De 10 bästa applikationerna för att göra din Android-telefon ännu snabbare!

Du måste ha känt att din Android-telefon är långsam. Så den här gången vill ApkVenue ge dig de 10 bästa applikationerna för att göra din Android-mobiltelefon ännu snabbare.

Du måste ha känt att din Android-mobiltelefon är riktigt långsam, aka riktigt långsam. Speciellt för er som har Android-telefoner till överkomliga priser och medelmåttiga specifikationer. Det suger. Men du behöver inte vara förvirrad och orolig, för den här gången vill ApkVenue ge dig De 10 bästa applikationerna för att göra din Android-mobiltelefon ännu snabbare.

  • Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 Battle
  • Tricks för att göra surfning på Android 2 gånger snabbare
  • Detta trick gör din Android 200% snabbare än vanligt

Hur dessa applikationer fungerar är relativt detsamma. Nämligen utvidga minnet, ta bort skräpfiler, sluta köra applikationer och så vidare. Du måste bara välja den som är lämplig och enligt din åsikt är den mest lämplig för användning på din Android-telefon. Här är listan:

De 10 bästa applikationerna för att få din Android-telefon att lägga till NGEBUT!

1. Clean Master (Boost & AppLock)

Du måste vara bekant med Clean Master-applikationen från Cheetah Mobile, eller hur? Clean Master är en Android-applikation som kan rengöra cache applikationer, skräpfiler, webbläsarhistorik, SMS och så vidare. Clean Master har också en App Lock-funktion för att låsa viktiga applikationer på din mobiltelefon. Clean Master är ett måste-applikation på vilken Android-telefon som helst för att maximera dess prestanda och hastighet. Du kan ladda ner den här.

Cheetah Mobile Inc Rengörings- och justeringsappar LADDA NER

Clean Master kan också användas tillinaktivera standardapplikationen som finns på din Android-telefon. Du kan se hur du gör det i följande artikel: Inaktivera standardappar för Android som inte används.

2. DU Speed ​​Booster (Cleaner)

DU Speed ​​Booster är ett program som kan optimera prestanda och hastighet på din Android-mobiltelefon med upp till 60%. Förutom att kunna öka hastigheten på Android kan den här applikationen också användas som ett antivirusprogram och rengöringsmedel för skräpfiler på Android. DU Speed ​​Booster är också en av de populära applikationerna på Playstore eftersom den kan påskynda Android-prestanda på ett mycket enkelt sätt. Du kan ladda ner applikationen här.

Appar Rengöring och tweaking DU APPS Studio LADDA NER

Om du vill veta hur du använder DU Speed ​​Booster, läs följande artikel: Tips för att påskynda Android-prestanda upp till 60%.

3. GameBooster 2 Root

GameBooster 2 root är en Android-applikation som kan användas för att öka hastigheten på spelet du spelar. Så du kommer inte att uppleva eftersläpning medan du spelar spelet. Denna applikation är mycket användbar om du ofta spelar högklassiga tunga spel på din Android-mobiltelefon. Game Booster har också flera nivåer öka enligt spelet du spelar. Du kan ladda ner applikationen här.

Appar Rengöring och tweaking PITTECH NEDLADDNING

För att ta reda på en fullständig beskrivning och hur du använder den kan du läsa följande artikel: Hur man inte 'lagar' när man spelar spel på Android.

4. Smart Booster

Den största orsaken till att Android är långsam är brist på RAM (Random Access Memory). För att övervinna RAM-begränsningar kan du använda appen Smart Booster. Med den här applikationen kan du öka och maximera RAM-användningen och också stoppa onödiga applikationer som förbrukar RAM. Du kan ladda ner applikationen här.

Appar Rengöring och justering AntTek Inc. LADDA NER

För att vara tydligare om hur du använder den kan du läsa följande artikel: Så här lägger du till RAM så att din Android inte är långsam.

5. Memory Booster - RAM Optimizer

Memory Booster är en Android-applikation som kan optimera förmågan och användningen av RAM på din mobiltelefon. Med den här applikationen kan du ta reda på status för minnet på din Android-mobiltelefon, stoppa tunga applikationer som körs utan att inse det, för att påskynda deras prestanda. Memory Booster kan göra din RAM-prestanda lättare och optimal. Ladda ner applikationen här.

Produktivitetsappar LADDA NER

Att använda denna applikation är väldigt enkelt, bara ett klick. Om du vill veta mer tydligt läser du följande artikel: Hur du påskyndar din smartphones prestanda börjar sakta ner.

6. Game Booster & Launcher

Olika spel på Android har naturligtvis olika specifikationer. Vissa är lätta, andra är tunga så att endast vissa Android-enheter kan spela det. Att övervinna oönskade saker när du spelar spel som eftersläpning eller om det plötsligt kommer ut, rekommenderar vi att du använder appen Game Booster & Launcher som du kan ladda ner nedan.

Appar Produktivitet INFOLIFE LLC NEDLADDNING

Du kan ta reda på hur du använder appen Game Booster & Launcher genom att läsa följande artikel: Hur man övervinner fördröjning när man spelar spel på en Android-telefon.

7. Såmaskin

Seeder är ett program som används för att öka hastigheten på din Android-mobiltelefon. Denna applikation kan lösa problemet eftersläpning vilket vanligtvis händer på din Android-mobiltelefon. Men för att kunna använda den måste din Android-mobiltelefon ha installerats.rot först. Ladda ner applikationen här.

Ladda ner LCIS-produktivitetsappar

Om du är nyfiken på hur du använder Seeder-applikationen kan du läsa följande JalanTikus-artikel: Hur man övervinner en långsam Android med såddapplikationen.

8. CCleaner

För dig PC-användare måste du känna till CCleaner från Piriform. Denna applikation är nu också tillgänglig för Android, du vet! Sättet det fungerar är mer eller mindre detsamma, vilket rengör skräpfiler som finns i det interna minnet på din Android-telefon så att det känns mer rymligt och lättare. Du kan ladda ner applikationen här.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

Om du vill veta mer om CCleaner-applikationen på Android kan du läsa följande artikel: CCleaner-applikationen är nu tillgänglig på Android.

9. Lear Booster +

Apus Booster + är ett program som fokuserar på att släppa minne, vilket gör det mer rymligt och lättare. Dess användning är väldigt enkelt, bara ett klick och kan få din mobiltelefon att fungera snabbare. Du kan ladda ner applikationen här.

Appar Rengöring och tweaking Apus Group LADDA NER

10. Städaren - Boost & Clean

Denna applikation fungerar ungefär som tidigare Android-applikationer ovan. Nämligen maximera minnesanvändningen, ta bort onödig data och så vidare. Denna applikation är också mycket lätt när den körs. Du kan ladda ner applikationen här.

Appar Rengöring och tweaking Liquidum Limited LADDA NER

Det är de 10 bästa applikationerna för att göra din Android-mobiltelefon ännu snabbare. Men även om det finns tio applikationer, installera inte alla på din mobiltelefon, OK! Välj bara den som är lättast eller har de mest kompletta funktionerna efter dina behov. Om du har annan information eller åsikter om tricks för att påskynda prestandan för en Android-mobiltelefon, vänligen skriv i kolumnen kommentar nedan, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found