Dessa 6 applikationer gör ögonen bekväma att titta på skärmen innan du går till sängs

När Apple tog med sig iOS 9.3-uppdateringen tog Apple också Night Shift. En funktion som gör dig bekvämare att titta på skärmen på natten innan du lägger dig. Här är 6 Android-appar med samma funktionalitet.

När Apple kom med uppdatering iOS 9.3 för allmänna användare, den funktion som ivrigt har efterlängtats är Nattskift. Denna funktion är att göra din skärm mer värma eller varma färger tenderar att vara gula så att det kan göra aktiviteter på natten bekvämare.

Nattskift kan fungera genom att upptäcka lokal tid där du befinner dig och ändra skärmtemperaturen efter solnedgången. En gång på morgonen växlar skärmen automatiskt till normal färgbyte. Egentligen flera Säljare Android-smarttelefontillverkare har redan den här funktionen. Följande JalanTikus beskriver 5 applikationer för att göra dina ögon bekväma NattskiftÄpple.

  • 5 applikationer som måste avinstalleras för att hålla din smartphone snabbare
  • Detta är en måste-ha-applikation på en lat persons smartphone
  • 15 unika Android-applikationer du måste prova 2018

Dessa 6 applikationer gör dina ögon bekväma när du tittar på skärmen innan du lägger dig

1. Night Shift: Blått ljusfilter

Night Shift: filter för blått ljus är en enkel skärmfilterapp för att styra mängden blått ljus som släpps ut från skärmen på din smartphone. Enkelt men väldigt användbart. Du kan ställa in filterintensiteten separat för dag och natt, som kan slås på eller av med bara ett tryck i meddelandefältet. Denna applikation är gratis och utan annonser.

2. Skymning

Skymning är en av de bästa apparna för skärmfilter, gör att skärmen kan anpassas till tiden. På natten kommer denna applikation att mjuka upp den blå ljusintensiteten som släpps ut av din telefon eller surfplatta enligt det schema du anger.

3. Night Shift (Bluelight)

Ansökan Night Shift (Bluelight) enklare och lättare att använda. Det finns tre huvudfunktioner, nämligen filtrering, schema och justering av färgtemperatur. Det finns skjutreglage som låter dig ändra färgtemperaturen mellan "mindre varm" och "varmare".

4. Ögonfilter (filter för blått ljus)

Ögonfilter minskar ögonbelastningen genom att applicera färg täcka över genomskinlighet över skärmen. Du kan minska den totala ljusstyrkan och det blå ljuset. Denna applikation har fyra enkla justeringar, på / av ögonfilter, uppstart opacitet mellan 0% -100%, välj en färg för filtret (svart, grå, brun) och ställ in schemat.

5. Night Owl - Screen Dimmer

Nattuggla Låter dig ställa in skärmens ljusstyrka som är lägre än standardinställningen för enheten. Om du använder skärmtyp AMOLED, naturligtvis, få fler fördelar med en effektivare energiförbrukning. Filtret är på Blåljus dedikerad till att minska utsläppet av blått ljus på skärmen och eliminera effekterna av sömnlöshet.

6. Midnatt (nattläge)

Inte bara för att minimera utsläpp av blått ljus, applikationer Midnatt gör ett utmärkt jobb med att justera skärmens färgtemperatur. Det finns åtkomstkontroll, så att skärmen automatiskt startar eller stoppar filtret när programmet upptäcker att du använder telefonen på en mörk plats.

Det är sex applikationer som du kan använda för att göra dina ögon bekvämare när du tittar på skärmen på natten. Speciellt innan du går och lägger dig, så att du inte behöver använda en iPhone, har Android-telefoner också en egen Night Shift-applikation.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found