21 bästa och nyaste koreanska romantiska komedidrama 2021

Koreanska romantiska komedidramor har berättelser som är roliga och gör människor upprörda. Följande är rekommendationer för den senaste romantiska komedidraken 2021 för dig.

Koreanska romantiska komedidramor är en av de mest populära programmen inte bara i sitt eget land utan också i andra länder som Indonesien.

Inte bara för att det spelar stiliga och vackra skådespelare och skådespelerskor, koreanska drama är också kända för att ha berättelser som inte är tråkiga, gäng.

Av de många existerande koreanska drama genrer, berättelser romantisk komedi drakor kan alltid locka fans, särskilt kvinnor.

Tja, för de av er som vill titta på de bästa romantiska komedierna i Korea genom tiderna, i den här artikeln kommer ApkVenue att ge dig några rekommendationer! Är du nyfiken?

Senaste koreanska dramatiska romantiska komedin 2021

När vi talar om koreanska dramaer finns det definitivt nya titlar som är intressanta att titta på, tillsammans med en rad skådespelare och skådespelerskor som kan få dina ögon att blinka.

Efter förra årets drakor romantik komedi lyckades bli ny underhållning för många människor mitt i en pandemi, år 2021 är enligt uppgift flera nya titlar redo att sändas och underhålla fans.

Tja, för er som blir beroende av att titta på koreanska drama romantik komedi, här är en lista över de senaste som för närvarande och snart kommer att släppas 2021.

1. Hon skulle aldrig veta

Börjar sändas den 18 januari igår till nu, Hon skulle aldrig veta bli en av JTBC: s intressanta koreanska romantiska komedidramor som du kan titta på, gäng!

Anpassad från romanen med titeln Senior, sätt inte på den läppstiftet av Elise berättar denna drakor om livet för anställda som arbetar i marknadsföringsteamet hos ett kosmetikföretag.

Det är inte bara romantik Yoon Song Ah (Won Jin Ah) och Chae Hyun Seung (Rowoon) det är intressant att följa, komedieelementen som sätts in i berättelsen är tillräckliga för att underhålla dig.

InformationHon skulle aldrig veta
Recension8.5/10 (IMDb)


** 92% (AsianWiki)

Varaktighet1 timme 5 minuter
GenreRomantik, drama
Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum18 januari - 9 mars 2021
DirektörLee Dong-Yoon
SpelareJin-ah vann


Hyun-Wook Lee

2. Vincenzo

Långt sett på skärmen, komedieromanen med titeln Vincenzo kan vara ett friskt pust för fans av den stiliga skådespelaren Song Joong-ki, här!

I detta drama spelar Song Joong-Ki rollen Vincenzo Cassano som är advokat och mafia från Italien.

Han arbetar nära advokater Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) att slå brottslingar på smutsiga sätt. Även om det verkar allvarligt presenteras fortfarande komedielement i det för att hålla det underhållande.

Detta Song Joong-Ki-drama kommer enligt uppgift att släppas snart 20 februari 2021 att komma. Vem kan inte vänta med att titta på action?

InformationVincenzo
RecensionTBA
VaraktighetTBA
GenreKomedi, brott, romantik
Antal avsnittTBA
Utgivningsdatum20 februari 2021
DirektörKim Hee-Won
SpelareSong Joong-Ki


Taecyeon

3. Kunglig hemlig agent

Om du gillar mystiska koreanska dramaer i kombination med romantiska berättelser och komedielement, Kunglig hemlig agent är en av dem som du kan välja att titta på.

Det här dramaet ligger nära slutet av Joseon-eran och berättar historien om en hemlig kunglig inspektör som heter Sung Yi-Gyeom (Kim Myung-Soo) ansvarig för att utrota korruption av skrupelfria tjänstemän.

Under sin tid arbetade han med en vacker och professionell inspektör som heter Hong Da-In (Kwon Na-Ra). Hur fortsätter den andra berättelsen? Kommer det att växa kärlek mellan dem?

InformationKunglig hemlig agent
Recension8.8/10 (IMDb)


92% (AsianWiki)

Varaktighet1 timme 5 minuter
GenreKomedi, mysterium, romantik
Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum21 december 2020 - 9 februari 2021
DirektörKim Jung-Min
SpelareMyung-Soo Kim


Yi-Kyeong Lee

4. Love Alarm säsong 2

Det planerades att sändas i augusti 2020, Drakor Comedy Romance Kärlekslarm 2 äntligen ryktas det om att släppas 2021 även om det fortfarande är okänt när det exakta datumet är.

Enligt läckt information från Netflix Korea kommer draman Love Alarm 2 att sändas med totalt 6 avsnitt på sin streamingplattform inom en snar framtid.

Kärleksalarm 2 i sig verkar fortfarande lyfta fram romantiken med Lee Hye Yeong (Jung Ga Ram), Hwang Sun Oh (Song Kang) och Kim Jojo (Kim So Hyun) som är ikonerna för detta drama.

Kom igen, låt oss bara vänta när detta koreanska Netflix-drama sänds för att underhålla sina fans, gäng!

InformationLove Alarm säsong 2
RecensionTBA
Varaktighet50 minuter
GenreKomedi, drama, romantik
Antal avsnittTBA
Utgivningsdatum2021
DirektörTBA
SpelareKim So-Hyun


Ga-ram Jung

5. Lovestruck in the City

Nästa rekommendation för den senaste koreanska romantiska komedin 2021 är Lovestruck in the City som enligt uppgift sänds fram till 16 februari 2021.

Ji Chang Wooks drama berättar historien om en kärleksresa mellan Park Jae Won (Ji Chang Wook) och Lee Eun Oh (Kim Ji Won) mitt i ett mycket tufft stadsliv.

Hur är deras nästa kärlekshistoria? Kommer förhållandet att fortsätta mitt i den stora hemligheten om Lee Eun Ohs sanna identitet?

InformationLovestruck in the City
Recension7.4/10 (IMDb)


87% (AsianWiki)

Varaktighet30 minuter
GenreDrama, romantik
Antal avsnitt17 avsnitt
Utgivningsdatum22 december 2020 - 16 februari 2021
DirektörPark Shin-Woo
SpelareJi Chang-Wook


Kim Min-Suk

6. Åh! Bemästra

Behöver du fortfarande andra rekommendationer för den senaste koreanska romantiska komedin 2021? åh! Bemästra kan vara en intressant att titta på, du vet!

Detta drama samarbetar med ett antal populära koreanska stjärnor och berättar historien om en författare som heter thriller Han Bi Soo (Lee Min Ki) som väljer att inte träffas.

Å andra sidan, Oh Joo In (Jin-Ah Im) är en skådespelerska som inte får träffas. Men villkoren började förändras när de en dag började leva tillsammans.

Informationåh! Bemästra
RecensionTBA
Varaktighet30 minuter
GenreKomedi, romantik
Antal avsnittTBA
UtgivningsdatumMars 2021
DirektörHyun Sol-Ip
SpelareLee Min-Ki


Kim Woo-Jin

Den bästa romantiska komedin Drakor-samlingen

Ofta inbäddade i roliga scener i kombination med romantiska kryddor som gör att du känner dig uttråkad, är koreanska romantiska komedidramar alltid framgångsrika när det gäller att göra publiken upprörd.

Så medan du väntar på släppdatumet för den senaste romantiska komedidramlistan ovan, är det bättre att överväga följande lista över de bästa romantiska komedierna i Korea.

1. Crash Landing on You (2019)

Började sända sedan december förra året, Crash Landing on You så det första bästa romantiska koreanska drama som du inte får missa, gäng.

Detta berättar Drakor Yoon Se Ri (Son Ye Jin), arvtagaren till ett konglomerat i Sydkorea som oväntat befinner sig i nödlandning i Nordkorea.

Förhållandet mellan Syd- och Nordkorea, som inte är väl etablerat, riskerar Se Ris liv. Lyckligtvis heter en koreansk soldat Lee Jeong Hyuk (Hyun Bin) villiga att skydda och dölja det.

Intressant är att mötet mellan Se Ri och Jeong Hyuk långsamt börjar växa kärlekens frön mellan dem i detta koreanska romantiska komedidrama från 2019.

InformationCrash Landing on You
Recensioner (Antal granskare)9.1 (710 röster) - IMDb
Varaktighet1 timme 10 minuter
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum14 december - 16 februari 2020
DirektörLee Jung-Hyo
SpelareHyun-Bin


Seo Ji-Hye

2. Choklad (2019)

Berättad av regissören Lee Hyung Min, drakor Choklad berättar om en neurokirurg som heter Lee Kang (Yoon Kye Sang) som hade en barndomsdröm om att bli kock.

En dag kom hans dröm tillbaka när Lee Kang träffades Moon Cha Yeong (Ha Ji Won), en berömd kock som tydligen hade sin egen historia med Lee Kang som barn.

Ännu mer intressant visade det sig att Lee Kang var inspiration för Cha Yeong att sträva efter att bli kock.

Hur är fortsättningen av den andra berättelsen i denna söta romantik Drakor? Bättre bara titta på den här romantiska drakor 2019 med titeln Choklad, gäng!

InformationChoklad
Recensioner (Antal granskare)7.8 (234 röster) - IMDb
Varaktighet1 timme 10 minuter
GenreDrama


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum29 november - 18 januari 2020
DirektörLee Hyeong-Min
SpelareHa Ji-Won


Jang Seung-Jo

3.Itaewon Class (2020)

Anpassad från Webtoon med samma namn, drama Itaewon Class erbjuder en intressant berättelse som är precis rätt att titta på för er som letar efter rekommendationer för romantiska koreanska drama 2020.

Detta drama berättar historien Park Sae Roy (Park Seo Joon) som försökte bekämpa orättvisa över döden av sin far som var anställd vid ett stort livsmedelsföretag i Sydkorea.

Son till VD för företaget där hans far arbetade, nämligen Jang Geun vann (Ahn Bo Hyun) är den person som orsakade Sae Roys far.

Tyst inte, Sae Roy samarbetade också med Jo Yi Seo (Kim Da Mi) att öppna ett matrestaurangföretag i Itaewon för att besegra sin far Geun Wons verksamhet som ett sätt att hämnas.

InformationItaewon Class
Recensioner (Antal granskare)8.7 (49 röster) - IMDb
Varaktighet1 timme 10 minuter
GenreDrama


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum31 januari - 21 mars 2020
DirektörKim Sung-Yoon
SpelarePark Seo-Joon


Ahn Bo-Hyun

4. vacker kärlek, underbart liv (2019)

Byt ut dramaplatsen My Prettiest Daughter in The World på KBS TV-kanal, Vacker kärlek, underbart liv så nästa koreanska romantiska komedidrama är värt att titta på.

Detta drama berättar historien om fyra personer med olika karaktärer och bakgrunder som letar efter en mening med kärlek och lycka.

Sen då Kim Seol Ah (Jo Yoon Hee), Moon Tae Rang (Yoon Park), Kim Chung Ah (Seol In Ah)och Goo Joon Hwi (Kim Jae Youn) kan hitta det de letar efter i livet?

InformationVacker kärlek, underbart liv
Recensioner (Antal granskare)7,9 (7 väljare) - IMDb
Varaktighet40 minuter
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt100 avsnitt
Utgivningsdatum28 september 2019-2020
DirektörHan Joon-Seo
SpelareSeol In-A


Jo Yoon-Hee

5. Romantisk doktor, lärare Kim 2 (2020)

Är en uppföljare till drama Dr. Romantiskt 2016, Romantisk läkare, lärare Kim 2 var en av de koreanska dramaerna om läkare som du förtjänar att titta på.

Det helt romantiska koreanska drama som också kallas av titeln Dr. Romantic 2 handlar om en läkarkirurg, Kim Sa Bu (Han Suk Kyu), som hade arbetat på ett stort sjukhus i Korea.

Hans möte med två praktikanter, Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung) och Seo Woo Jin (Ahn Hyo Seop) tydligen ger en separat livslektion för dem båda.

InformationRomantisk läkare, lärare Kim 2
Recensioner (Antal granskare)83 (1259 röster) - AsianWiki
Varaktighet80 minuter
GenreDrama


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum6 januari - 25 februari 2020
DirektörYu In-Sik
SpelareHan Suk-Kyu


Lee Sung-Kyung

Andra bästa romantiska komedier koreanska dramatitlar ...

6. skog (2020)

Nästa romantiska koreanska drama rekommendation är Skog som hade premiär den 29 januari 2020 på KBS2 TV-kanal, gäng.

Detta koreanska romantiska komedidrama från 2020 berättar historien om en 119 räddningsperson som heter Kang San Hyuk (Park Hae Jin) som förlorade sina barndomsminnen.

Under tiden, Jung Young Jae (Jo Bo Ah) är en mycket skicklig kirurg som arbetar på ett sjukhus.

En dag träffas de av misstag i en mystisk skog där de hittar både lycka och hemligheter om sig själva. Är det?

InformationSkog
Recensioner (Antal granskare)77 (256 väljare) - AsianWiki
Varaktighet35 minuter
GenreDrama


Romantik

Antal avsnitt32 avsnitt
Utgivningsdatum29 januari - 19 mars 2020
DirektörÅh Jong-Rok
SpelarePark Hae-Jin


Jung Yeon-Joo

7. Touch (2020)

En av de nyaste koreanska draman som pryder skärmen, Rör erbjuder uppenbarligen en romantisk komedihistoria som kan få publiken att känna sig uttråkade och underhållna samtidigt.

Detta romantiska drama 2020 berättar om Cha Jung Hyuk (Joo Sang Wook), a stylist känd som nu är arbetslös och har mycket skuld.

Medan, Han Soo Yun (Kim Bo Ra) är en praktikant som hade tränat i 10 år tills de slutligen utvisades på grund av ett mystiskt fall.

Soo Yun, som sedan har ett intresse av sminkvärlden, bestämmer sig äntligen för att arbeta som Jung Hyuks assistent som försöker gå upp från sin nedgång.

InformationRör
Recensioner (Antal granskare)78 (345 röster) - AsianWiki
Varaktighet70 minuter
GenreDrama


Komedi

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum3 januari - 22 februari 2020
DirektörMin Yeon-Hong
SpelareJoo Sang-Wook


Lee Tae-Hwan

8. Hennes privatliv (2019)

Baserat på webtoon med titeln "Noona Fan Dot Com", en romantisk söt drakor berättigad Hennes privatliv detta inbjuder dig att dyka in i livet Sung Duk Mi (Park Min Young), en professionell konstgallerikonservator.

Bakom hans eleganta utseende och sitt yrke som curator är Sung Duk Mi tydligen ett fanatiskt fan av idolgruppen White Ocean. Shi An (Jung Jaewon).

Hängivenhet som person fangirl den lojala i denna högklassiga romantiska drakor räcker relaterbara med vad som händer med K-Pop-fans idag, gäng.

InformationHennes privatliv
Recensioner (Antal granskare)7.8 (762) - IMDb
Varaktighet1 timme och 15 minuter
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum10 april - 30 maj 2019
DirektörHong Jong-chan
SpelareAhn Bo-Hyun


Bo-ra Kim

9. Vad är fel med sekreterare Kim (2018)

Baserat på romanen med samma namn, Vad är fel med sekreterare Kim berättar den narcissistiska biträdande direktören, Lee Young Joon (Park Seo Joon), och hans sekreterare, Kim Mi So (Park Min Young).

Efter nio års arbete med Young Joon avgår Mi So plötsligt från sin position som sekreterare på företaget.

Young Joon behandlas ofta företrädesvis av sin sekreterare och försöker hindra Mi So avgång när han hör nyheterna.

Men med tiden förändrades deras förhållande i detta koreanska romantiska drama 2018 från bara en sekreterare och chef till en älskare som gjorde publiken galen.

InformationVad är fel med sekreterare Kim
Recensioner (Antal granskare)8.2 (2.745) - IMDb
Varaktighet1 timme
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum6 juni 2018
DirektörParkera Joon-hwa
SpelareTae-Hwan Lee


Hye-ok Kim

10. mitt ID är Gangnam Beauty (2018)

Mitt ID är Gangnam Beauty berättar om Kang Mi Rae (Im Soo Hyang) som har en blyg personlighet på grund av sitt dåliga utseende, gäng.

Han bad sin mammas tillstånd att genomgå plastikkirurgi för att ändra sitt utseende. Efter det förändrades hennes utseende till vackert men hon var fortfarande blyg och snäll.

På universitetet är Mi Raes skönhet centrum för människor omkring henne. Men det förändrades när folk fick reda på att hon genomgick plastikkirurgi.

Därifrån blir karaktärerna i det koreanska romantiska komedidraman 2018 ofta förlöjligade och kallas också "Gangnam Beauty".

InformationMitt ID är Gangnam Beauty
Recensioner (Antal granskare)7.6 (1.184) - IMDb
Varaktighet1 timme
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum27 juli 2018
DirektörChoi Sung-bum
SpelareJo Woo-Ri


Sung-won Choi

11.Fight For My Way (2017)

Att bli en av de mest populära dramaserierna under sitt sändningsår, med det koreanska romantiska komedidraman Fight For My Way måste vara ett valfritt val.

Fight For My Way berättar historien om två unga människor, Ko Dong Man (Park Seo Joon) och Choi Ae-ra (Kim Ji Won) som försökte förverkliga sina drömmar.

Mitt i deras ansträngningar fastnade Dong Man och Choi Ae-ra, som ursprungligen bara var vanliga vänner, till slut vänzon, gäng.

Inslagen med båda sina roliga beteenden, kärlekshistorien om Dong Man och Choi Ae-ra i det koreanska romantiska komedidraman 2017 bjöd publiken framgångsrikt att skratta.

InformationFight For My Way
Recensioner (Antal granskare)8.1 (1.841) IMDb
Varaktighet1 timme 10 minuter
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum22 maj 2017
DirektörLee Na-jeong
SpelareSeo-joon Park


Jae-hong Ahn

12. My Cute Guys (2013)

Drama med Park Shin Hye i huvudrollen har titeln Mina söta killar Den berättar historien om Go Dok Mi (Park Shin Hye), en redaktör för ett antisocialt bokförlag.

Go Dok Mi lämnade aldrig sin lägenhet eller kommunicerade med sin nästa granne, Oh Jin Rak (Kim Ji Hoo), gäng.

Ändå beundrade han den främre grannen till sin lägenhet som heter Enrique Geum (Yoo Si Yoon). Han tittar ofta på Enrique genom sitt sovrumsfönster.

Historien i detta romantikdrama blir ännu mer spännande när Enrique försöker komma nära Go Dok Mi så att han vill känna omvärlden, inklusive att hjälpa Jin Rak, som visar sig gilla Go Dok Mi.

InformationMy Cute Guys (Flower Boy Next Door)
Recensioner (Antal granskare)7.3 (1.207) - IMDb
Varaktighet-
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum7 januari 2013
DirektörJung Jung-hwa
SpelareKyung-pyo Go


Seul-gi Kim

13. Terius Behind Me (2018)

Medverkande kända skådespelare och skådespelerskor, drama Terius bakom mig är ett koreanskt drama romantik komedi näst bästa du måste titta på, gäng.

Denna Drakor berättar historien om en kvinna, Go Ae Rin (Jung In Sun) som plötsligt förlorade sin man och fick bli ensamstående förälder till sina två barn.

Å andra sidan, Kim Bon (So Ji Sub) är en före detta NIS (National Intelligence Service) agent som försöker ta reda på vem som dödade sin älskare.

I sina ansträngningar är Kim Bon villig att dölja sig som barnflicka för Ae Rins barn som råkar vara grannar med honom.

När tiden gick blev Kim Bon äntligen kär i Ae Rin och det var genom änkan till två barn som han äntligen fick svaret på sitt uppdrag hittills.

InformationTerius bakom mig
Recensioner (Antal granskare)7.1 (465) - IMDb
Varaktighet35 minuter
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt32 avsnitt
UtgivningsdatumSeptember 2018
DirektörParkera Sang-hun
SpelareJasper Cho


In-sun Jung

14. Oh My Baby (2020)

Det koreanska dramaet Jang Na-ra har titeln Åh min älskling berättar om en 39 år gammal kvinna som heter Jang Ha-ri (Jang Na-ra) som vill ha ett barn utan att gifta sig.

I detta bästa romantiska drama är han biträdande avdelningschef för en tidning föräldraskap. Hon är mycket flitig på jobbet, vacker och begåvad, men hemsk på kärlek.

När hon ger upp kärleken och vill ha barn utan att gifta sig, möter hon faktiskt tre män som kan färga hennes liv, gänget. Hur går det då?

InformationÅh min älskling
Recensioner (Antal granskare)7.5 (73) - IMDb
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum13 maj - 2 juli 2020
DirektörNam Ki-Hoon
SpelareJang Na-Ra, Go Joon, Park Byung-Eun

15. När Camellia blommar (2019)

Koreanskt drama romantiskt söt, med huvudrollen Gong Hyo Jin och Kang Ha Neul redo att underhålla dig med totalt 40 avsnitt, gäng.

Faktum är att avsnitt 39 och 40 av denna bästa drakor fick ett genomsnittligt betyg på 19,7 procent och 23,8 procent för varje avsnitt nationellt, vet du!

När Camellia blommar berättar livet för en ensamstående mamma som heter Oh Dong-baek (Gong Hyo Jin) som flyttade till Ongsan och öppnade en bar som heter Camellia.

En av de romantiska koreanska draman från 2019 är intressant att titta på eftersom berättelserna som berättas korsar mycket med en persons verkliga liv ensam förälder.

InformationWok of Love
Recensioner (Antal granskare)88 (2008 väljare) - AsianWiki
Varaktighet-
GenreRomantik


Komedi

Antal avsnitt40 avsnitt
Utgivningsdatum18 september 2019
DirektörCha Young-Hoon


Kang Min-Kyung

SpelareKong Hyo-Jin


Kim Ji-Suk

Bonus: Bästa och senaste koreanska romantiska komediefilmer 2021

Förutom romantiska koreanska dramaer med roliga komedielement finns det också många populära koreanska filmer med liknande genrer som inte är mindre spännande än Drakor, vet du!

Tja, för er som letar efter rekommendationer Koreanska romantiska komediefilmer, ta en titt på hela recensionen i artikeln nedan, gäng!

VISA ARTIKLAR

Så det var några rekommendationer Koreansk drama romantisk komedi vilket kan vara ett alternativ för dig att titta på på din fritid, gäng.

Med en intressant berättelse och med välkända koreanska stjärnor kommer den romantiska komedin koreanska dramat ovan att inte ångra dig!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found