applikationen för att titta tillsammans på Android + hur man använder den

Vill du titta tillsammans med din pojkvän men är rädd för koronaviruset? Koppla av, här kommer ApkVenue att diskutera tittarprogrammet tillsammans på Android + hur man använder det, gäng.

Det spelar ingen roll om du är en sultan eller bara en vän missqueen, ditt liv är säkert gungade tack vare fallet pandemisk coronavirus som har spridit sig över hela världen.

Många filmer har skjutits upp på grund av koronaviruset och med Politik social distansering från regeringen, att titta på händelser med flickvänner bör också skjutas upp.

Men långt ifrån ögonen behöver du inte vara djupt i ditt hjärta och här har ApkVenue en guide hur man tittar tillsammans på Android så att du kan hålla dig nära din partner, gäng!

Titta tillsammans ansökan på Android

På grund av koronaviruset är ApkVenue säker på att många av er är det nu avskedas från kontoret och måste avsluta ditt arbete med programmet hemifrån.

Men även om du är tvungen att vara eländig att arbeta ensam hemma betyder det inte att du också måste ha kul att vara ensam, det är inte klart hemma, gäng.

Lyckligtvis har den tekniska utvecklingen resulterat tittar på applikationen tillsammans med vänner eller flickvänner trots att du är fysiskt på olika platser.

Hur man tittar tillsammans på Android med Rave-applikationen

Bärbara datorer eller PC-användare är lite mer lyckliga eftersom de har flera olika tjänster och filmwebbplatser tillsammans som kan användas.

Tyvärr, för Android-användare, har vi bara ett val, nämligen applikationen Rave.

Men oroa dig inte, för kvalitet är högre än kvantitet, och lyckligtvis är Rave mer än tillräckligt för att underlätta att titta på program med dig, gäng.

Är du nyfiken på hur du använder det här programmet? Du kan se guiden hur man tittar tillsammans på Android med Rave-applikationen följande!

  • Steg 1 - Ladda ner appen för att titta på med Rave via länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan och installera apk.
LADDA NER appar
  • Steg 2 - Öppna applikationen och användaren får en kort handledning. Svep skärmen åt vänster tills användaren möter skärmen Logga in.
  • Steg 3 - I det här exemplet kommer Jaka att använda logga in med Google. Välj det Google-konto som du vill använda för att fortsätta.
  • Steg 4 - kommer Raves att fråga lov få tillgång till Användarplats. Knacka Okej och knacka Tillåta i dyka upp som kommer ut.
  • Steg 5 - På huvudskärmen kan användare välja att delta i den pågående tittarsessionen tillsammans. Här väljer ApkVenue att skapa en ny session genom att trycka på ikonen +.
  • Steg 6 - Användare kommer att ställas inför ett urval av tjänster och applikationer för att titta på filmer. Här kommer Jaka att använda Youtube som ett exempel.
  • Steg 7 - Använd sökrutan för att välja den video du vill titta på tillsammans. Här använder Jaka en video av sin föreställning BLACKPINK i Coachella.
  • Steg 8 - För att se till att det inte finns några oönskade distraktioner, se till att du har valt ett alternativ Endast inbjudna för denna session.
  • Steg 9 - Du kan bjuda in andra till denna session via en serie chattapplikationer nedan eller genom att trycka på ikonen Lägg till.
  • Steg 10 - För att liva upp sessionen kan du också använda chattrutan för att skicka meddelanden eller trycka på ikonen Mikrofon för funktioner röstchatt.

Tja, med hjälp av denna applikation kan du fortfarande titta på de senaste K-Pop-videoklippen medan du fortfarande är upphetsad följ råd social distansering från regeringen, gänget.

Unikt, Rave kan också användas som en improviserad karaoke-applikation så att du inte behöver vara oklar ensam i denna kriseperiod.

Det är diskussionen titta på appar tillsammans på Android + hur man använder dem från Jaka, gäng. Social distansering det betyder inte att du måste väva ensam.

För er som är i ett långväga förhållande eller språket för de sydkoreanska barnen, långdistansförhållande, den här applikationen kan också användas för att upprätthålla din relation, vet du.

Vad tycker du om Rave-applikationen? Har du några liknande applikationsrekommendationer? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Titta på ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found