ladda ner apk senaste imls 1.8.12 2020

Ladda ner den senaste IMLS 1.8.12 APK 2020 om du letar efter ett sätt att låsa upp alla skinn för mobila legender. Vem vet att det fungerar! (Uppdatering 2020)

När vi pratar om mobilspel i Indonesien måste det finnas många speltitlar i åtanke. Ett av de mest populära spelen hittills är Mobile Legends.

Detta MOBA-spel uppträdde först i Indonesien 2016. Även om det har gått fyra år är Mobile Legends fortfarande upptagen fram till nu.

Bortsett från intressant spel och cool grafik, har Mobile Legends också en mängd olika skinn som får hjälten att se ännu hårdare ut.

Prata om hud, sa han iMLS-applikation som kommer att kunna öppna alla skinn i Mobile Legends. Är det sant?

IMLS senaste version 1.8.12 2020

Att ha en hud till din favorit Mobile Legends-hjälte är verkligen något att vara stolt över. Förutom att göra utseendet svalare kan du också vara arrogant mot dina vänner.

Skinn har också olika sällsynthetsnivåer. Det finns skinn som du kan köpa med Diamant, det finns till och med skinn som du bara kan komma igenom Roulett. Inte sällan finns det också fria skinn som erhålls gratis genom händelse.

Skinn som du bara kan få igenom roulette har vanligtvis en episk till legendarisk sällsynt nivå. Naturligtvis tar det tur och många diamanter.

Vissa sällsynta skinn har ibland ytterligare ljud- eller animeringseffekter. Det finns också sådana som lägger till några hjälteattribut även om de inte är riktigt signifikanta.

Orimliga skinn kommer inte att öka dina färdigheter. Men karaktärerna som blossar ut och ser annorlunda ut får dig att se ut som en sultan.

Vad är iMLS-applikationen?

För inte så länge sedan var Mobile Legends-universum upptagen med närvaron av en applikation som sägs kunnalåsa upp alla Mobile Legends-skinn.

Ansökan heter iMLS Super Legends ersätt applikationen Lulubox som brukade vara viral innan de blockerades i Indonesien.

iMLS Super Legends kommer att köra ett skript för att låsa upp alla skinn i Mobile Legends. Så du kan använda vilken hud som helst utan att köpa den.

Från billiga skinn, Elit, Episk, Episk gräns, Starlight, Speciellt Starlight, till huden Legendarisk, alla som du kan använda gratis.

Senaste iMLS-applikationsfunktionerna

I den senaste versionen av iMLS har iMLS-applikationen flera ytterligare funktioner som du kan använda i Mobile Legends-spelet. Något?

  • Lås upp alla Mobile Legends hjältskinn

  • Senaste iMLS Patch Atlas

  • Kan användas i flera spellägen som Custom, Draft Pick och Brawl

  • Spelet är inte trasigt alias eftersläpning

  • Fixa laddningsskärmen

  • Det finns inga annonser

  • Kan flytta konton via VK och FB

  • Stöder 32-bitars och 64-bitars enheter

Ladda ner den senaste iMLS 2020 APK

Om du är nyfiken på den här applikationen kan du ladda ner den senaste iMLS via den officiella länken nedan. Du kan ladda ner den senaste iMLS 1.8.12.

Men ApkVenue föreslog inte det alls. Senare kommer ApkVenue att berätta detaljerna för anledningen!

Ladda ner iMLS-applikationen via den officiella webbplatsen

DetaljiMLS
UtvecklareAhmad Syaifulloh
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek7,39 MB
Ny version1.8.12

Hur man installerar och hur man använder iMLS-applikationer

När du har laddat ner APK-filen installerar du programmet som vanligt. Glöm inte att ge åtkomst så att din mobiltelefon kan installera applikationer utanför Play Butik.

Precis som andra online-spel för flera spelare erbjuder Mobile Legends köpalternativ i spelet (köp inom appen) för att få en valuta i spelet som heter Diamond.

Eftersom Mobile Legends är ett gratis spel är köp i appar ett försök att få det här spelet att tjäna pengar, gäng.

Naturligtvis kommer applikationer som iMLS Super Legends att skada och minska intäkterna från Mobile Legends. Inte konstigt att Mobile Legends en dag kommer att förbjuda denna applikation.

ApkVenue själv har provat den här applikationen, gäng. Naturligtvis använder ApkVenue också ett konto Gästläge för att förhindra att dåliga saker händer på Jakas Mobile Legends-konto.

Eftersom iMLS Super Legends är en fuskapplikation kommer du naturligtvis inte att hitta den här appen i Google Play Butik.

iMLS Super Legends är väldigt lätt att köra. Bara genom att öppna applikationen och klicka på Spela nu-knappen kommer du omedelbart in i Mobile Legends-spelet.

När Jaka försökte det i slutet av 2019 visade det sig att denna applikation verkligen fungerade, gäng. ApkVenue kan till och med använda vilken hud som helst i Mobile Legends!

Men när ApkVenue försökte det i april 2020 med en Huawei P30-mobiltelefon gav Mobile Legends-spelet faktiskt en varning som bilden nedan:

Risker med att använda iMLS Super Legends-applikationen

Även om det ser roligt ut och inte skadar alls finns det många risker som du kan stöta på efter att du har använt iMLS Super Legends.

Faktum är att det inte alltid förekommer risker. Men farorna med användning kan komma när som helst du inte förväntar dig.

Till exempel måste ditt Mobile Legends-konto, som var halvt dött och höjde rang till Mythic, plötsligt förbjudas på grund av denna applikation.

Användningen av tredjepartsapplikationer utanför Google Play Store är inte heller säker. Det är möjligt för applikationstillverkaren att infoga ett virus eller spionprogram i applikationen.

Om ApkVenue kan föreslå är det bättre Du använder inte den här applikationen, annars blockeras ditt konto av utvecklaren. Jaka inte ansvarig för någonting som händer efter att du har använt den här applikationen.

Även om det ser säkert och ofarligt ut, kommer naturligtvis ansökningar som anses vara skadliga för utvecklare åtalas. Inte bara applikationen, användare kan också bli förbjudna, gäng.

Istället för att bli förbjuden, bör du fylla på officiellt. Du kan också förbättra dina färdigheter, vem vet att eSports-teamet är intresserad av din talang.

Det är Jakas artikel om iMLS Super Legends-applikationen som kan ge dig alla skinn gratis. Vi ses igen i en annan intressant artikel ApkVenue!

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found