7 senaste och gratis Android-applikationer april 2017

Den nya applikationen är dock verkligen värt ett försök och här är några av de senaste Android-apparna för 2017 som valts av JalanTikus.

Det är ganska svårt att hitta den bästa applikationen. Eftersom den bästa applikationen för ApkVenue inte nödvändigtvis är den bästa för dig. I slutändan handlar allt om dina behov, där alla har olika behov.

Ja, många nya applikationer har dykt upp som har funktioner som är praktiskt taget identiska med befintliga applikationer. Den nya applikationen är dock verkligen värt ett försök och här är några av de senaste Android-apparna för 2017 som valts av JalanTikus.

  • 7 senaste och gratis Android-applikationer mars 2017
  • Supersnabbt sätt att öppna applikationer på Android
  • 7 senaste och gratis Android-spel mars 2017

Senaste och gratis Android-applikationen april 2017

1. Bard - Video Assembler

Är du säker på att du verkligen är kreativ? Om så är fallet måste du prova ansökan Bard - Video Assembler den här. Anledningen är att du kan återskapa en video från videoinnehåll på YouTube.

Ordna om orden de talar efter eget tycke och kombinera dem med andra videor för att skapa videor som är så kreativa och unika som möjligt. Vänligen häll din kreativitet i den nya applikationen Bard - Video Assembler.

2. Cornerfly

De flesta smartphones idag har mönster med rundade hörn. Bortsett från att se sexigare ut, gör avrundade hörn också smarttelefonen säkrare i handen.

Tja applikation Cornerfly Detta gör att smartphone-gränssnittet kan ha rundade hörn såväl som LG G6-skärmen. Jaka har provat det och resultaten är ganska imponerande, vilket kan ändra utseendet för att bli mjukare och mer iögonfallande.

Nu är applikationen gratis, men du kan uppgradera till Pro-versionen för att stödja utvecklare och få mer kompletta funktioner. Endast Rp. 14 tusen, det är om du gillar det.

3. Energibalk

Uttråkad med samma smartphone batteridisplay? Energi bar är svaret. Denna anpassningsapplikation låter dig visa batteriet över statusfältet på ett attraktivt sätt.

Ja, kanske är det här trivialt. Det är dock värt ett försök att ge din favorit Android-smartphone ett nytt utseende. Mycket lämplig för dig som alltid vill vara annorlunda.

4. Fokus timer återfödd

Nästa senaste applikation för Android-användare är Fokus timer återfödd för att öka produktiviteten. Ja, det här är inte ett program med nya funktioner och det finns redan liknande applikationer som Brain Focus. Men med ett nytt utseende.

VISA ARTIKLAR

Nu förlitar sig Focus Timer Reborn också på pomodoro-tekniken för att öka produktiviteten. Vilket kräver att du arbetar fokuserat 25 minuter, vilar 5 minuter, efter 4 långa pauser på 30 minuter.

5. Hangouts Meet

Hangouts Meet från Google är en tjänst för videomöten som fokuserar på att genomföra videokonferenser. Den här helt nya tjänsten stöder videokonferenser för 30 personer samtidigt, och användare behöver inte skapa ett konto eller ladda ner några ytterligare applikationer.

Dessutom tillåter Meet också användare att gå med i videokonferenser via Kalender-applikationen och skicka inbjudningar via e-post. Denna videokonferenstjänst är också integrerad med G Suite, så att varje användare automatiskt kan få information om möten vars data hämtas från kalendern.

6. IQBoxy - Kvitton och utgifter

Om du utvecklar en börja eller ett företag är ett ekonomiskt förvaltningsprogram verkligen mycket viktigt. Så om du tidigare måste betala en förmögenhet för att hyra utvecklare, nu kan du lita på Android-applikationen.

Det senaste är IQBoxy - Kvitton och utgifter. För att hjälpa dig spåra utgifter och digitalisera sedlar, kvitton eller andra kvitton. Så om du är lämplig finns det en pro-version tillgänglig för att njuta av mer kompletta funktioner.

7. Meteor

En annan ny Android-applikation är Meteor vilket är ett program för att testa din internethastighet. Som visar applikationer som nedladdning, uppladdning och pinghastighet.

Lägg till Meteor är att det här programmet visar förslag på vilka applikationer som är kompatibla med din internetanslutning. Den här appen är helt gratis och utan några köp eller annonser i appen är det värt ett försök.

Det är de 7 bästa nya applikationerna i aprilutgåvan av Android enligt JalanTikus val som förtjänar din uppmärksamhet.

Om du tycker att den här artikeln är användbar, glöm inte dela med sig och lämna dina spår i kommentarerna nedan.

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found