se mekanikern (2011) hela filmen

Vill du se coola actionfilmer med Jason Statham i huvudrollen? Kolla in ApkVenues följande artikel för att se filmen The Mechanic (2011)!

Jason Statham är en ikonisk Hollywood-skådespelare med sitt kala huvud och sin roll som hjälte i filmer.

Inte bara det, kvaliteten på Jason Stathams skådespel behöver inte heller frågas igen. Massor av coola filmer som han spelat i, gäng.

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera en av filmerna han spelade i, nämligen Mekanikern som släpptes 2011. Hur ser filmen ut? Kolla in följande artikel!

Synopsis Film The Mechanic (2011)

Mekanikern berättar historien om en mördare som heter Arthur Bishop (Jason Statham) som har förmågan att döda andra människor genom att få det att se ut som en olycka.

I början av filmen tilldelas biskopen att döda en man i en pool. På grund av biskops skicklighet verkade mannen ha dött av drunkning.

Bishop har en nära vän och mentor som heter Harry McKenna (Donald Sutherland). De träffades och Harry betalade biskopen för sitt jobb i Colombia.

En gång i tiden fick biskopen ett nytt uppdrag, nämligen att döda sin mentor och bästa vän, Harry. Först vägrade han, men hans överordnade lyckades övertyga honom.

Bishop lyckas också döda Harry genom att få den att se ut som en biljacking. Biskop kommer till Harrys begravning och möter honom Steve McKenna (Ben Foster), son till Harry.

Steve planerar att hämnas på den skyldige. På den tiden visste Steve inte att biskopen var den som dödade Harry, hans far.

Bishop inser Steves förmågor och tänker sedan utbilda Steve som professionell mördare. Mekanikern.

Vad ser det ut som? Titta bara på det själv, gäng.

Intressanta fakta om mekanikern (2011)

Här är några intressanta fakta från actionfilmen The Mechanic (2011) som garanterat gör dig ännu mer intresserad av att titta på.

  • Denna film är en remake av actionfilmer från 70-talet, nämligen Mekanikern (1972) huvudrollen Charles Bronson.

  • Förbrytarfoto de illegala vapenhandlarna i filmen är faktiskt resultatet Photoshop från förbrytarfoto berömd sångare David Bowie vars ansikte ändrades till skådespelarens ansikte.

  • Ben Fosters nyckelben går sönder medan han filmar en slagscen med en kraftfull mördare.

  • Filmen The Mechanic (2011) utvecklades i tid 15 år och skjutningen utfördes i 9 veckor.

Se filmen The Mechanic (2011)

InformationMekanikern
Recensioner (Antal granskare)6.6 (142,959)
Varaktighet1 timme 33 minuter
GenreAction, Thriller
Utgivningsdatum28 januari 2011
DirektörSimon West
SpelareJason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland

Efter att ha sett trailern ovan, är du intresserad av att titta på filmen? Oroa dig inte, ApkVenue har förberett en länk för att se filmen The Mechanic (2011) nedan.

>>> Titta på The Mechanic (2011) <<<

Det var Jakas artikel om filmen The Mechanic (2011). Förhoppningsvis kan den här artikeln vara både underhållande och användbar för dig, gäng,

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found