Har du ett barndomsfoto? skanna bara med den här Android-applikationen

Har du ett fysiskt foto som du vill dela på sociala medier? Använd bara Android-applikationen för att skanna foton!

När digitalkameror och mobiltelefoner med kameror ännu inte var populära skrev vi fortfarande ut foton i fysisk form som togs från analoga kameror eller vad den gamla tusteln kallade dem. Alla sparar sina foton i album och tittar ibland på sina album för att komma ihåg.

Men tänk om vi vill dela dessa stunder med våra vänner online? Kanske svarade någon genom att ta ett foto av albumet med en smartphone. Men det verkar som att det inte är rätt svar, eftersom kvaliteten på bilderna inte kommer att vara optimal. Är Android-applikation för skanning av foton som kan göra dina fysiska foton till digitala foton.

  • Så här skannar du dokument direkt till text på Android snabbt och enkelt
  • Hur man skannar och utraderar virus på en dator utan antivirus
  • Vill du bli Photoshop-mästare? Använd denna färgskannergadget!

Android-applikation för att skanna fysiska foton till digitala

Tydligen är lösningen om du vill dela ögonblicken i ditt gamla fotoalbum att skanna fotot via Android-appen på Google Play. Av de många applikationerna för skanning av foton är det här 5 Android-appar för skanning av foton bäst enligt JalanTikus.

1. Photomyne

Kanske få människor har hört talas om den här applikationen, men faktiskt är denna applikation en av de bästa fotoskannrarna för Android, du vet. Du kan skanna flera foton på en gång Photomyne. Det coola är att den här applikationen också har den intelligens som kan separera foton i flera mappar beroende på likheterna i applikationen.

Photomyne Ltd. Browser Apps LADDA NER

2. CamScanner

Förutom att vara välkänd som ett program som kan skanna dokument, CamScanner det visar sig att det också har en funktion för att skanna foton också. Bortsett från det kan du också redigera de foton som du har skannat direkt från den här applikationen. Hur som helst, med den här applikationen kan du skanna alla typer av dokument, brev, till och med foton.

Appar Photo & Imaging IntSig Information Co., Ltd LADDA NER

3. Fotoscanner

Denna ansökan från BlitzInteractive är en skannerapplikation som inte kan underskattas. Du ser, Fotoscanner i sig har flera andra häftiga funktioner, som redigering och delning som du kan göra direkt från applikationen. Ja, även om gränssnittet för denna applikation inte är riktigt bra.

BlitzInteractive Productivity Apps LADDA NER

4. Google PhotoScan

Missa aldrig, Google presenterar också ett program som du kan använda för att skanna foton direkt till din smartphone. Man kan säga applikationer PhotoScan Detta är den bästa skanningsapplikationen som finns på Google Play eftersom skanningsresultaten ser väldigt maximala ut. Denna applikation kan också känna igen fotovinklar, perspektiv och kan rotera bilder automatiskt.

Google Incs foto- och bildappar LADDA NER

5. Adobe Scan

Adobe födde än en gång en applikation för mobil och den här gången är den en applikation för att skanna fysiska foton till digitala, nämligen Adobe Scan. Det coola är att den här applikationen låter dig skanna foton och enkelt ansluta till olika andra applikationer från Adobe, till exempel Photoshop, Illustrator och andra.

Apps Productivity Adobe Systems Inc LADDA NER

Det är 5 Android-applikation för skanning av foton den bästa versionen av JalanTikus som du bör prova. Fastän Google PhotoScan är mästaren för fotoskannande appar, men du bör också prova andra appar. I så fall kan du skriva i kommentarskolumnen vilken applikation som är din favorit.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found