ikoniska tv-serien i hemlighet Baywatch som har sänts på lokala stationer.

Serien är redan känd för att visa skönheten i rollerna, särskilt tidigare modeller Playboy, Pamela Anderson.

Tja, för några år sedan återupplivades denna serie i form av en film med titeln och naturligtvis samma antal privata framträdanden, gäng!

Nyfiken hur det blev Baywatch som har renoverats under 2000-talet? Du har tur eftersom Jaka har förberett synopsis här.

Sammanfattning av filmen Baywatch

Löjtnant Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) är en kustbevakning som ansvarar för att upprätthålla strandsäkerheten Emerald Bay.

Tillsammans med sin partner, C.J. Parker (Kelly Rohrbach) och Stephanie Holden (Ilfenesh Hadera), Mitch är på elitelaget Baywatch.

Team Baywatch har precis öppnat lediga platser för nya medlemmar och ankomsten av tre nybörjare Ronnie (Jon Bass), Sommar (Alexandra Daddario)och Matt (Zac Efron).

Irriterad av Matts arroganta personlighet på grund av hans status som Olympiska idrottare, Kom Mitch omedelbart i konflikt med medlemmarna Baywatch nyligen.

Men Mitch tvingas glömma deras skillnader efter att Mitch hittat ett läkemedel flakka nära platsen Huntley Club.

Misstänkt för kvinnors entreprenörers handlingar Victoria (Priyanka Chopra) som är klubbens ägare, Mitch och resten av laget Baywatch andra började utreda Victoria.

Tyvärr ilskade Mitchs handlingar hans chef Thorpe (Rob Huebel) som hotade att sparka Mitch om han gick bortom sin tjänst igen.

Kan Mitch och resten av laget Baywatch upptäcka verkligheten bakom olagliga narkotikafall som dyker upp Emerald Bay?

Baywatch film roliga fakta

Fortfarande inte självbelåten med alla könsorgan som har visats i den här filmen? ApkVenue har ytterligare intressanta fakta som kan hjälpa dig, gäng!

  • Till skillnad från originalserien som är mer intresserad av genre drama, denna stora skärm anpassning är laddad med komedi element.

  • Karaktär Mitch Buchannon, Sommar Quinn, Matt Brody, C.J. Parkeroch Stephanie Holden alla kommer från tv-serien Baywatch.

  • Skådespelare David Hasselhoff och skådespelerska Pamela Anderson som spelade Mitch och C.J. i originalserien visas som en komo i den här filmen.

  • Ett av namnen Mitch hånade Matt i den här filmen var High School Musical, namnet på filmserien som startade skådespelarens karriär Zac Efron.

  • Dessutom ryktas det att Efron kom med alla de hånfulla namnen Mitch brukade kalla Matt.

  • Ursprungligen skrevs karaktären Victoria som en man men en regissör Seth Gordon förvandlade honom till en kvinna efter att ha träffat skådespelerskan Priyanka Chopra.

  • Efter att filmen förolämpats av kritiker, huvudskådespelaren Dwayne Johnson gräla igenom Twitter om den här filmen gjordes för fans.

  • Unikt, tv-serien Baywatch bjöd också in många brottare som gäststjärnor och denna tradition fortsätter av Johnson som också är en tidigare brottare.

  • YouTuber kontroversiell Logan Paul uppgav att han dök upp kort i den här filmen men i slutändan ryktes det att Pauls scen hade klippts ur filmen.

Titta på Baywatch Movie

TitelBaywatch
leva25 maj 2017
Varaktighet1 timme och 56 minuter
ProduktionParamount Pictures, Contrafilm, The Montecito Picture Company
DirektörSeth Gordon
KastaDwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, et al
GenreAction, Komedi, Brott
Betyg18% (RottenTomatoes.com)


5.5/10 (IMDb.com)

För de av er som redan är intresserade av de här livräddarnas roliga handlingar kan du titta på filmer Baywatch genom länken nedan, gäng!

>>> Titta på Baywatch-filmen <<<

Man kan säga att vi nu har gått in i en nostalgisk era där många reliker från 90-talet börjar återupplivas.

Det är därför ApkVenue inte är förvånad om plötsligt Baywatch framträder igen till ytan som en klassisk animerad film Disney som får fler och fler omarbetningar live action.

Vad tycker du om filmåterskapningen Baywatch? Tror du att du aldrig borde ha blivit uppstånden igen? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found