Internetpaketet tar slut snabbt även om du sällan surfar? det här är lösningen

Din dataplan tar slut snabbt även om du redan sparar pengar? Försök att kontrollera orsakerna och lösningarna.

De flesta av oss aktiva smarttelefonanvändare använder naturligtvis ofta mobildatapaket som vi köper för att utföra olika aktiviteter från och med åtkomst till sociala medier, bläddring på internet, strömmande videooch musik och många fler aktiviteter som vi gör med använda datapaketmobil vi.

Ibland när vi börjar ta slut på mobila datapaket tenderar vi dock att göra det spara pengar genom att minska aktiviteter som konsumerar mycket datapaket. Även om detta faktiskt kan minska datapaketanvändningen, visar det sig att mobildatapaketet i vissa fall ägs ändå fortsätter det att minska tills den tar slut utan att inse det. Varför hände det här? Den här gången kommer ApkVenue att diskutera detta. Håll dig uppdaterad!

  • 7 sätt att spara internetkvot för alla operatörer, mest effektiva!
  • 10+ sätt att spara datakvot på Android-smartphones
  • 5 Orsaker till att din internetkvot tar slut snabbt
  • Här är några applikationer för internetkvottsugning att se upp för

Snabba internetpaket tar slut trots att du surfar sällan? Detta är sättet att fixa det

1. Orsaker till faktorer

Fotokälla: Foto: prismetric.com

Faktorn som gör att ditt mobildatapaket fortsätter att minska snabbt även om du sällan surfar eller strömmar beror på det stora antalet applikation för sugning av mobildata som du installerar.

Tänk dig, i allmänhet kommer vi aktiva smarttelefonanvändare definitivt att ha mer än en app för sociala medier på en Android-smartphone. Tja, det är ganska rimligt, men tänk igen hur många mobildatapaket skulle ta slut om alla sociala medieapplikationer var aktiva samtidigt.

Inte bara det, några av de installerade sociala medieapplikationerna klassificeras som applikationer suger upp många mobildatapaket. Det beror på att den uppladdade bilden i båda applikationerna visas i en ganska stor storlek. För att inte tala om du installerar ett antal onlinespel så kör du fortfarande onlinespelen på bakgrund, naturligtvis, över tiden ditt mobildatapaket kommer att fortsätta att rinna av.

VISA ARTIKLAR

2. Lösningar

Dessutom måste någon undra, hur exakt lösningen att lösa den saken? Egentligen är lösningen enkel.

  • Först kan du tillfälligt inaktivera olika applikationer som körs i bakgrunden när du inte använder din mobildataplan, särskilt webbläsartillämpningar, onlinespel och vissa sociala medier.

  • För det andra kan du göra Återställ APN-inställningar. För att återställa dessa APN-inställningar måste du öppna inställningar din smartphone-enhet först.

  • Välj sedan i de här inställningarna Mer att visa Trådlösa och nätverksinställningar.
  • Välj ett alternativ i Trådlösa och nätverksinställningar Mobila nätverk för att visa inställningssidan för din mobila internetanslutning.
  • Välj sedan ett avsnitt Åtkomstnamn (APN) för att komma åt listan Åtkomstpunkt som du använder.
  • När en lista med åtkomstpunkter som du använder visas är du det inget behov av att byta åtkomstpunkt Vi. Men du räcker åtkomstinställningar längst upp till höger på skärmen och välj Återställ till standard.

Det var det anledningen till att datapaket fortsätter att minska även om det inte används aktivt och Hur man fixar det. Förhoppningsvis användbart och lycka till. ApkVenues meddelande den här gången är om du vill spara i din dataplan eller vill att din dataplan inte ska sluta snabbt, installera inte för många applikationer som kräver en internetanslutning ständigt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found