se filmen max steel (2016) hela filmen

Vill du titta på en annan superhjältefilm? Prova att titta på den här Max Steel-filmen, huvudpersonen är fusion med utomjordingar!

Älskar du att titta på superhjältefilmer men uttråkad av Marvel eller DC? ApkVenue råder dig att titta på en film Max Steel den här!

Denna superhjältefilm inspirerades av actionfigur under samma namn av Mattel och släpptes 2016.

Fängslad av den här filmen? Till poängen titta på Max Steel-filmen som är nedan!

Sammanfattning av filmen Max Steel

Fotokälla: GoWest

Max MacGrath (Ben Winchell) är en vanlig 16-årig tonåring som nyligen flyttade till en ny stad med sin mamma, Molly McGrath (Maria Bello).

Den nya platsen visar sig vara samma plats där Maxs far, en forskare som dog i ett vetenskapslaboratorium, dog kort efter att Max föddes.

Sedan fann han sig kapabel att producera den mest kraftfulla energin i universum. Max försökte också desperat anpassa sig till sin styrka.

Tydligen finns det en utomjording som heter Stål som tittar på honom. Utlänningarna räddar Max som nästan tappar medvetandet på grund av sin styrka.

När de träffas upptäcker Max och Steel att de två kan gå samman för att bli Max Steel, en superhjälte som har den största kraften i universum.

Problem närmade sig omedelbart de två eftersom det fanns en ond armé som bara kunde stoppas med den kraft som Max hade.

Mitt i att kämpa mot hotet från en ostoppbar fiende från en annan galax börjar hemligheterna i deras förflutna riva sig.

Intressanta fakta om filmen Max Steel

Foto med tillstånd av: Los Angeles Times

Om du gillar filmer med superhjälte-tema kan Max Steel vara ett intressant alternativ för dig.

För att vara mer säker på att titta på den här filmen kommer ApkVenue att ge dig några intressanta fakta om den här filmen!

  • Innan denna film släpptes hade Max Steel redan sin egen tv-serie som sändes med början 2013.

  • I serien blir Max kär i karaktärerna Sydney Gardner. Det är bara det, i den här filmen bestäms det att Max är intresserad av en skolkamrat som heter Sofia Martinez (Ana Villafane).

  • Denna film är den första filmen som produceras av Mattle Playground, en av världens största leksakstillverkare som också producerar Barbie och Hotwheels.

  • Egentligen slutfördes den här filmen 2014, det är bara att Mattels fest sköt tillbaka släppschemat för att hitta ett mer passande ögonblick. Slutligen valdes det 2016.

  • Förutom att bli gjord till en film, har Max Steel också sin egen miniserie.

Titta på Max Steel Movie

DetaljInformation
Betyg4.6 (17.117)
Varaktighet1 timme 32 minuter
GenreAction, Äventyr, Familj
Utgivningsdatum25 oktober 2016
DirektörStewart Hendler
SpelareBen Winchell, Josh Brener, Maria Bello

Filmen Max Steel har i princip samma historia som de flesta superhjältefilmer, där en vanlig människa plötsligt får superkrafter.

Sedan försökte han anpassa sig till sin styrka och insåg att det fanns onda varelser som var ett hot mot detta universum.

Om du inte kan vänta med att se den här filmen, klicka bara på länken nedan!

>>> Titta på Max Steel Movie Free <<<

Filmen fick dock dåligt svar från kritiker. Faktum är att den här filmen får ett betyg 0% på Rotten Tomatoes-webbplatsen!

Ändå, om du letar efter en superhjältefilm för att bara fylla din fritid, är den här filmen fortfarande kvar för dig att njuta av!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found