De 10 bästa Nintendo switch-spelen som du måste spela

Har du en Nintendo Switch men förvirrad över vilket spel du ska spela? Oroa dig inte, gäng. ApkVenue berättar de bästa Nintendo Switch-spelen som du måste spela

Vem här känner till de konsoler som tillverkas av Nintendo? Från första generationens Game Boy till Nintendo Switch, den senaste Nintendo-konsolen idag.

Många Nintendo Switch-spel finns redan på marknaden. Från RPG-spel, stridsspel, äventyrsspel och många fler.

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera om De 10 bästa Nintendo Switch-spelen som kan intressera dig att köpa Switch Lite som släpps snart.

10 bästa Nintendo Switch-spel du måste spela

Nintendo Switch har lyckats fånga hjärtan hos många spelare som tidigare varit lojala spelare på två andra konsoler, nämligen PlayStation 4 och XBOX ONE.

Enligt Jaka är Nintendo Switch ett försök att göra bot från Nintendo efter deras tidigare konsol, Wii U, misslyckades på marknaden.

En switch som kan spelas när som helst är valet för många människor som alltid är upptagna så att de inte har tid att spela spel efter jobbet hemma.

ApkVenue berättar för dig för Nintendo Switch-användare De 10 bästa Nintendo Switch-spelen som du måste spela. Kolla in det!

1. Legenden om Zelda: Breath of the Wild

Om du är ett lojalt Nintendo-fan är du säkert redan bekant med den här titeln.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild är det bästa Nintendo Switch-spelet som du verkligen behöver spela.

Detta RPG-genrespel har riktigt bra grafik och animering, gäng. Dessutom är spel- och stridsmekaniken kul att göra dig beroende.

Detta öppna världsspel är utan tvekan det bästa Nintendo Switch-spelet som Nintendo någonsin har skapat. Många människor köper Switch på grund av det här exklusiva Nintendo-spelet, gäng.

DetaljInformation
UtvecklareNintendo Entertainment Planning & Development
PlattformNintendo Switch, Wii U
Utgivningsdatum3 mars 2017
GenreAction äventyr

2. Super Mario Odyssey

Bortsett från Zelda-serien finns det även andra Nintendo Switch bästa exklusiva spel, nämligen Super Mario-serien. Det 2: a bästa Nintendo Switch-spelet är upptaget av Super Mario Odyssey, gäng.

Super Mario Odyssey har ett spel som liknar de gamla Super Mario-spelen. Det är bara det här spelet har 3D-grafik och har ett öppet tema, gäng.

Detta spel får dig att känna upplevelsen av att spela ett annat Super Mario-spel. Trevlig grafik tillsammans med glad musik kommer att göra dig glad när du spelar den.

DetaljInformation
UtvecklareNintendo Entertainment Planning & Development
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum27 oktober 2017
GenrePlattform, action-äventyr

3. Mario Kart 8 Deluxe

Det tredje bästa Nintendo Switch-spelet är ett spel från den senaste Mario Kart-serien, nämligen Mario Kart 8 Deluxe. Detta spel är inspiration för liknande spel som Crash Team Racing.

Detta spel är ett kartracingspel med unika karaktärer som du hittar i Super Mario-serien. Du kan använda de tillgängliga föremålen för att överträffa dina motståndare.

Detta spel är riktigt kul för dig att spela online och offline med dina vänner. Det finns ingen känsla som är mer nöjd än att slå dina vänner i det här spelet.

DetaljInformation
UtvecklareNintendo Entertainment Planning & Development
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum28 april 2017
GenreTävlings

4. Brandemblem: Tre hus

Brandemblem: Tre hus är ett spel turbaserat RPG som du måste spela om du är ett fan av strategispel.

Detta spel är ett av de bästa Nintendo Switch-spelen 2019. Sedan länge sedan är Fire Emblem-serien mycket känd för sitt taktiska spel och kräver en mogen strategi.

I den här senaste Fire Emblem-serien måste du välja en av studenterna bland tre fraktioner och göra honom till en hjälte i det pågående kriget.

DetaljInformation
UtvecklareKoei Tecmo-spel
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum26 juli 2019
GenreTaktiskt RPG

5. Tetris 99

Vem känner inte spel Tetris? Om du inte vet är du fortfarande för ung, gäng. Tetris är ett av de bästsäljande spelen i världen.

Tydligen har Nintendo Switch också ett Tetris-spel, du vet, gäng. Även om det är ett gammalt skolspel är det ett spel Tetris 99 ger ett anständigt nytt system som gör det till ett av de bästa Nintendo Switch-spelen.

I det här spelet kommer du att spela Tetris med 98 andra personer samtidigt. I likhet med ett kampkungligt spel vinner den sista som står, gäng.

DetaljInformation
UtvecklareNintendo
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum13 februari 2019
GenrePussel, Arkad, Battle-Royale

Andra bästa Nintendo Switch-spel ...

6. Pokémon Let's Go Pikachu / Eevee

Vilket äkta Nintendo-fan inte känner till spelet Pokémon? Pokémon Let's Go Pikachu / Eevee är ett av de bästa Pokémon-spelen som du kan spela.

Precis som tidigare släpper Nintendo alltid två versioner av varje Pokémon-spel. Han sa, båda har exklusiva Pokemon-arter som du inte kan hitta i andra versioner.

Detta spel har fantastisk 3D-grafik och glöm inte att inkludera viktiga element som andra Pokémon-spel. Naturligtvis är detta spel ett av de bästa Nintendo Switch-spelen 2018.

DetaljInformation
UtvecklareGame Freak
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum16 november 2018
GenreRPG

7. Super Smash Bros. Slutlig

Super Smash Bros. Slutlig är ett spel från en serie Super Smash Bros den senaste och också den första som lanserades speciellt för Nintendo Switch-plattformen.

Detta slagsmålsspel har 74 karaktärer som du kan spela. Inte bara det, det finns många anime-karaktärer eller andra spel som du kan spela.

Som det bästa Nintendo Switch-spelet har detta spel detaljerad grafik och mycket flexibel animering. Hur som helst, det är riktigt kul att spela online och offline, gäng.

DetaljInformation
UtvecklareNintendo, Bandai Namco
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum7 december 2018
GenreStridande

8. Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Mario + Rabbids: Kingdom Battle bär huvudpersonen Mario från Super Mario-serien, men har ett helt annat spel, gäng.

I det här bästa Nintendo Switch-spelet spelar du inte längre Mario-spel med ett äventyrstema. Detta spel har ett system turbaserad vilket kräver en strategi.

Åh ja, det här spelet är ett crossover-spel mellan Super Mario & Rabbids Invasion-spelet, gäng. Visst blir det riktigt spännande, deh!

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum29 augusti 2017
GenreTurbaserad, RPG

9. Splatoon 2

Splatoon 2 är det bästa multiplayer-spelet som du kan spela på Nintendo Switch. Detta spel har söt grafik och mycket ljusa färger.

Splatoon var ursprungligen ett exklusivt spel på Wii U. Splatoon 2 släpptes speciellt för fans som bytte till Nintendo Switch.

Du är Inklings, hälften mänsklig, halv bläckfisk. Du måste tävla om att färga arenan med färgerna på ditt lag så att du kan besegra dina fiender. Mycket spännande, gäng!

DetaljInformation
UtvecklareNintendo EPD
PlattformNintendo Switch
Utgivningsdatum21 juli 2017
GenreTredjepersonsskjutare

10. Stardew Valley

Stardew Valley är ett lantbruksimuleringsspel som har ett mycket liknande spel som det legendariska spelet Harvest Moon.

Detta spel har fortfarande pixelgrafik. Ändå är det här spelet riktigt kul att spela när du känner dig trött eller för sent.

Precis som Harvest Moon kan du odla, höja, skörda, fiska och mycket mer. Du kan också spela detta spel i multiplayer.

DetaljInformation
UtvecklareEric Barone, Sickhead Games
PlattformNintendo Switch, PS4, Android, PC, XBOX One, iOS
Utgivningsdatum26 februari 2016
GenreSimulering, Taktisk, RPG

Det är Jakas artikel om de 10 bästa Nintendo Switch-spelen som du måste spela. Om du inte har en Nintendo Switch kanske du är intresserad av att se speltitlarna ovan.

Förhoppningsvis kan Jakas artikel hjälpa och underhålla dig, gäng. Vi ses i en annan Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Bästa spelet eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found