5 sätt att ringa ett falskt samtal från din mobiltelefon

Vill du inte att telefonnummer ska spridas? Följande 5 applikationer kan hjälpa dig att ringa falska nummer och ringa falska samtal på Android.

För dig som gillar att göra online-transaktioner, oavsett om det är att köpa eller sälja varor. I processen måste vi ibland inkludera ett telefonnummer, även om vi verkligen inte vill att vårt telefonnummer ska spridas och vara känt för många.

Antag till exempel att du säljer varor på online köp och försäljning webbplats. Du vill dock inte inkludera ditt riktiga nummer. Naturligtvis inte för brott, du kan använda följande falska samtal Android-appar. Rapportering från Wonderhowto, här skapar du ett falskt telefonnummer. Du kan använda detta engångsnummer för positiva saker, till exempel för behålla integriteten du.

  • Så här gör du prank-samtal på Android
  • Hur man gör falska inkommande SMS och samtal på Android
  • Hur man gör anteckningar när man ringer på Android

Hur man gör falska samtal från din mobiltelefon

1. Tyst

det första sättet att skapa ett falskt nummer är att lita på en namngiven applikation Tyst. Med Hushed kan du ringa falska samtal på din Android och kommunicera säkert. I själva verket inte bara lokala nummer. Hushed tillhandahåller också internationella nummer (mer än 40 länder) och kan hantera inte bara ett nummer utan också flera nummer på en gång.

Du kan ladda ner Hushed för Android- och iOS-smarttelefonanvändare. Tyvärr erbjuder Hushed bara 3 dagar för en gratis testperiod. Inte dåligt för testning. Om den här appen verkligen hjälper kan du prenumerera på en relativt låg kostnad från 5,99 US $ eller omkring Rp78000 per månad för obegränsad användning och du har ett internationellt telefonnummer.

2. TextMe Up

Hur man skapar nästa falska telefonnummer med applikationen TextMe Up. Med TextMe Up kan du använda Android- och iOS-smarttelefonanvändare att ha utländska nummer och du kan ringa telefonsamtal till mer än 200 länder.

För att ringa telefoner till andra kan du prenumerera eller gratis genom att få kredit genom att titta på videor eller fylla i erbjudanden. Prenumerationer börjar vid 2,99 US $ eller omkring 39 000 IDR per månad. Åh ja, det första numret är gratis men valet av nästa nummer kommer att betalas.

3. Brännare

Hur man ringer ett falskt samtal på nästa Android med en applikation som heter Brännare. Med Burner kan du ringa falska samtal på Android och SMS från ditt nya privata nummer. Till skillnad från Hushed kommer brännarnas nummer att använda normala avgifter enligt din operatör.

Det bästa med den här falska samtalsappen för Android Burner är att du kan ändra numret efter behag. Du kan prova Burner med en 7-dagars gratis provperiod. Därefter kan du välja att köpa ett kreditpaket från 1,99 US $ eller 26 000 IDR.

4. Riktlinje

Nästa sätt att ringa ett falskt samtal på Android är en applikation som heter Bisyssla. Med Sideline kan du ringa falska samtal på Android och det finns 2 gratis nummer tillgängliga för din smartphone. Liksom Burner använder Sideline också din operatörs nätverk.

Du kan också skapa ett separat röstmeddelande från det ursprungliga numret. Det bästa med den här Sideline Android-falska samtalsappen är att den är helt gratis, trots annonser. Du kan dock bli av med annonser genom att prenumerera på 2,99 US $ eller 39 000 IDR per månad.

5. Linje2

Hur man ringer ett falskt samtal på nästa Android med appen Linje 2. Line2 erbjuder personliga och affärspaket till relativt överkomliga priser. Det finns också funktioner för vidarekoppling, gruppsamtal, skicka meddelanden och aviseringar röstbrevlåda till e-post.

Det bästa med Line2 är att det inte bara kan användas för Android- eller iOS-smartphones, det ingår också Mac, Windows, Amazon Fire, iPadoch äpple klocka. Line2 erbjuder en 7-dagars gratis provperiod, varefter du kan prenumerera.

Bonus! Hur man gör ett falskt samtal från Samsung

För er smarttelefonanvändare Samsung, kan du också ringa ett falskt samtal från Samsung. Tricket är att öppna inställningar, sedan ställa in falska samtalsinställningar och aktivera snabbknappen för falska samtal timer falskt samtal och skriv sedan (uppringarens) namn eller nummer. Väl, för att aktivera den, tryck samtidigt som du håller ner navi-knappen. Efter aktiv, vänta tills timer fungerar och du kommer att få ett samtal från namnet / numret du skapade.

Det är hur man gör ett falskt nummer, för säker, smart kommunikation och för att skydda din integritet. Var och en av dessa applikationer har sina egna fördelar och nackdelar, men de listas Tyst och TextMe Up mer maximalt används i Indonesien. Ja, istället för att behöva bry sig om att köpa ett nytt SIM-kort. Vad tror du?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found