6 Android-applikationer som kan optimera din Android-prestanda

Android-smarttelefoner är verkligen effektiva när det gäller hårdvara, men tyvärr är den här Android-smarttelefonen inte immun mot lagringsutrymme, kvarvarande filer, tillsammans med de bästa android-systemverktygen som kan optimera din Android-prestanda.

Android-smartphones är kända för att vara hårda när det gäller kvalitet, hårdvara och programvara och det som är mer förvånande är att du kan ha den här Android-smarttelefonen till ett överkomligt pris. Du kan kontrollera Android-smarttelefonen för 2 miljoner och den bästa Android-smarttelefonen.

Android-smartphones är verkligen effektiva när det gäller hårdvaratyvärr är denna Android-smartphone inte immun mot lagringsutrymme, filer resten, resurskrävande appar och mycket mer. För att hjälpa dig att hålla din Android-smartphone i bästa skick har JalanTikus redan en lista över de 6 bästa Android-systemverktygen för att optimera prestanda för en Android-smartphone.

  • 8 enkla sätt att påskynda långsam Android på 5 minuter
  • 5 orsaker till långsam smartphone och hur man övervinner dem
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!

Det bästa Android-systemverktyget för att optimera Android-smartphones

1. DiskUsage - Visualisering av lagringsutrymme

Ivan Volosyuk produktivitetsappar. LADDA NER

Android-systemverktygDiskUsage det här är ett program som hjälper dig att visualisera lagringsutrymmet på din Android-smartphone. Android-applikation systemverktyg den har en enkel design och ett tydligt gränssnitt. När du har öppnat DiskUsage Android-applikationen måste du bara vänta tills den anländer skanna klar kan du enkelt se visualiseringen av lagringsutrymmet som finns på din Android-smartphone.

Det finns tre färger som visas i denna DiskUsage Android-applikation, nämligen blå, grön och orange. Funktionen för Android-appen DiskUsage är att tillhandahålla information filer allt som tar mycket lagringsutrymme, så att du kan radera det för att optimera arbetet med din Android-smartphone.

2. Greenify - För att begränsa Android-applikationer

Oasis Feng Apps Developer Tools LADDA NER

Greenifys bästa Android-systemverktyg är ett program som kan användas för att begränsa andra applikationer. Denna Android-applikation analyserar vilken applikation som kommer att vara problematisk, markerar applikationens namn och låter dig sedan "vila" Android-applikationen.

När du kör Greenify Android System Tool-applikationen kan du se menyn "app analyzer", en lista över applikationer som för närvarande körs på bakgrund och en lista med applikationer som kan sakta ner din Android-smartphone. Allt du behöver göra är att klicka på ett program som du vill vila och sedan klicka på "Zzz" -knappen.

3. SD Maid - Ta bort onödiga filer

Appar Rengöring och tweaking mörknar NEDLADDNING

SD Maid är en Android-applikation som hjälper dig att hålla din Android-smartphone ren och städad. Ansökan Android-systemverktyg det erbjuder en massa funktioner för hantering av appar och filer.

SD Maid har fyra grundläggande funktioner, nämligen Corpse Finder (för att ta bort avinstallerad applikationsdata), System Cleaner (för att ta bort oönskade filer), App Cleaner (för att ta bort program som inte har använts på länge) och Databas (för att ta bort databasfiler från raderade appar). Bortsett från det finns det också funktioner Sök för att söka efter önskat filnamn. Genom att använda Android System Tool-applikationen är din smartphone garanterat i sitt bästa skick.

4. CCleaner - Gör din Android ren, säker och snabb

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

Bästa Android-systemverktyget CCleaner är världens mest populära app för rengöring av smarttelefoner. Precis som versionen av CCleaner gjord för datorer. Denna Android System Tool-applikation tar bort skräpfiler, återställer din Android-smarttelefons lagringsutrymme och övervakar också ditt Android-smarttelefonsystem. Här är några användbara CCleaner-funktioner för dig:

Optimering och rengöring

  • Snabba upp din Android-smartphone och ta bort skräpfiler säkert.

  • Ta bort cache applikationer, nedladdningsmappar, webbläsarhistorik, innehåll Urklipp och mycket mer.

  • Ta bort loggar stort antal enskilda samtal och SMS-meddelanden och efter tid eller per kontakt.

Återställ lagringsutrymme

  • Effektivisera din Android-smartphone eller surfplatta.

  • Snabbt och enkelt avinstallera några oönskade applikationer.

  • Frigör värdefullt lagringsutrymme på din Android-smartphone.

Lätt att använda

  • Optimera din Android-smartphone med bara några få klick.

  • Enkel och enkel navigering.

  • Annonsfri.

  • Snabb, kompakt och effektiv med lågt minne och CPU-användning.

Övervaka systemet

  • Kontrollera din smarttelefons CPU-användning.

  • Spåra RAM och internt lagringsutrymme.

  • Kontrollera batterinivån och temperaturen på din Android-smartphone.

5. Clean Master - Rensa filer och antivirusprogram

Cheetah Mobile Inc Rengörings- och justeringsappar LADDA NER

Programmet Clean Master är användbart för att rengöra skräpfiler och förbättra prestandan på din Android-smartphone. Android System Tool Clean Master-applikationen har fyra huvudfunktioner, nämligen:

  • Rengör skräpfiler

Ta bort cache och kvarvarande filer från raderade appar för att frigöra lagringsutrymme på din Android-smartphone.

  • Phone Boost

Rengör applikationer som körs bakgrund för att påskynda prestandan på din Android-smartphone. Dessutom finns det funktioner i Cool Down CPU (lättare CPU-arbete), Game Boost (hantera resurser när du spelar spel) och Autostart Manager (hantera applikationer som körs automatiskt).

  • Antivirus

Upptäck virus och andra hot som är farliga för din Android-smartphone. Du måste vara frekvent uppdatering Denna antivirusfunktion håller din Android-smartphone säker.

  • Batterisparläge

Stäng av batteriet som tappar batterier. Eftersom vissa applikationer fortsätter att köras även när de är på bakgrund och detta tappar ditt Android-smarttelefonbatteri.

6. Avast Cleanup & Boost - Junk File Cleaner & Integrated with Avast

Avast Cleanup & Boost är en Android System Tool-applikation som låter dig rensa skräpfiler och oanvända applikationer. Avast Cleanup & Boost har ett enkelt utseende och är lätt att använda.

Några av de utmärkta funktionerna i Avast Cleanup & Boost inkluderar:

  • Ta bort skräp: Utför analys och rengör all onödig data.

  • Safe Clean: Rengör omedelbart onödiga data, systemcache, miniatyrgalleri, filer installation och kvarvarande filer.

  • Applikationshantering: Kan göra avinstallera applikationer och övervakar hur mycket internt minne som används för applikationer och applikationsdata.

Så det var de 6 bästa Android-systemverktygen för att optimera Android-smartphones. Denna applikation är perfekt så att din Android-smartphone inte är långsam och så att din Android-internminne inte tar slut snabbt eftersom den är full. Lycka till, förhoppningsvis användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found