4 av de mest kända google-dotterbolagen i världen

Google har lyckats förändra hur människor får information.

Visst vet alla Google. Ja, Google är ett gigantiskt företag som arbetar med teknikbranschen.

Google är känt för sin sökmotor eller sökmotor som har använts av nästan alla människor i världen.

Trots det vill Google inte vara självbelåten. Google fortsätter också att utveckla olika innovationer och bevisades 2008 släppte Google operativsystemet Android.

Android arbetar för närvarande i Googles regi och är för närvarande det mest använda smarttelefonoperativsystemet i världen.

Förutom Android finns det åtminstone mer 4 Googles dotterbolag den mest kända i världen. Följande är de fyra företagen.

4 av de mest kända Google-dotterbolagen i världen

1. Google Maps

Fotokälla: Google

Google: s mest kända dotterbolag är Google Maps.

Ja, Google Maps är en webbmappningstjänst som utvecklats av Google.

Denna tjänst levererar satellitbilder, vägkartor, 360 panorama, trafikförhållanden och även ruttplanering att resa till fots, bil, cykel eller kollektivtrafik.

Du kan söka efter vilken plats som helst i världen med Google kartor.

Google Maps tjänar pengar på webbplatsen fastighet och andra affärssajter. När Google Maps är inbäddat på dessa webbplatser för att användare ska hitta, så tjänar Google Maps pengar.

Företaget betalar för att ingå i en Google Maps-sökning.

Google sa dock inte hur mycket Google Maps bidrog till Googles intäkter. Det uppskattas att detta företag kan ficka 1,5 miljarder US dollar i 2017.

2. AdSense

Fotokälla: Dart News & Updates

Nästa finns Google AdSense. Ja, Google AdSense är ett enkelt och gratis sätt att tjäna pengar på internet.

Google AdSense ger webbplatsägare möjlighet att tjäna pengar på sitt onlineinnehåll. Text- och displayannonserna som visas på din webbplats har matchats baserat på deras innehåll och besökare.

Dessa annonser skapas och betalas av annonsörer som vill marknadsföra sina produkter. Olika annonser kommer att ha olika priser, så beloppet du tjänar kommer inte att vara detsamma.

Annonser som väljs av AdSense väljs, sammanställs och hanteras vanligtvis av Google.

Fram till nyligen hade denna tjänst blivit standard för onlineannonsering. AdSense har också bidragit med nästan en fjärdedel av Googles intäkter de senaste åren.

3. DoubleClick

Fotokälla: Google

Det här Google-dotterbolaget är ett pionjären för onlineannonseringsplattformar.

Dubbelklicka är en annonsserver eller kanal som visar annonser. DoubleClick fungerar som mellanhand för att maximera de annonser som visas på webbplatsen.

När det gäller annonsimplementering är Doubleclick lite annorlunda än adsense. Resultaten av intrycken kommer dock att vara desamma som adsense-annonser.

Annonser som skapats från Doubleclick visar AdSense-annonser direkt på dina webbsidor.

Dessutom har DoubleClick också uppgifter om hur länge besökare stannar på en webbplats och vilka sidor de besöker längst.

DoubleClick kan också användas för att bygga trafik en web, säljer produkter och säljer tjänster.

Även Google själv använder också DoubleClick för att marknadsföra sina tjänster. Om du har 90 miljoner annonsvisningar Varje månad, Du kan njuta av Double Click-tjänsten gratis.

DoubleClick fick 30,6 miljarder US-dollar i intäkter 2017. För information förvärvade Google DoubleClick i april 2017.

4. YouTube

Fotokälla: neowin.net

Många vet inte det YouTube är ett dotterbolag till Google. Ett år efter grundandet beslutade Google äntligen att köpa YouTube för 1,65 miljarder dollar och därefter verkar YouTube officiellt i Googles regi.

Ja, den här videobaserade plattformen växer mycket snabbt. Merparten av YouTubes intäkter kommer från videoannonser och sponsrat innehåll.

År 2017 tjänade YouTube 9 miljarder dollar i intäkter från reklam. Samma år lanserade YouTube också YouTube TV, som är en betaltjänst.

Enligt Omnicore, det finns totalt 1,9 miljarder aktiva YouTube-användare varje månad och 300 tusen YouTube TV-betalda prenumeranter.

Den genomsnittliga tittarsessionen för YouTube-användare är 40 minuter och 5 miljarder videor ses varje dag.

Det är 4 av Googles mest kända dotterbolag i världen. I slutet av december 2018 registrerades Googles förälder Alphabet.inc för att ha en värderingssiffra på 739 miljarder US-dollar eller cirka 10 000 biljoner rp.

Bannerkälla: LifeSiteNews


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found