8 hemliga knep för att få billiga datapaket från alla operatörer

Visste du att du faktiskt kan få paket som är billigare än paketen som erbjuds? Kontrollera hur i den här artikeln

Livet på en smartphone är Internet. Därför litar vi alltid på de datapaket som erbjuds av var och en leverantör eftersom taxan definitivt fortfarande är mycket effektivare än den vanliga taxan. För att få ett paket, brukar vi komma åt servicemenyn vid varje kanalnummer leverantör. Till exempel * 123 # för Axis och * 363 # för Simpati.

Visste du dock att du faktiskt kan få paket som är billigare än de paket som erbjuds av servicemenyn? Här är några sätt.

  • Lista över senaste billiga XL-internetpaketpriser (uppdatering februari 2021)
  • Indosats internetpaketpriser för mars 2021, från 2000 IDR!
  • Internetpaket 3 (Tri) Senaste priset februari-mars 2021, från 2000 IDR!

8 hemliga knep för att få billiga datapaket för alla operatörer

1. Telkomsel-datapaket - * 550 * för Telkomsel

(Foto: YouTube)

Vanligtvis är servicemenyn för att köpa internetpaket på Simpati * 363 #. Men Telkomsel har också en hemlig meny som erbjuder en mängd paketpriser som är mycket mer ekonomiska. Du kan komma åt menyn från numret *550*790#, *550*890#, *550*910#, *550*912#, *550*300#, eller *550*777#. Prova var och en av dessa siffror och se vilken du lyckades komma åt.

Senare får du ett urval av paket som du kan välja efter behag. Då får du ett bekräftelsemeddelande som säger, _ Tyvärr, du kan inte njuta av detta paket eftersom ditt nummer inte är registrerat. _ Oroa dig inte, du kan fortfarande få det. Tricket, svara bara på SMS med att skriva FLASH JA. Inte långt efter kommer det paket du väljer att vara aktivt omedelbart.

2. Indosat-datapaket - QB200K2 för Indosat

(Foto: Blogspot.com)

Inte bara är det billigt, Indosat har till och med distribuerat gratis internetpaket till sina kunder på ett konfidentiellt sätt. Det är enkelt, du skickar det bara SMS till nummer 363 med att skriva QB200K2. Om du lyckas får du en kvot på 8,5 GB vanlig plus 5,5 GB för användning kl 01.00-09.00 och gratis användning av WhatsApp fram till 2035.

Du kan njuta av alla fördelar i tre månader. Men var försiktig, innan du är tre månaders mognad måste du inaktivera paketet. Om inte, kommer paketet att förnyas automatiskt med en hastighet av Rp. 119.000.

3. Billiga XL-datapaket - APN-inställningar för gratis XL-internet

(Foto: Telko.id)

Gratis internet är inte bara tillgängligt för Indosat-kunder. XL erbjuder också samma sak. För att få det måste du ändra för att gå till menyn Miljö på din grej. Slå på WiFi och gå sedan till Nätverk och välj menyn Åtkomstpunkt. tryck på knappen alternativ och skapa en ny APN med följande data:

Namn: XL Unlimited

Eller

APN: internet

Ändra också inställningarna hemsida din automatiska blir //123.xl.co.id. När du är klar öppnar du din webbläsare och besöker webbplatsen för att börja surfa. För Mozilla kan ändring av inställningar göras via menyn Verktyg> Alternativ> Avancerat> Nätverk> fyll bara i det Ombud och Hamn Manuellt.

4. Billiga Loop-datapaket - Speciella hemliga paket för Loop

(Foto: Wordpress.com)

För Simpati Loop- eller LOOP-kort är den normala internetpaketavgiften 20 000 Rp för en 2 GB-kvot. Men om du är ringa slå * 232 # och välj sedan meny nummer 3, då får du några paketerbjudanden som är ännu billigare. Jag önskar att du inte kunde ringa försök att skicka till det numret SMS till 2323 med att skriva USU / UIN / UNRI / UNPAD CAMPUS. Även om du inte är studenten i fråga kan du ha turen att få det billiga paketet.

Det finns ett annat nummer ringa Hemligheten för det speciella Loop-kortpaketet är * 567 * 3 * 1 * 1 * 2 * 1 # där du kan få ännu mer fantastiska datapaket. För 6 GB-kvoter behöver du bara betala Rp IDR 30000.

5. Kartu som datapaket - 100 för ess

(Foto: Blogspot.com)

Behöver du spendera mycket kvoter på en dag? Dra bara nytta av dina ess. Prova ringa till * 100 * 3 * 2 * 3 * 1 * 1 # för 500 MB datapaket för endast IDR 4000, ringa till * 100 * 3 * 2 * 3 * 1 * 2 # för 1 GB dataplan endast för priset Rp.6.000, eller ringa till * 100 * 3 * 2 * 3 * 1 * 3 # för 2 GB datapaket för endast Rp.9000. Men kom ihåg att detta paket endast är för 24 timmars internetanvändning.

Efter att du lyckats registrera paketet behöver du det ringa till * 100 * 10000 #. Då kommer ett svar från nummer 3636 där du behöver svara skriftligen FLASH JA. Vänta sedan på att ditt paket snart är aktivt.

6. Axis Data Package - Special Application Promo för Axis

(Foto: Tribunnews.com)

För de av er Axis-kunder som har en smartphone kan det vara en bra idé att ladda ner AxisNet-applikationen från Play Store. Här tillhandahåller Axis ofta specialkampanjer som inte kan erhållas från * 123 # -menyn eller från kampanjer via SMS. Denna speciella kampanj dyker upp ganska ofta! Även om kampanjpaketen ändras ofta är priset fortfarande mycket billigare än det vanliga paketet.

7. Köp New Prime

(Foto: vallenreload.com)

Detta är den klassiska metoden som faktiskt inte längre är en hemlighet. Genom att köpa en ny starter kan du ofta få ett mycket mer ekonomiskt tariffpaket, till exempel ett kort 3. Datapaketet på 5 GB säljs vanligtvis för 125 000 IDR. Men om du köper ett internet-SIM-kort, bara med Rp116,000 Du får redan ett datapaket på 10 GB och får fortfarande ytterligare 10 GB bonus!

Detta trick kan användas om din smartphone är dubbelt SIM-kort. Ett slots Körkort för ditt vanliga nummer och slots Det enda SIM-kortet är för prime, som du kommer att byta ut varje gång paketet tar slut

8. Var trogen mot det gamla numret

(Foto: surgerytekno.com)

Vissa leverantör kommer att uppskatta sina lojala kunder. Så om du har ett nummer som har använts ett tag, försök att fortsätta använda samma SIM-nummer. Om du har nått en viss tid är chansen att du får ett paket erbjudande SMS som är mycket billigare än det vanliga paketet.

Kartu As har gjort det tidigare. Kunder vars antal har varit aktiva i mer än fem år kan få ett internetdatapaket på 13 GB mot en avgift 50 000 IDR endast.

Det är viktigt att notera att inte alla siffror kan få de hemliga kampanjerna ovan. Och igen kan alla dessa kampanjer ändras när som helst, beroende på policyerna för varje leverantör.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found