avslöjade! den hemliga figuren av anonym hackarmedlem 'astra'

En figur som känner till Anonym, enligt uppgift heter Astra. Vem är Astra, är det medlem eller vad, hur kan du veta om Anonym? Kom igen, låt oss se historien!

En av de mest kända hackargrupperna i världen, nämligen Anonym. Det är den hemskaste och mest okända gruppen hackare. Det har noterats att många offer för webbplatsen attackerades av detta hackarteam.

En figur som känner till Anonym, enligt uppgift heter Astra. Vem är Astra, är det medlem eller vad, hur kan du veta om Anonym? Kom igen, låt oss se historien!

  • Låt det vara säkert! Hur man gör en hackare motgift Flashdisk
  • Arresterade vänner, hackare uttryckte orättvisa i Indonesien!
  • Duh förskräckt! 7 Black Hat Hackers är kända för sina brott

Dödliga hackingattacker i 6 år i följd

Fotokälla: Bild: Newsmobile

Astra är en svart hatthacker som började sin karriär på år 2002. Börjar på ett djupt webbforum tills slutligen genomför attacker mot militära företag som heter Frankrikes Dassault Group för de kommande 6 åren.

Det var denna attack mot militärföretaget som så småningom gjorde honom känd. Han stal olika typer av information, vapendesign, flygplandesign och andra. Han säljer all information över länder, det uppskattas att han får minimal inkomst IDR 3,3 biljoner.

Omfattad information, känd som okänd

Fotokälla: Bild: Common Dreams

Men tyvärr på år 2008 Astra fångades. Det är känt att han var en 58-årig grekisk matematiker. Efter händelsen började nyheter om Astra förvirra. Vissa säger att han sattes till arbete, dödades, fängslades och andra.

Inte bara var nyheterna efteråt oklara, det visade sig att själva Astra-målet också täcktes utan någon uppenbar anledning. Till exempel det riktiga namnet som inte har avslöjats för allmänheten förrän nu, eftersom Astra i sig bara är en kodnamnshacker.

Personen bakom anonyma maskmakare?

Fotokälla: Bild: Komplex

Bakom hemligheten om Astra sägs det att den är relaterad till Anonym. Det sägs att Astra är en av grundarna. Om du tittar på tidslinjen är det mycket passande. Ett år efter att Astra började agera på år 2003 Anonym stod upp, sedan vidare år 2008 Anonym upplever chockproblem med att gå med LulzSec.

Det sägs också att en av de största medlen för anonyma aktiviteter faktiskt kommer från Astra, å ena sidan får Astra köpare från Anonym. Detta gör det något tvetydigt, vissa säger att de är samma person men andra säger att de är olika.

Med hemligheten bakom namnet Astra är det bara naturligt att han är en av de bästa svarta hatthackarna i världen. Vad tror du, finns det andra Astra-hemligheter som Jaka inte har avslöjat? Dela i kommentarskolumnen!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till hackare eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found