hur man säljer online utan kapital och bästsäljande 2021

ApkVenue vill berätta hur man säljer online utan kapital på olika plattformar som Facebook, LINE, Instagram till Tokopedia och Bukalapak. Kom igen, börja sälja online!

Det finns många fördelar om du kan sälja online. Anledningen är att du nu enkelt kan sälja vad som helst online. Som ett resultat kan du nå många kunder om du vet hur man säljer online.

Att prata om att sälja online, det som inte är mindre viktigt är att du också måste veta hur man säljer online utan kapital, vare sig det är på marknaden eller SosMed. En säljstrategi som denna bör också vara ett problem.

Så, så att du kan sälja online och ha många kunder, är det också viktigt att lära dig produktforskning. Målet, så att du kan sälja online och få produkterna att föredra av målmarknaden.

Den här gången kommer ApkVenue att förklara hur man säljer online i SosMed och marknaden. Dessutom, för att onlineförsäljningen ska kunna sälja bra, kommer också tips om försäljning online att göras av Jaka.

Bästsäljande onlineförsäljningstips utan kapital för nybörjare

Bästsäljande onlineförsäljning behöver verkligen noggrant förberedas. Du vill definitivt inte sälja online och sedan omedelbart lämna eftersom du inte tillfredsställer kunderna.

Att sälja online är som att springa maraton. Du kommer att bli ett företag som hoppas kunna ge långsiktiga fördelar. Därför är kundtillfredsställelse det viktigaste kravet.

För att du ska kunna sälja online i efterfrågan har ApkVenue skrivit onlineförsäljningstips utan kapital och har potential att sälja bra på marknaden. Kom igen, titta på det tills det är klart, va!

1. Erkänna målmarknadsproblemet

När du säljer online är det första du måste vara försiktig med marknadens behov. Någon köper en produkt för att de behöver den.

ApkVenue hoppas verkligen att du kan göra enkel forskning för att identifiera problemen med din målmarknad. Jag antar att de har problem vad du kan hjälpa till med vissa produkter.

En ammande mamma har till exempel svårt att byta blöjor många gånger. Hon behöver verkligen en blöjprodukt som kan absorbera barnets kissa många gånger och är säker.

Härifrån har du hittat mammans problem. Därefter måste du hitta en kvalitets- och prisvärd produkt för att lösa problemet.

2. Känna igen produktens unika egenskaper

Det andra steget innan du säljer online måste du identifiera produkterna på marknaden. Gör sedan en bedömning genom att fråga den potentiella målmarknaden.

Eftersom Jaka gav ett exempel på problemet med babyblöjor bör du försöka hitta information om mödrarnas förväntningar på hur kvalitetsblöjor är. Registrera i detalj deras behov, från kvalitet till det pris de vill ha, ja.

Detta steg är mycket användbart för att mäta kundnöjdhet när det gäller kvalitet och köpkraft. Härifrån kan du också ta reda på hur många gånger en baby kikar och så vidare.

3. Skapa en lista över anslutna produkter

När du har gjort steg 1 och 2 letar du bara efter den relevanta produkten. Du kan lista flera produkter och sedan ange prioriteringar.

Tja, då kan du välja en affiliate-produkt, aka produkten för förmedling. Det vill säga, du behöver bara rekommendera produkten utan att grossisera den. När du väl har sålt får du till och med en procentsatsprovision.

4. Hitta en relevant kundgemenskap

Att prata om målmarknaden som mammor, de har säkert en viss gemenskap relaterad till utbildning om familjevård. Du kan gå med i samhället.

Efter det community som är relevant för den produkt du ska sälja online, ta reda på vilka chattar som händer mest. Tja, på det här sättet kan du alltmer gräva upp deras problem.

5. Välj en ämnes- och kommunikationsstil

Försäljning är nära relaterad till kommunikation. ApkVenue rekommenderar starkt att du känner till målmarknadens kommunikationsstil.

Du har till exempel en målmarknad för mammor. Vad du måste lära dig är användningen av deras hälsningsord eller språktermer. Målet är att låta säljaren och köparen chatta ansluta.

6. Riktad utbildning på sociala medier

Nu vet du detaljerna om målmarknadens problem, förväntningar och kommunikationsstilar. Därefter måste du vara aktiv på sociala medier.

För att göra detta måste du förbereda pedagogiskt innehåll relaterat till målmarknadsproblem. Du måste bygga upp deras förtroende innan du köper en produkt.

Planera vanliga inlägg på sociala medier. Ju mer du regelbundet delar användbart innehåll, desto fler potentiella köpare kommer att lita på dig. Därefter är du redo att sälja online utan kapital.

7. Skapa en webbplats

Kanske kommer det här sjunde steget att vara svårt om du inte är van att använda webbplatsmedier som bloggar. Koppla av, för du är inte ensam.

Numera finns det många, verkligen, tjänster som ger webbplatsskapande. I själva verket kan du göra det gratis.

Du kan få en gratis webbplats med blogger.com-tjänsten. Gör regelbundet pedagogiska skrivningar så att du får många besökare på webbplatsen.

Tja, tillsammans med många besökare som tror på informationen på din webbplats, är potentialen för bästsäljande onlineförsäljning via webbplatsen ännu högre.

Dessutom kan du nå kunder i hela Indonesien. Riktigt coolt, eller hur?

8. Samla vittnesmål

Förtroende behöver också bevis, tack. Inte bara erbjuda produkter, målmarknaden kommer att vara mer säker på att köpa produkten om det finns ett vittnesmål.

Du kan få egna vittnesmål från leverantörer som tillhandahåller produkter. Du måste bara be om exempel på vittnesmål att visa för potentiella köpare.

9. Gör erbjudanden som är svåra att vägra

Ett kraftfullt sätt att sälja online är att du måste vara bra på att göra erbjudanden som är svåra för potentiella köpare att vägra. Låt det kännas som om de känner en förlust om de inte köper de produkter de behöver från dig.

För att kunna göra detta ger ApkVenue råd för dig att lära dig tekniker copywriting och stängning. Båda dessa onlineförsäljningstekniker kommer att vara till stor hjälp för att öka försäljningen. Allvarligt!

Hur säljer jag online utan kapital?

Fotokälla: Garantist

Alla online-säljare vill lyckas och sälja online. Dessa ideal måste också åtföljas av att lära sig den senaste säljkunskapen online.

I det följande kommer ApkVenue att beskriva olika enkla och praktiska onlineförsäljningsmetoder med olika plattform Betrodd. Cekidot!

Hur man säljer online på Facebook

Facebook är ett av de mest populära sociala medierna i världen. ApkVenue rekommenderar att du inte hoppar över Facebook som ett sätt att sälja online.

Stegen är verkligen enkla. Förklarade Jaka omedelbart hur man säljer online på Facebook utan kapital med följande steg.

1. Skapa intressanta inlägg

Fotokälla: Shopify

Vilka produkter vill du sälja online, antingen med ett personligt Facebook-konto eller ett butikskonto som du skapar specifikt, naturligtvis måste det innehålla intressant innehåll i varje inlägg du gör.

Se till att innehållet är bra foton, rubrik och alla detaljer i inlägget kommer att göra folk intresserade av att köpa dina varor.

2. Var konsekvent när du lägger ut produkter

Förutom bra innehåll måste du naturligtvis konsekvent göraposta dina försäljningsartiklar under en viss tidsperiod.

Förutom att öka trovärdigheten kan regelbundet uppladdning av inlägg också nå vänner som kanske inte har haft tid att se tidigare uppladdningar. Som ett resultat kan du uppnå bästsäljande onlineförsäljning.

3. Kampanj gratis eller betalas

När du har bra innehåll och rutinmässigtpostakan du göra kampanjer antingen gratis eller betalt.

Om du inte vill spendera pengar kan du lägga till fler vänner på Facebook eller gå med i olika aktiva grupper som är ungefär intresserade av dina varor.

Men om du vill ha en betald kampanj kan du använda Facebook Ads-funktionen till en kostnad enligt den annons du vill ha.

Dessutom kan du också använda vän lägga till tjänster. Det är bara att strategin kostar pengar beroende på hur många vänner du vill ha.

Hur man säljer online på Instagram

Bortsett från Facebook är Instagram nu också ett av de mest populära sociala medierna. Så naturligtvis får man inte missa dessa sociala medier.

Att använda Instagram är verkligen lämpligt för försäljning online. Faktum är att många kändisar använder Instagram-konton för marknadsföring.

Metoden är väldigt lätt. Du följer bara inte hur man säljer online på Instagram nedan, ja:

1. Skapa ett Instagram-konto

Fotokälla: Brey.co/Instagram

För dig som vill vara seriös med att sälja på Instagram måste du först skapa ett särskilt konto för din butik eller tjänst.

Skapa ett konto med ett namn, foto till en intressant bio. Dessutom glöm inte att alltid vara redo att vara en lyhörd administratör.

2. Hitta många följare

Fotokälla: Brey.co/Instagram

Ju fler människor som följer ditt konto, ju fler potentiella köpare. För det, bjud in dina vänner och släktingar till Följ det kontot.

Följ först potentiella konton eller om du har ett intresse av dina varor. Eller så kan du också använda försäljningstjänster för följare och likes.

3. Skapa intressanta inlägg

Fotokälla: Brey.co/Instagram

Förutom att ha mycket anhängare, du är tillbaka måste skapa intressant innehåll och elegant för att kunna övertyga människor om att vilja köpa dina varor.

Fotokvalitet, rubrik upp till användning hashtags så en viktig faktor för framgångsrik försäljning på Instagram.

4. Ge rabatter eller attraktiva kampanjer

Fotokälla: Brey.co/Instagram

Vem är inte intresserad av samma namn rabatter och kampanjer? Du måste ibland ge attraktiva rabatter och kampanjer för varor så att din onlineförsäljning säljer bra.

Speciellt om du är en ny säljare kommer attraktiva kampanjer verkligen att göra människor intresserade av shopping och senare bli lojala kunder!

VISA ARTIKLAR

Hur man säljer online på LINE

LINE som för övrigt är en applikation chatt Det används också bäst av många människor för att sälja sina produkter online. Med de olika tillgängliga funktionerna, här är stegen hur man säljer online på LINE.

1. Använd LINE @

Foto med tillstånd av: Maceffort / LINE

Du måste installera LINE @ app som skapades för de av er som vill göra affärer med LINE.

Denna applikation har en funktion där ditt butikskonto tilldelas ett användarnamn med prefix "@". Förutom det betyder vänner som är på ditt konto samma som anhängare.

Ladda ner linje @

2. Skapa Posta-en och attraktiva kampanjer

Foto med tillstånd av: Maceffort / LINE

Samma sak med att använda Facebook och Instagram, du måste fortfarande producerar innehåll det är tilltalande för alla posta-en som du gjorde.

Kvalitetsfoton tillsammans rubrik attraktiva är de element som du måste uppfylla.

3. Kampanj med Hälsningsmeddelande och Sänd meddelande

Foto med tillstånd av: Maceffort / LINE

En av fördelarna med att använda LINE @ är dess funktioner hälsning meddelande och sänd meddelande mer interaktiv.

Använd dessa två funktioner för att marknadsföra de artiklar du säljer eller om det finns attraktiva kampanjer som du vill förmedla.

Hur man säljer online på Tokopedia

Tokopedia är en av de bästa webbplatserna för köp och försäljning i Indonesien. Du måste använda den här webbplatsen om du verkligen vill göra affärer, aka handel via online. Här är stegen hur man säljer online på Tokopedia:

1. Registrera (Skapa konto)

Du går bara till Tokopedia-webbplatsen eller applikationen och registrerar sedan registreringsaliaset med ett e-postkonto, Facebook eller andra kontoalternativ.

Därefter kommer du att bli ombedd att verifiera via ditt mobilnummer tills ditt konto har bearbetats. Följ bara instruktionerna, ja!

2. Öppna en butik

Efter att du har ett konto kan du omedelbart öppna din egen butik. Ja, gör det med ett intressant namn, foto och beskrivning så att Tokopedias besökare är intresserade av att stanna till i din butik.

3. Ange produkten

När du har öppnat en butik kan du börja skriva in dina varor. I likhet med de andra måste du skapa intressant innehåll både från foton och beskrivningar av artiklar som säljs. Glöm inte att lägga till attraktiva kampanjer inom en viss tidsram.

4. Gör transaktioner

Du måste bara vänta på en intresserad köpare och sedan göra en transaktion efter att köparen beslutat att beställa en av dina varor. Skicka varorna till köparen, då får du pengarna från betalningen.

Appar Produktivitet Tokopedia NEDLADDNING

Hur man säljer online på Bukalapak

Bortsett från Tokopedia, är Bukalapak också en av de bästa webbplatserna för köp och försäljning i landet. Redan vid åtta års ålder måste du också använda Bukalapak om du vill göra affärer via online.

Här är stegen hur man säljer online på Bukalapak:

1. Registrera (Skapa konto)

Först gör du registreringsprocessen med ditt e-post- eller Facebook-konto. När registreringsprocessen har lyckats kan du omedelbart öppna din egen bås med det namn, foto och intressanta beskrivning du vill ha.

2. Sälja varor

Du kan lägga dina varor i bås som du har gjort. Återigen gör bilder och beskrivningar och attraktiva kampanjer för att locka potentiella köpare.

3. Hantera transaktioner och skicka varor

När en köpare är intresserad och beställer din artikel, hantera transaktionen genom att skicka artikeln. Låt inte det finnas fel i leveransen av varor från typ, storlek, design, till mottagarens adress.

4. Få betalning

När varorna anländer till köparen får du pengar från betalningen för varorna du säljer. Kom ihåg att köparen kan ta tillbaka pengarna om det mottagna föremålet inte matchar det som beställts.

Appar Produktivitet BukaLapak LADDA NER

Hur man säljer online på OLX

Speciellt för dig som vill sälja begagnade föremål som inte används men ändå lämpar sig för användning, eller för dig som bara vill öka dina fickpengar genom att sälja tillhörigheter, då är OLX rätt plats för dig att besöka.

Här förklarar ApkVenue proceduren hur man säljer online på OLX:

1. Skapa ett OLX-konto

Registrera eller skapa ditt konto på OLX med e-post eller Facebook du. Detta konto är användbart för dig att skapa annonser för att sälja dina begagnade varor.

2. Skapa en annonsrubrik

När du startar försäljningsprocessen måste du först skapa en annonstitel för de varor du säljer. Försök att göra titeln så attraktiv som möjligt, men ändå långt ifrån intrycket att lura potentiella köpare.

3. Välj en kategori

När du är klar med att skapa annonstiteln måste du välja vilken kategori som är rätt och lämplig för de artiklar du säljer. Denna kategori är mycket viktig för gör det lättare för potentiella köpare hitta dina varor.

4. Fyll i beskrivningen

Fyll i beskrivningen tillsammans med fullständig information om dina varor. Glöm inte, gör intressanta bilder samt detaljer för att tydligt beskriva dina varor för potentiella köpare.

5. Komplett personuppgifter

Fyll i dina personuppgifter genom att tillhandahålla en kontakt som kan kontaktas. Håll dig i status snabbt svar så att potentiella köpare är mer självsäkra och transaktionsprocessen går snabbare.

Appar Produktivitet Tokobagus LADDA NER

Det är en samling hur man säljer online utan det mest kompletta kapitalet på olika sociala medier och online-köp- och försäljningssajter. Med rätt strategi och att lära dig mycket blir du bättre på att sälja online.

Nu finns det ingen anledning för dig att vara förvirrad över hur du säljer online utan kapital. Fortsätt och lycka till!

Läs också artiklar om onlineaffärer från Nabila Ghaida Zia


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found