7 filmer om den bästa apokalypsen 2020

En serie filmer om en apokalyps som är full av fruktansvärda naturkatastrofer får dig att automatiskt ångra dig, gäng!

Många människor undviker att diskutera en apokalyps. I alla dess beskrivningar är dommedag verkligen en mycket hemsk sak.

Inte konstigt, alla filmer om apokalypsen visas alltid hemskt. Ändå presenterar filmen med temat i slutet av tiden alltid människors heroiska kamp för att rädda varandra.

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 7 filmer om den bästa dommedagen som kan ses tillsammans så att vi alla omvänder oss.

En film om apokalypsen

Några av filmerna om apokalypsen nedan lyfter fram den tjocka sidan av handling och kamp. Men det finns också några som vågar visa olika filmvinklar. Här är listan!

1.Armageddon (1998)

Filmen släpptes 1998 och är känd för att vara en av de djärva milstolparna för att diskutera tidens slut. I synnerhet visar den här filmen oljearbetarnas kamp för att förstöra en jättesteroid som håller på att slå jorden.

Dessutom kommer du att bevittna olika konflikter som följer med i rollerna, med tanke på att de inte är professionella astronauter. Handlingen i berättelsen och dess snygga CGI gjorde den här filmen ganska populär under sin tid.

Även om den här filmen har plotthål vilket inte är vettigt, men Armageddon vann flera prestigefyllda utmärkelser och nomineringar inklusive en Oscar 1999.

TitelArmageddon
leva1 juli 1998
Varaktighet2 timmar 31 minuter
ProduktionTouchstone-bilder
DirektörMichael Bay
KastaBruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg73% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

2. These Final Hours (2013)

Filmen släpptes 2013, regisserad av Zak Hilditch. Spelas av toppskådespelare som Jessica de Gouw och Nathan Philips, den här filmen blir levande och färgstark.

Dessa Final Hours själv berättar om en dålig kille som heter James (Nathan Phillips). Först var han skeptisk till en apokalyps, började se den sanna sanningen och kämpade för att förbättra sig själv.

Dessutom visar den här filmen om uppståndelsens dag människor som försöker vara positiva gentemot andra innan tidens slut kommer.

TitelDessa sista timmar
leva6 maj 2016
Varaktighet1 timme 44 minuter
ProduktionXYZ-filmer
DirektörZak Hilditch
KastaJessica De Gouw, Nathan Phillips, David Field, et al
GenreDrama, Sci-Fi, Thriller
Betyg84% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

3. Melancholia (2011)

Om du skulle kunna säga släpptes den här filmen faktiskt för tidigt. Antag att den här filmen släpps 2019 tillsammans med filmer som bär temat psykologi och mental hälsa Annars kommer den här filmen att explodera.

Till skillnad från andra filmer om apokalypsen som visar medborgarnas hjältemod eller panik, visar den här filmen mer en mycket tjock, psykologisk, poetisk visuell.

I stort sett berättar den här filmen historien om en nygift person som heter Justine (Kirsten Dunst) som upplever en djup depression eftersom det kommer att finnas en planet som kolliderar med jorden. Försök att titta på det, du kommer att älska det!

TitelMelankoli
leva30 september 2011
Varaktighet2 timmar och 15 minuter
ProduktionZentropa underhållning, Memfis-filmer
DirektörLars von Trier
KastaKirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, et al
GenreDrama, Sci-Fi
Betyg80% (RottenTomatoes.com)


7.2/10 (IMDb.com)

4. Söka efter en vän för världens ände (2012)

Om Armageddon eller 2012 visar hög spänning och extrem spänning är den här filmen annorlunda. Släpptes 2012, den här filmen är mer avslappnad och positiv, även om båda har ett sluttidstema.

Den här Lorene Scafaria-filmen berättar historien om en man vid namn Dodge (Steve Carell) som vill hitta sin sanna kärlek innan en asteroid förstör jorden på mindre än en månad.

Genom en serie konflikter och en upp och ner story, presenterar den här filmen om den bästa apokalypsen en djup reflekterande fråga. Vad ska du göra om imorgon är dommedag?

TitelSöker en vän för världens ände
leva13 juli 2012
Varaktighet1 timme 41 minuter
ProduktionIndisk pensel, fokusfunktioner
DirektörLorene Scafaria
KastaSteve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey, et al
GenreÄventyr, Komedi, Drama
Betyg55% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

5. The Day After Tomorrow (2004)

Detta är dagen efter imorgon filmer om naturkatastrofer och den bästa apokalypsen du måste titta på. Producerad av 20th Century Fox, den här filmen berättar historien om en klimat- och väderexpert som heter Jack Hall.

Sagt, Jack fann ett intressant faktum att jorden kommer att ha en serie fruktansvärda naturkatastrofer på grund av global uppvärmning. Tyvärr tror ingen detta uttalande.

Allt vände sig om när en efter en slutkatastrofer började slå jorden. Höjdpunkten på den dödliga snöstormen som begravde och förstörde många städer runt om i världen. Det är verkligen skrämmande om detta blir sant, gäng!

TitelÖvermorgon
leva27 maj 2004
Varaktighet2 timmar 4 minuter
Produktion20th Century Studios, Centropolis Entertainment
DirektörRoland Emmerich
KastaDennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg44% (RottenTomatoes.com)


6.4/10 (IMDb.com)

6. The Wandering Earth / Liu Lang Di Qiu (2019)

Även om det inte är en västerländsk film är The Wandering Earth en de bästa filmerna från Sci-Fi att du måste bevittna. Anpassad från 2000-romanen med titeln Liu Lang Di Qiu, filmen släpptes i Kina 2019.

Denna film berättar historien om forskarnas kamp för att rädda jorden. Detta beror på solens tillstånd som blir allt farligare för balansen mellan Vintergatan.

Dessutom riskerar jorden att kollidera med planeten Jupiter. Du kommer att bevittna stora människors offer för att rädda jorden från total förstörelse.

TitelDen vandrande jorden
leva5 februari 2019
Varaktighet2 timmar 5 minuter
ProduktionChina Film Group Corporation, Shanghai Film Group
DirektörFrant Gwo
KastaJing Wu, Chuxiao Qu, Guangjie Li, et al
GenreAction, Drama, Sci-Fi
Betyg71% (RottenTomatoes.com)


6.0/10 (IMDb.com)

7. 2012 (2009)

Äntligen kommer vi till den ultimata filmen! Columbia Pictures är en film om 2012-apokalypsen, inspirerad av Maya-förutsägelserna om världens ände 2012.

Unikt, den här filmen visar alla jordens invånare som inte inser att planeten de bor fluktuerar som en tidsbomb. Slutligen kom den ena katastrofen efter den andra och förstörde delar av jorden.

Därför började världsledare hemliga förberedelser för att rädda mänsklig överlevnad. Ändå kom en rad konflikter och intriger i vägen för deras avsikter. Hur är läget?

Titel2012
leva13 november 2009
Varaktighet2 timmar och 38 minuter
ProduktionCentropolis Entertainment, 20th Century Studios
DirektörRoland Emmerich
KastaJohn Cusack, Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg39% (RottenTomatoes.com)


5.8/10 (IMDb.com)

Det var sju filmer om apokalypsen som du borde titta på. Vad tycker du, gäng? Eller har du en filmrekommendation om de andra bästa gudarna?

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found