inte den djupa banan! Dessa två platser erbjuder en förmögenhet från att sälja njurar

Är du trasig och skuldsatt? I så fall finns det ett galet sätt att lösa det. Denna metod är att sälja dina njurar på internet, eftersom dina njurar värderas upp till 1,4 miljarder IDR!

Det kan inte förnekas att även om pengar inte är allt, är det mycket viktigt för våra liv. Med pengar kan vi köpa många saker som hus, prylar och andra.

Är du trasig och skuldsatt? I så fall finns det ett galet sätt att lösa det. Denna metod är att sälja dina njurar på internet, eftersom dina njurar värderas upp till $ 500.000 1,4 miljarder IDR!

  • Vilket är skrämmande, den djupa banan eller ytbanan?
  • Är det sant att DEEP WEB är mycket bred? Visas ... (del 1)
  • Var inte rädd för att komma in! Det här är 5 fakta på den djupa banan som visade sig vara fel

Fakta om njurhandel i världen

Fotokälla: Bild: Mzansi Stories

Innan du går långt från att sälja dina njurar på internet måste du veta att nästan hela världen förbjuder handel med njurar. Att donera är okej, men att sälja får dig till fängelse. Men tyvärr, även om njurhandeln har förbjudits, existerar den fortfarande idag.

Detta är oskiljaktigt från det mycket dyra priset på njurarna. De billigaste njurarna finns i landet Kenya till ett prisklass IDR 10 miljoner, medan den dyraste är i landet Singapore till ett prisklass 4 miljarder IDR. Hela listan kan du se på följande länk ...

Länk:Lista över njurpriser över hela världen

Dessa två webbplatser erbjuder de rikaste säljande njurarna

Fotokälla: Bild: KidneyKidney

Det är förbjudet, men istället finns det webbplatser som öppet erbjuder tjänster för köp och försäljning av njurar. Den första sajten nämligen KidneyKidney. När du väl har gått in på webbplatsen kommer du omedelbart att behandlas med följande meningar "Är du i en finansiell kris? Du har en chans, eftersom njurarna är runt 1 miljard dollar och det räcker naturligtvis att betala av skulder.".

Baserat på nötningsanalysen Vem ärÄgaren av webbplatsen KidneyKidney är oklar. Den döljer själva data med WhoisProxy. Det verkar dock som om den här webbplatsen just uppdaterades den dagen 6 juni 2017vilket innebär att den här webbplatsen fortfarande fungerar aktivt.

Länk:KidneyKidney webbplats

Den andra sajten som erbjuder köp och försäljning av njurar, nämligen SäljKidney. Den här webbplatsen säger "Hela världen förbjuder handel med njurar, utom Iran.". Av denna mening kan man dra slutsatsen att den här webbplatsen endast fungerar för landet Iran.

Baserat på analys Vem är, uppgifterna för ägaren av den här webbplatsen är inte dolda alls. Det visade sig dock att ägaren inte bor i Iran, men är Nigeria. Baserat på Whois-information fann man också att nya webbplatser uppdaterades den 3 juli 2017.

Länk:SellKidney-webbplats

Effekten av att leva med bara en njure

Foto med tillstånd av: Bild: Meme Lord Gaben

Människor skapades med två njurar, naturligtvis finns det en anledning. Är det till salu? Självklart inte! Det är sant att en person kan leva med bara en njure, men att leva med en njure är mycket svårt. Endast med pengar är inte mycket, men måste lida för livet.

Att leva med en njure, vilket innebär att njurarna måste arbeta extra och optimalt. Du måste verkligen ha en hälsosam livsstil och inte vara för trött. Vad händer om du inte lever så, då blir du troligen sjuk njursvikt.

Priset på njurar är verkligen mycket frestande, men ApkVenue rekommenderar att du aldrig säljer dina njurar. Se själv risken, för livet. Om du vill tjäna pengar går du vilse igen. Håll dig tacksam för ditt liv och håll en hälsosam livsstil!

Åh ja, se till att du läser internetrelaterade artiklar eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Nya Amerika


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found