gb winrate och vild! Detta är det bästa tricket för att hitta bots på klassiska mobillegender

Du måste ha hört talas om några spelare som hittade bots i Mobile Legends. Egentligen är detta inte ett fusk eller en fuskmetod utan snarare ett slags fel där om du lyckas vinna rad 15 gånger i klassisk så kan nästa spel hitta bots.

Du måste ha hört informationen om några spelare som hittade bots i Mobile Legends. Det är faktiskt inte fuska eller en fuskmetod men ett slags fel där om du lyckas vinna rad 15 gånger i klassik kan nästa spel hitta en bot. Den här vägen har bevisats några Youtuber och det fungerade.

Förutom att gå igenom en vinststräcka visar det sig att det finns andra sätt så att du kan hitta bots i klassisk och till och med rankad du vet, vill veta hur? Kom igen, titta på följande knep.

 • 7 mest kontroversiella Android-spel blockerade av Google Play Store
 • De 10 bästa fuskaapplikationerna för Android 2021 + Ladda ner länkar, GG-garanti!
 • 5 spelbuggar med scener som gör dig smärtsam, titta inte på det killar!

Detta är de bästa knep för att träffa robotar i Classic Mobile Legends

Följ dessa steg

1. Först och främst tack ladda ner Ansökan VPN i Playstore, i genomsnitt fungerar alla VPN så att du är fri att använda någon av dem. Här använder ApkVenue applikationen Super VPN med serverFörenta staterna.

2. Efter ladda ner och installera, kör VPN-applikationen och kör den också spel Dess 'Mobile Legends'.

3. För att kontrollera om VPN är ansluten, se din ping, if färgad röd betyder att den är ansluten till servern.

4. Nästa live till Klassisk eller Rankad då snälla hitta match.

5. Du hittar botten på sekunder till 55 till 1 minut och 2 sekunder, så om det har gått 1 minut och 2 sekunder är det bättre Avbryt sedan hitta match tillbaka.

6. Om du har hittat en bot, vänligen gå in i spelet och spela sedan som vanligt.

Plus minus

Fördelar:

 • GB Maniac / Savage
 • GB Winrate
 • Komplett prestationer enkelt

Brist:

 • Det kommer definitivt att smaka lite eftersläpning när i spelet, men enligt Jaka är detta inte ett stort problem för trots att eftersläpning, fienden är en bot så att du kan vara med lätt att döda honom.

 • En dag minst 1x och högst 3x träffade bot (enligt Jakas erfarenhet).

Ytterligare:

 • Det är nödvändigt att veta detta inte 100% stöter alltid på robotar, ibland kommer du att träffas spelare andra som också vill hitta robotar på server den samma. Så till exempel om du hittar det spelare annars borde du göra det låt bli Ange matchning de. Jaka kom aldrig kreditvärdighet reducerades till 80-talet bara för att det alltid var avbryta match. Så nyckeln är att vara tålamod och alltid försöka.

 • Förutom Classic kan du också göra den här metoden på Rankad men med villkoret att ditt konto måste vara på tier Warrior-GrandMaster. För om det är Epic hittar du inte bots eftersom rankningssystemet har utkastsläge.

 • ApkVenue har lyckats använda detta trick 19 Win Streak i klassik mot bots, tror du inte det? Vi får se skärmdumpNedan.

Det är De bästa knep för att möta bots i Classic Mobile Legends. Om du har några förslag eller frågor kan du bara kommentera nedan, ha ett bra försök och lycka till.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found