10 bästa läkarspel på Android

Rekommendationer för de bästa läkarspelen på Android, allt från kirurger, tänder, djur och olika specialister, är lämpliga för dig som strävar efter att bli läkare.

Läkare är en av de ambitioner som de flesta barn nämner, förutom presidenten och piloten, naturligtvis.

Det är faktiskt inte lätt att bli läkare eftersom detta yrke involverar många människors liv.

Vill du känna känslan av att vara läkare? Det är bättre att bara spela spelet på din smartphone. Här är tio rekommendationer bästa läkarspel på Android.

Bästa läkarspel på Android

Du måste ta specialundervisning för att bli läkare, inte ens försöka agera som läkare och öva den med andra människor. För att vara säker bör du vara läkare i spelet.

Speciellt för Android-användare, här är en lista över spel som du kan spela om du vill känna känslan av att vara läkare. Cekidot!

VISA ARTIKLAR

1. Doctor Kids

Är du en barnälskare? Så det här spelet är ett Android-läkarspel som du måste spela. Som titeln antyder, Doctor Kids kommer att bjuda in dig att agera som barnläkare och skydda dem från olika hot mot virus och sjukdomar som kan störa deras tillväxt och utveckling.

Med en söt läkarkaraktär får du olika uppdrag för att läka olika skador och sjukdomar.

Barn som skadas efter att ha fallit efter att ha spelat, eller som får influensa från att äta för mycket glass, det är de olika typerna av barns klagomål som du måste hantera som läkare.

FördelarBrist
Inklusive lätta spelGenomsnittlig grafisk kvalitet
Spel intressant-

Ladda ner: Doctor Kids

2. Doctor Dash: Hospital Game

Du kommer definitivt att känna till det här spelet om du ofta spelar Diner Dash, vilket är ett liknande spel. Om Diner Dash bjuder in dig att driva en restaurang, då Doktor Dash utmanar dig att hantera och driva ett sjukhus.

För det utmanar spelet som skapats av Happy Mobile Game dig att vara mer än att bara vara läkare.

FördelarBrist
Enkelt och lätt att spelaIbland visas det buggar
Populärt koncept som liknar Diner Dash-

Hämta: Doctor Dash: Hospital Game

3. 911 Ambulansläkare

Så en läkare måste vara tillgänglig när det behövs. 911 Ambulansläkare uppmanar dig att vara läkare som arbetar i en ambulans och måste vara redo att ge första hjälpen i en nödsituation.

De olika fall som du måste hantera inkluderar offer för brutna ben, blödningar ur blod eller koma på grund av olyckor.

FördelarBrist
Utmanande uppdrag-
Ljud och miljö ser ut som en riktig ambulans-

Ladda ner: 911 Ambulansläkare

4. Kirurnsimulator

Den här gången är det ett läkartema som kommer att utmana spelare att utföra operationer på patienter. Kirurgsimulator utan tvekan mer än bara ett spel eftersom spänningen och precisionen hos en riktig läkare kommer att avgöra framgången för en patients operation.

Här kommer du att spela en roll för att rädda livet för Bob, en fattig patient som dör.

FördelarBrist
Bra grafisk kvalitet-
Hög svårighetsgrad, utmanande-

Hämta: Surgeon Simulator

5. Gravid kirurgisimulator

Inte heller mindre utmanande, Gravid kirurgisimulator är ett läkarspel som förvandlar dig till gynekolog. Du kommer att utvärdera tillståndet för patientens graviditet under de senaste veckorna och månaderna innan du äntligen har operation eller förlossningsprocessen när tiden för förlossningen har kommit.

I vissa situationer kommer du att behöva göra en kejsarsnitt för att ta bort barnet. Detta spel är utan tvekan ett av de mest utmanande, för i en operation måste du kunna rädda två liv samtidigt, nämligen mamman och barnet.

FördelarBrist
Komplett driftsutrustningSpeciellt för läkare i förlossning
Utmanande operationsuppdrag-

Hämta: Gravid Surgery Simulator

Läkarspel nr. 6-10

6. Sports Meet Emergency Surgery

Om du är en sportfans eller entusiast vet du att den här aktiviteten har stor risk för skador. Varje sport är naturligtvis oskiljaktig från risken som kan drabbas av någon del av kroppen som används.

Sports Meet Emergency Surgery inbjuder dig att bli läkare som specialiserat sig på idrottsman hälsa.

Du kommer att ställas inför situationer där idrottare visar tecken på skada när de tävlar. Skador från mindre sådana som sträcker sig från kramper eller stukningar till svåra som ett benbrott eller till och med en plötslig hjärtinfarkt är en mängd olika tillstånd som du måste behandla snabbt och exakt.

FördelarBrist
Sport & idrottsman specialiteter-
Lätt att spela-

Hämta: Sports Meet Emergency Surgery

7. Läkare husdjur

Den här gången är det din tur för djurälskare, som vill uppleva att vara en läkare som är specialiserad på att hantera dessa söta djur.

Läkare husdjur kommer att utmana dig att hantera olika sjukdomar eller symtom som vanligtvis upplevs av husdjur som katter och hundar. Även om de är sjuka kommer söta djurkaraktärer verkligen att göra spelet mer spännande.

FördelarBrist
Hantering av söta djur-
Bra grafisk kvalitet-

Ladda ner: Doctor Pets

8. Crazy Doctor

Inte. Inte en specialist inom psykisk hälsa utan en "galen" läkare. Crazy Doctor gör dig till en excentrisk läkare som botar patienter med ovanliga metoder och verktyg. Ändå botade denna läkare fortfarande sina patienter.

FördelarBrist
Konceptet med en excentrisk läkare är intressant-
Skärpa kreativiteten-

Ladda ner: Crazy Doctor

9. Tandläkare Mania: Doctor X Clinic

Tandläkare Mania är ett läkarspel speciellt för de av er som strävar efter att bli tandläkare. I det här spelet kan du öva till ditt hjärta och lösa de olika tandproblem som dina patienter upplever.

Bli inte förvånad över de extrema verktyg som läkare ibland använder för att behandla patientens tänder.

FördelarBrist
Fokusera på tandläkaren-
'Olika' verktyg som används-

Ladda ner: Tandläkare Mania: Doctor X Clinic

10. Vampire Surgery Simulator

Det sista spelet skiljer sig verkligen från de andra spelen ovan. Den här gången kommer du att utmanas att bli en ovanlig läkare, en vampyrkirurg! Ja, det är vad som finns i spelet Vampire Surgery Simulator.

Vampyrer som har en svaghet i solen upplever ibland otur, speciellt om de inte sticks av solen. Tja, ditt jobb som läkare är att hantera det trauma som upplevs av vampyrer som utsätts för solen så att de kan vara säkra igen och återvända till "tjänst" på natten.

FördelarBrist
Spel unik & intressant-
Olika begrepp av vampyrläkare-

Hämta: Vampire Surgery Simulator

Det är Jakas rekommendation för tio av de bästa läkarspelen på Android som du kan spela i 2018.

Har du andra läkarspel du har spelat som inte är mindre kul än de tio matcherna ovan? Glöm inte att dela i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Android eller skriva från Reynaldi Manasse Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found