15 unika webbplatser när du är uttråkad på jobbet, det är riktigt kul!

Den här gången vill ApkVenue ge dig en rekommendation för den mest unika och coola webbplatsen som du kan besöka när du känner dig uttråkad på kontoret. Garanterat, riktigt spännande!

Naturligtvis har du känt dig uttråkad när du gör kontorsarbete. Du hoppas att det finns något du kan göra för att uppdatera dig.

Ett alternativ är att spela spel. Men jag tror att det är nästan omöjligt att spela spel på kontoret. Ja, men det finns en risk att omedelbart sparkas av chefen.

Därför bör du sluta med 15 mest spännande webbplatser att besöka när du är uttråkad!

15 bästa webbplatser när uttråkad på kontoret

Listan över webbplatser nedan är av olika slag, gäng! Vissa är lärorika, andra är bara för skojs skull.

Vad som är klart, du kan slösa bort tid genom att besöka dessa webbplatser! Men kom ihåg, se till att allt ditt arbete är gjort!

1. Geoguessr.com

Den första är där geguessr.com. På denna webbplats kommer vi att föras till en plats i alla hörn av världen med hjälp av Google Maps-teknik.

Vår uppgift är att gissa platsen och välja den på kartan. Ju närmare vår gissning är det verkliga svaret, desto högre poäng får vi!

2. Asoftmurmur.com

Nästa finns asoftmurmur.com. Via den här webbplatsen kan vi lyssna på olika typer av ljud som kan vara användbara för att lugna våra sinnen.

Det hör ljudet av regn, blixtar, vågor, vind, eld, fågelsång, insekter, till ljudet av en folkmassa. Du kan blanda olika ljud för att få den bästa formeln som kommer att lugna dig

3. Agoodmovietowatch.com

Denna webbplats är lämplig för dig som gillar att titta på filmer, gäng! Agoodmovietowatch.com är en webbplats som ger filmrekommendationer som du kan titta på.

Inte bara filmer som visas på teatrar, du kommer också att få serieanbefalningar som sänds på Netflix såväl som de som säljs via digitala butiker.

4. Hackertyper.net

Shhh, den här är lite hemlig, så låt inte andra ta reda på det, OK. Du kan använda den här webbplatsen för att låtsas att din dator hackas av okända parter.

Hackertyper.com är en webbplats där du kan skriva in vilket tecken som helst för att visa en kodrad som en person hackare!

5. Music-map.com

Är du trött på att lyssna på samma musik? Varför lyssnar du inte bara på en ny låt som liknar din favoritartist?

Music-map.com visar namnen på artister som är släkt och har likheter med din favoritartist, gäng! Du behöver bara ange namnet på artisten i den angivna kolumnen.

Andra roliga webbplatser. . .

6. Twofoods.com

Om du är den typ av person som verkligen bryr dig om näringen av maten du konsumerar, så är det här webbplatsen twofoods.com mycket lämplig för dig.

På den här webbplatsen kan du jämföra mellan två livsmedel. Du kan se förhållandet mellan kalorier, kol, fett och protein i en mat.

7. Theuselessweb.com

Som namnet antyder kommer den här webbplatsen inte att göra någonting. Det finns faktiskt en, theuselessweb.com tar dig till en annan webbplats som är lika värdelös.

Så när du känner dig deprimerad eftersom du känner dig värdelös, kolla in den här webbplatsen. Du hittar det mer användbart från den här webbplatsen.

8. Thisissand.com

Om du strävar efter att vara konstnär för sandmålning kan du kanske öva på att använda den här webbplatsen.

Thisissand.com är en webbplats som låter dig strö färgglad sand. Om du är bra på det kan du skapa konst av detta, gäng!

9. Theoatmeal.com

Fläkt klotter känner mig definitivt hemma länge på den här webbplatsen! Theoatmeal.com är en webbplats som har så många klotter intressant och full av mening och underhållning.

Det finns också serier som du kan läsa gratis. Du får inspiration eller bara skrattar lätt när du utforskar den här spännande webbplatsen.

10. Supercook.com

Förvirrad över vad man ska laga med befintliga ingredienser? Du måste öppna webbplatsen supercook.com den här, gäng!

Du behöver bara välja vilka ingredienser som finns i kylskåpet. Senare kommer matrecept att visas som kan göras baserat på dessa ingredienser.

11. Liten alkemi

Little Alchemy är en webbplats där du kan spela pusselspel genom att kombinera olika element som finns i detta universum.

Till exempel får du damm genom att kombinera luft och land. Du måste kunna öppna alla element som finns med det totala antalet som når 580 element.

12. Pixelthoughts.com

Vill du få motivation för att möta problemen? Prova att öppna webbplatsen pixel Thoughts.co.

När du öppnar den här webbplatsen kommer du att bli ombedd att ange vilka problem som stör dig. Efter att ha skrivit det kommer uppmuntrande meningar att visas!

13. Stars.chromeexperiments.com

Om du ingår astrofili eller som saker som luktar av universum, måste du stanna vid den här webbplatsen, gäng!

Stars.chromeexperiments.com är en webbplats som ger dig en gratis rundtur i vårt universum, Vintergatan.

14. Unplugthetv.com

Många tycker att kvaliteten på TV idag är riktigt dålig. Inte bara i Indonesien, utomlands, upplever också samma fenomen.

På grund av detta finns det webbplatser unplugthetv.com vilket ger dig bättre sändningsrekommendationer än vad som visas på tv.

Om du inte känner för det kan du enkelt ändra videon. Alla videor som visas på den här webbplatsen är hämtade från Youtube.

15. JalanTikus.com

Hehehe, den sista webbplatsen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig jalantikus.com snälla, gäng! Webbplatsen där Jaka ligger alltid ger information om teknik online aktuellt.

Du kan dra nytta av att läsa artiklarna i den. Åh ja, JalanTikus har det också kanal Youtube, du vet rätt?

Så det är gänget, 15 bästa roliga webbplatser när du är uttråkad på kontoret eller i klassrummet. Hur, alls roligt, eller hur? Speciellt det sista numret, det är riktigt kul!

Vad som är viktigt, låt dig inte försumma dina skyldigheter bara på grund av det roliga spelet på Jakas rekommenderade webbplatser!

Läs också artiklar om Hemsida eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found