blev du hackad? detta är det mest kraftfulla sättet att lösa det!

Vad ska jag göra om du blir hackad? Koppla av, genom den här artikeln kommer ApkVenue att ge information om vad som händer om du blir hackad och vad du ska göra bredare.

I den digitala världen har inte ett fåtal hackat sina konton. Om inte, har du aldrig trott att vad skulle hända om du hackades? Eller har du känt hur smärtsamt det skulle vara om du blev hackad?

Så vad ska du göra om du blir hackad? Koppla av, genom den här artikeln kommer ApkVenue att ge information om vad om du blir hackad och vad du ska göra, bredare.

  • Missförstå mig inte! Detta är skillnaden mellan hackare, utvecklare och programmerare
  • Här är 5 berömda vackra kvinnliga programmerare runt om i världen
  • Du behöver inte en bärbar dator, du kan vara en pålitlig programmerare med bara en smartphone

Vad ska jag göra om du blir hackad?

1. Återställ lösenord

Fotokälla: Foto: Isunshare

Det första du måste göra är att återställa lösenordet. Du vet, hur gör du om du har blivit hackad? Enkelt, vanligtvis kommer du att hänvisas till ett e-postmeddelande när du skapar ditt konto. Eller så ger du ett annat e-postmeddelande som ett reserv-e-postmeddelande från det du använder.

Om du vill vara extra försiktig kan du läsa Vill du ha lösenord ANTI HACKER? Dessa 7 enkla steg för att göra det!. Garanterad kommer du inte att hackas igen.

2. Aktivera Antivirus

Fotokälla: Foto: Antivirussoftware

Ibland ignorerar du verkligen den här saken, som glömmer att aktivera ditt antivirusprogram. Faran är också ganska bra om du är försumlig, det vill säga ditt konto kan hackas av någon med dåliga avsikter.

Så glöm inte att aktivera ditt antivirusprogram från och med nu. Om du vill veta hur bra antivirusprogrammet är kan du läsa om hur man testar hur starkt ett antivirus du använder.

3. Ställ in tvåstegsverifiering

Fotokälla: Foto: Paul. Recensioner

Förutom antivirus är nästa sak som ofta förbises tvåstegsverifiering. Den starkaste anledningen är att du är lat att göra det. Men om så är fallet är möjligheten för ditt konto att hackas mycket stor.

Hur gör du det här? Ja, bry dig inte, du kan läsa artikeln Så här aktiverar du tvåstegsverifiering för att undvika hackarattacker. Det är enkelt, eller hur?

Det är vad du måste göra om du blir hackad. Var inte panik, tänk lugnt och säkert, ditt konto kommer tillbaka. Se också till att du läser artiklar relaterade till Hack eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found