5 samtida Android-applikationer som är ett måste för slangungdomar

Tillväxten av Android-smartphones i världen är mycket hög från år till år. Detta gör det gratis för utvecklare att skapa Android-applikationer som kan tillgodose behoven hos smarttelefonanvändare.

Tillväxt Android-smartphone i världen är det mycket högt från år till år. Detta gör det gratis för utvecklare att skapa Android-applikationer som kan tillgodose behoven hos smarttelefonanvändare.

För vuxna kanske Android-smartphones bara används för kommunikation. Men för den slang unga mannen, är en Android-smartphone en måste-ha-enhet för att öka din prestige i en hängande värld. Tänk dig att om du inte har en smartphone med de senaste Android-applikationerna kommer du definitivt att göra det "kuper"!

  • 5 av de bästa samtida fotoredigeringsprogrammen som du MÅSTE använda!
  • 6 aktuella modetrender du måste följa
  • Ny innovation, med laserrakning för att vara modern

Fem samtida Android-applikationer som unga människor måste ha

Faktiskt, vad som helst nuvarande Android-applikation ett måste för en cool och hip ung man? Var tålmodig, kommer Jaka att förklara senare. I grund och botten, om du inte har och inte använder någon av de applikationer som ApkVenue tillhandahåller, är du garanterad någon som är "snygg" eller mindre sällskaplig, nördig och liknande. Vill du inte bli märkt så? Så ladda ner följande aktuella Android-applikation!

1. BaBe

Vem gillar inte det läsa nyheter? Du är lat att läsa, men för att läsa en eller två nyheter måste du göra det varje dag, eller hur? Naturligtvis måste du. För om du inte anländer uppdateringdär kommer du att vara offer översittare dina vänner.

Tja, för det kan du göra det genom att använda en nyhetsläsningsprogram som heter Brud. Ja, den här nuvarande Android-applikationen kan hålla dig alltid uppdatering med de senaste nyheterna. Anledningen är att Babe alltid presenterar information om vad som är bra att vara globalt trenderämne såväl som trendigt ämne i BaBe-applikationen själv.

Mainspring Productivity Apps NEDLADDNING

Den här nuvarande Android-applikationen får dig garanterat att umgås. Förutom att presentera de senaste nyheterna kan du också ta reda på det film scheman och recensioner som sändes i Indonesien. Ja, du känner dig själv, som ung, kommer du säkert aldrig att skiljas från det som heter film. Därmed, uppdatering inblick i din film i BaBe-appen!

2. Gravad

Förutom insikt, vilka är riktmärkena för en ung man? Vanligtvis, om du vill visa att du är slang, är du det lärde känna var som helst kongkow roligt, och naturligtvis måste det överensstämma med ungdomars fickpengar. Vad ska du då göra? Koppla av, ApkVenue har en lösning.

Du måste bara ladda ner Qraved-applikationen. Vad är Qraved-appen exakt? Qraved-applikationen är en kulinarisk applikation i Indonesien. Genom att använda denna nuvarande Android-applikation vet du vilken restaurang som ger god mat och även var du ska äta igen träffar.

Produktivitetsappar Qraved DOWNLOAD

Dessutom, genom att ladda ner Qraved-applikationen, har du också möjlighet att få de senaste matkampanjerna från varje restaurang som presenteras i den nuvarande Android-applikationen. Så du vet redan om du vill umgås, vilken typ av Android-applikation måste du ladda ner?

3. Spotify

Den nuvarande Android-applikationen som garanterat får dig att umgås är Spotify. Trots allt betyder det samma sak som slang? Lyssna först killar. I ungdomen är insikt i sången mycket viktig. Varför? Eftersom det i din relativt unga ålder är det viktigaste att prata om musik så att du kan sägas vara slang.

Tja, i den nuvarande Android-appen Spotify är det inte bara låtar Topp 40 eller Vanliga visas endast. I den här Android-applikationen kan du också hitta musik indie vilket är välkänt av arbetet för nationens och utländska barn. På det här sättet, oavsett din hangout som talar om musik, måste du kunna ha en bred insikt, va.

Spotify video- och ljudappar LADDA NER

Åh ja, hur man använder och laddar ner Spotify-låtar faktiskt enkelt. Du kan lyssna på tusentals musik online strömeller ladda ner den direkt till din Android-smartphone. För att kunna njuta av musik utan att behöva bry sig om annonser och så vidare måste du först ha ett premiumkonto.

4. Sökväg

Wow, indonesiska barn som är sällskapliga och aktiva och har många vänner, har definitivt en modern Android-applikation i form av ett socialt media som heter Väg, rätt? Ja, naturligtvis, vän! Denna applikation är en Android-applikation som kan få dig att umgås 100% garanterat att fungera.

Varför är denna Android-applikation en kandidat för den nuvarande Android-applikationen som gör att du slangar? Det stämmer, eftersom Path-applikationen har sin egen höga intresse. Sedan nästan alla slangbarn i Indonesien Denna applikation använder redan Path-applikationen för att visa vad de gör, vilken låt de lyssnar på och så vidare.

Apps Social & Messaging Path, Inc. LADDA NER

Åh ja Sökväg det kan också användas till checka in hangout, vilken låt lyssnar på, vilka filmer som ses, dela foton och videor, det finns till och med en funktion chattdu också. Vill du umgås? Använd den nuvarande Path Android-applikationen.

5. Hjärnduell

Wow, den senaste Android-applikationen som är den senaste slangen är, Hjärnduell. Vad är Brain Duel? Duel Brain är en kvalitativ lokal applikation och är pedagogisk. Det här spelet bjuder in dig att lära dig medan du spelar med vänner, vänner och andra människor.

Så varför är denna Android-applikation en kandidat för slang? Ja, för genom att spela detta kan du vara bevisa att du vet många saker genom att spela detta spel kontinuerligt. Det är värdelöst, om du är insiktsfull, smart, men ingen vet. Senare kommer du till och med att misstas som "kuper" igen.

Games Trivia FEO Media AB LADDA NER

Detta spel har två versioner, där den första versionen är gratis och de andra versionerna är premium och betalas. Tja, om du vill prova premiumversionen av Brain Duel men den fortfarande är gratis kan du läsa artikeln How to Get Premium Brain Duel gratis.

Hur har du redan allt nuvarande Android-applikation som ett krav på att vara en slang? Om inte, ladda ner Android-appen omedelbart. Åh ja, om du vill vara ännu mer uppdaterad kan du läsa de 5 bästa samtida fotoredigeringsprogrammen som du MÅSTE använda! Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found