ett enkelt sätt att använda aktivitetshanteraren i Windows 10 [komplett]

Några av fördelarna finns i Windows 8 eller Windows 10-versionen av Aktivitetshanteraren, varav en är programinställningarna som körs när du startar första gången, och detta är ett enkelt sätt att använda Aktivitetshanteraren i Windows 10.

Aktivitetshanteraren är en funktion som Windows-användare är mycket bekanta med. För nya Windows 7-användare uppgradera till Windows 8 eller Windows 10 Du kommer definitivt att hitta många skillnader mellan Windows 7-versionen av Aktivitetshanteraren och Windows 8-versionen av Aktivitetshanteraren Windows 10.

Några av fördelarna som finns i Task Manager-versionen av Windows 8 eller Windows 10, varav en är programinställningarna som körs första gången känga eller börja tidigare var tvungen att gå igenom kontrollpanel eller enklare genom att använda CCleaner.

Så här slutför du med Aktivitetshanteraren i Windows 10 och Windows 8

Det finns två sätt att aktivera Aktivitetshanteraren, nämligen genom att trycka på CTRL + Alt + Del-tangentkombinationen

Eller högerklicka på aktivitetsfältet och välj Aktivitetshanteraren

Processinställningar

Windows 10: s Aktivitetshanterare är lättare att använda på grund av listan över applikationer som körs.

När det klickar Fler detaljer för att visa detaljerad information resurs används av varje applikation. Ju mörkare färgen desto större är märket resurs använde applikationen. Och om applikationen kör någon aktivitet som webbläsaren öppnar mycket flik, kan ses i detalj resurs varje flik det är aktivt. Aktivitetshanteraren ger också detaljer om processen i 3, nämligen Bakgrundsprocesser, Windows-processer och Systemprocesser. Om du stöter på en process som är osäker på vilken process som ska köras, högerklickar du på den och väljer den Sök online och kommer automatiskt att öppna informationen igenom standard webbläsare.

Systemstatistik

För att ta reda på prestanda för din Windows-dator eller bärbara dator realtid, sedan tillhandahålls ett grafiskt diagram som ger denna information. Från Statistiksystem du kan se flera delar som CPU, minne, disk 0, till Ethernet.

I avsnittet Ethernet kan du också ta reda på din IP-adress direkt utan att behöva titta kontrollpanel eller via CMD.
  • Hur man tar reda på om spelet kan spelas på vår dator eller inte
  • 6 Android fakta dig (jag tror) du vet inte

Apphistorik

Apphistorikfunktionen visar hur lång tid det tog och nätverk som en app använder.

Startprogram

Funktioner Börja som namnet antyder kommer information om vilka applikationer som körs omedelbart när du slår på datorn eller snarare när känga. Genom den här startfunktionen kan du välja att köra valfri applikation samtidigt känga, ju färre applikationer desto snabbare känga Windows 10 är ditt.

Användare

Nyfiken på att någon använder din PC och spenderar resurs Inklusive bandbredd Internet? Du kan kolla direkt igenom flikAnvändare.

Dessutom kan nu också genom Aktivitetshanteraren göra omstart på en applikation direkt. Matchar när ett program inte svarar.

Så är du bra på att använda Aktivitetshanteraren? Om du känner dig hjälpt av den här artikeln, vänligen dela den med dina vänner. Några frågor? Fråga i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found