15 av de bästa lokala Android-spelen från indonesiska barn 2017

Det bästa lokala spelet på Android tillverkat av indonesiska barn har ett unikt spel som gör att du blir beroende när du provar det! Något?

Att spela spel är verkligen en rolig aktivitet. För närvarande finns det olika spel gjorda av utländska och inhemska utvecklare som du kan ladda ner och spela gratis på Android.

Av de många spelen som har gjorts kommer jag den här gången att diskutera djupare om de bästa lokala spelen på Android-versionen av JalanTikus-teamet som du måste spela.

Detta Android-spel gjord av indonesiska barn har ett unikt spel som kan göra dig beroende när du provar det! Vilka är de bästa lokala spelen på Android som du kan prova 2017? Här är listan.

  • 5 av de bästa och mest spännande Game Boy Advance-spelen (GBA)
  • Shhh, det här är Android Smartphone inbyggt hemligt spel!
  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!

Bästa lokala spel på Android 2017

1. Ocean King: Fiske Arcade

Först finns det Ocean King: Fiske Arcade. De bästa lokala Android-spelen från 88 Underhållning. Här måste du skjuta fisk och bossfiskar som passerar för att få en massa mynt.

Uppgradera ditt vapen för att göra det lättare för dig att skjuta fisk! Ladda ner spelet här: Ocean King: Fiske Arcade

Spel Arcade 88 Entertaiment LADDA NER

2. Warung Chain: Go Food Express

De bästa lokala spelen på Android är nästa Warung Chain: Go Food Express. Detta Arcade-genre spel gjordes av Touchten. I det här spelet måste du laga maten som köparen vill ha. Ju snabbare du lagar mat, desto bättre.

Ladda ner spelet här: Warung Chain: Go Food Express

Touchten Arcade Games LADDA NER

3. Chicken Porridge Rush - Matlagningsspel

Nästa finns Chicken Porridge Rush - Matlagningsspel. Detta Android-matlagningsspel gjordes av Milkish Game Studio. Nästan som Warung Chain-spelet, här måste du betjäna människor som vill köpa kycklinggröt. Glöm inte att uppgradera dina livsmedelspriser för att få massor av pengar.

Ladda ner spelet här: Bubur Ayam Rush - Matlagningsspel

4. Gissa bilden

Nästa finns Gissa bilden. Android-spel gjorda av landets barn är fortfarande det spel du väljer att spela på fritiden. Även om svarstangenten för att gissa bilden redan finns, måste du fortfarande tänka dig att gissa varje bild.

Ladda ner spelet här: Gissa bilden

Spel Pussel Gissa bilden NEDLADDNING

5. Klä upp dagboken

Nästa finns Dress Up Diary: True Love. Detta Android-modespel gjordes av Spela spel. Detta spel, som är ett av Han Yoo Raas favoritspel, har ett spel som säkert kommer att gillas av kvinnor i Indonesien.

Det finns olika dräkter med en mängd unika tillbehör som du kan använda när du är på ett datum. Se så vacker ut som möjligt för att fängsla din partners hjärta!

Ladda ner spelet här: Dress Up Diary: True Love

Maingames Simuleringsspel LADDA NER

6. Badmintonstjärnor

Nästa finns Badmintonstjärnor. Detta lokala Android-spel med sportgenren skapades av IPlayAllDay Studio. Trött på medelmåttiga badmintonspel? Det verkar som om du kan prova det här spelet. Här kommer du att spela badminton på ett annat sätt än vanligt.

Ladda ner spelet här: Badminton Stars

7. Number Rumble: Brain Wars

Är du ett geni i matematik? Eller är du bra på att använda siffror? eller hatar matematik? Det är dags att spela Number Rumble: Brain Wars. I spelet gjort Game5mobile Här kommer du att duellera människor från hela världen i tre omgångsmatcher.

Ladda ner spelet här: Number Rumble: Brain Wars

8. Tofu Round

Tahu Bulat är ett Android-simuleringsspel skapat av Own Games. Det har ett ganska enkelt spel, här behöver du bara trycka på smartphone-skärmen för att få mycket pengar.

Pengarna du får i det bästa lokala spelet Tahu Bulat du kan använda för att uppgradera din tofu-säljutrustning.

Ladda ner spelet här: Tahu Bulat

Trivia Games Egna spel LADDA NER

9. 7 Paladin: Fantasy 3D RPG

Nästa finns 7 Paladin: Fantasy 3D RPG. Detta Android RPG-spel från MainGames. Gå in i fantasivärlden i 7 Paladin som är rolig och färgstark. Hundratals coola och söta hjältar, samla ditt starkaste lag!

Ett RPG-spel med de senaste hjältestilarna, extraordinära färdigheter och hjältar med oöverträffad styrka! En blandning av RPG-spel med en blandning av MOBA-taktik. Rekrytera din bästa hjälte, utforska överallt, slåss med respekt och besegra dina fiender!

Ladda ner spelet här: 7 Paladin: Fantasy 3D RPG

10. Marbel brandkår

Marbel brandkår är ett lokalt Android-brandman-simuleringsgenrespel för barn. Barnspel är säkra och utformade för att öka kreativiteten. I det här spelet kommer barn att presenteras för räddningsförfaranden för offer, brandbekämpningsutrustning och hur man använder dem.

Ladda ner spelet här: Marbel Pemadam Kebakaran

11. Söta Munchies

Nästa finns Söta Munchies. Detta pusselsgenre spel gjordes av Niji Games. I det här spelet spelar du rollen som en kanin som måste ta alla morötter utan att missa. Ju högre nivå, desto svårare blir utmaningen.

Ladda ner spelet här: Cute Munchies

12. Raseriets Gud

Nästa steg var Rage God. Detta rollspel-genrespel är skapat av MainGames. För att kunna tävla på arenan måste du kunna komponera strategi såsom att förbereda utrustning och combo hjälte vilket gör ont.

Ladda ner spelet här: Dewa Ngamuk

RPG Maingames-spel LADDA NER

13. CHIPS: Monster Tap

Nästa finns CHIPS: Monster Tap. Detta Android-avslappnade spel skapat av landets barn Dragon Caputal Center. Här måste du förstöra chefen som vill styra världen. Förbered en bra strategi innan du börjar matchen.

Ladda ner spelet här: CHIPS: Monster Tap

14. Dream Eleven: La Liga

Nästa finns Dream Eleven: La Liga. Detta sportgenre-spel är tillverkat av MainGames. Här tar du rollen som chef för ett fotbollslag och skapar ett oslagbart lag. Dream Eleven-spelet har också en LaLiga-licens med karaktärer och klubbar som du enkelt kan välja.

Ladda ner spelet här: Dream Eleven: La Liga

LADDA NER Maingames Sports Games

15. Capsa Royale: Ordna, gratis avgift

Senast där Capsa Royale: Ordna, gratis avgift. Detta lokala Android-spel gjordes av 88 Underhållning. Här kan du spela Capsa Susun och andra populära kortspel som Capsa Banting, BlackJack, 3 Cards eller för fotbollsentusiaster kan du testa Guess the Score!

Bara genom att spela Capsa Royale kan du bara vinna obegränsad gratis kredit från Capsa Royale.

Ladda ner spelet här: Capsa Royale: Ordna, gratis kredit

Kasinospel 88 Underhållning LADDA NER

Det här är några av de bästa lokala Android-spelen som gjorts av indonesier som du kan spela gratis 2017. Om du har rekommendationer för andra Android-spel gjorda i Indonesien, glöm inte att dela i kommentarfältet.

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found