sadistisk! berättelsen bakom 'Daisy Destruction' djup webbpedofil sexvideo

Trots att Red Room-videon var väldigt brutal och hemsk, visade det sig att det fanns något ännu mer sadistiskt. Den mer sadistiska videon är Daisy Destruction-video. Nyfiken?

En av de mest kända och skrämmande djupa webbvideorna, nämligen Red Room. Jaka har diskuterat det tidigare, den här videon är en direktsändning via internet för att tortera offret. Publiken kan välja vilken typ av tortyr detta offer vill vara.

Trots att Red Room-videon var väldigt brutal och hemsk, visade det sig att det fanns något ännu mer sadistiskt. Den mer sadistiska videon är Daisy Destruction-video. Nyfiken?

  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webbvideon "Hamburger Lady"
  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webben "Red Room" -video
  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webbvideon "Jeff the Killer"

Rött rum som är mycket sadistiskt bortom förnuftet

Fotokälla: Bild: Slumpmässig intervju

Daisy Destruction-videor är i allmänhet desamma som Red Room-videor, förutom att offren är det litet barn åldrarna 5 till 14 år. Förövarna hittar vanligtvis offer genom att kidnappa eller adoptera övergivna barn.

Torturen som offret uthärde varierade, allt beroende på publikens ordning. Vissa våldtogs, ögonen släpptes ut levande, fick könsorganen brännas, placerade djur i könsorganen, stympades levande osv. Allt var gjort tills offret dog.

Det mest gripande är när du tittar på Daisy Destruction-videon, som är offrets uttryck och skrik som är mycket oskyldiga. Med ett oskyldigt uttryck stod offret inför brutal tortyr under lång tid dagar och Veckor. Det är inte ovanligt att offer tvingas uttrycka glädje eller skratta när de torteras.

Real Happened och förövaren har redan kommit ihop

Fotokälla: Bild: Daily Mail

En av skådespelarna som skapade videorna Red Room och Daisy Destruction, nämligen Peter Gerard Scully. Eftersom hans videor spred sig mycket på internet jagades han omedelbart av FBI och slutligen fångades.

Det finns något intressant att citera här, vilket innebär att videorna Red Room och Daisy Destruction är riktiga och händer. Och det kan inte förnekas att det måste finnas andra aktörer som fortfarande är i aktion där ute, med tanke på att Red Room-tjänsten på Deep Web fortfarande är upptagen tills nu.

Video: Daisy Destruction

Det finns inte så mycket film om Daisy Destruction-videon, den kan raderas på internet eftersom den är för sadistisk och offret är ett barn. Några av bilderna är som följer ...

VISA ARTIKLAR

Kan verkligen inte sluta tänka, oskyldiga små barn torteras så ondskefullt. Tänk dig att Jaka inte kan, om du ser det kommer du definitivt att göra ont. Vad tycker du är en sådan handling ursäktlig?

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till videor eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Ister


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found