70+ grattis till den senaste Ramadan-fastan 2020/1441 h

Genom att välkomna Ramadan kan du dela fastahälsningar till närmaste människor eller använda fasta ord från Ramadan 2020 på dina sociala medier.

Varje muslim måste se fram emot ankomsten av den heliga månaden Ramadan. Det här ögonblicket känns alltid varmare när du kan spendera det med familjemedlemmar.

När du välkomnar fastamånaden som snart kommer, är det en bra idé att gratulera din snabba till de närmaste personerna eller i ett inlägg på sociala medier.

Du behöver inte heller vara störd och förvirrad för att sätta ihop ord för ord eftersom ApkVenue har förberett fastahälsningar som du kan använda, gäng.

Samling av Grattis fasta 2020

Grattis till fastan i Ramadan 2020 som innehåller böner och goda avsikter har verkligen betydelse och styrka som kan stärka ditt förhållande till dina närmaste.

För att göra Ramadan-orden mer minnesvärd, bör du bättre välja svala och samtida fastahälsningar. Här har ApkVenue förberett allt för dig, gäng!

1. Grattis fasta för närmaste person

Du vill definitivt säga hej till fastan för din familj, släktingar eller vänner, eller hur? Isåfall, fastande ord följande är lämpligt för dig att ge dem.

Du kan inte bara säga adjö till fastan, men du kan också använda följande meningsuppsättningar som motiverande ord så att fasta är ännu mer givande.

Må min tillfredsställelse, din tillfredsställelse och alla våra tillbedjan och goda gärningar accepteras av Allah Ta'ala. Må alla våra synder förlåtas av honom. Aamiin.

Mina vänner, med ankomsten av Ramadan i år, låt oss vara tacksamma med tacksamhet och glädje. Må Allah alltid skänka godhet åt oss alla, och jag hoppas att ni som är feta kan bli fetare. Glad fasta.

Glad fasta! Förhoppningsvis är fastan stark, det finns inga hål. Förhoppningsvis kommer turen att genomföras. Må alla hans synder förlåtas. Förhoppningsvis kommer matchen att göra det lättare. Ja, Rabbalallamin.

O Allah, berik min bror med kunskap. Dekorera hans hjärta med tålamod. Förhärliga hans ansikte med fromhet. Försköna fysiskt med hälsa. Och acceptera dina dyrkningshandlingar med mångfald, för bara du är all naturens mästare. Aamiin ya rabbal'alamin. Marhaban Ya Ramadan. Förlåt mig kropp och själ.

När hjärtan är länkade är kärleken vackert sammanflätad. Om misstag och misstag uppstår, be om ursäkt fysiskt och mentalt. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Eftermiddag fylld med vänlighet, på natten studerade Al-Qur'an. Ramadan är ett ljus, hjärtan börjar svaga. Marhaban ja Ramadan. Förlåt mig kropp och själ. Glad fasta.

Det finns ingen lycka utan tacksamhet. Det finns ingen otålig tacksamhet. Kan inte vänta utan att vara ledsen. Marhaban ja Ramadan. Förlåt mig kropp och själ. Glad fasta.

Alhamdulillah, vi träffas igen med Ramadan-månaden, en månad full av visdomspärlor. Allt detta tack vare dina välsignelser, o Allah. Förhoppningsvis kan vi denna Ramadan vara bättre än den tidigare Ramadan. Aamiin.

Månaden Ramadan är i sikte. Snart träffas vi. Förbered ditt hjärta att närma sig honom. Marhaban ja Ramadan. Förlåt mig kropp och själ. Glad fasta.

Så mjuk som dagg på morgonen, slå upp tio fingerhänder, säg en med ett uppriktigt hjärta, låt oss städa tillsammans i den heliga månaden Ramadan. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Om alla ägodelar är gift, är zakat motgift. Om alla åldrar är synder är fromhet och omvändelse botemedlet. Om hela månaden är en fläck är Ramadan blekmedel.

Hela dhikrs rike välkomnar månen full av välsignelser. Månens ära på tusen månader. När Allah ger förlåtelse. Marhaban ja Ramadan. Förlåt mig kropp och själ. Glad fasta.

Det är ingen månad så bra. Det finns ingen måne så härlig. Det finns ingen måne så stor. Ramadan är full av välsignelser och maghfirah. Marhaban ja Ramadan. Förlåt mig kropp och själ. Glad fasta.

Börjar med Bismillah och välkomnar månen full av välsignelser. Låt oss öka tro och fromhet. Må alla synder förlåtas. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Inbäddat i ett misstag i skämt, det finns sår repade av skratt, intrasslade i sorg i beteende, förolämpade i tal. Låt oss förlåta varandra innan vi går in i den heliga månaden Ramadan 1441 AH. Må vi förbli trogna på en väg, en bön, ett mål; nå Allahs SWTs nöje.

2. Grattis, fasta, poetisk och klok

För att göra det svalare och se bra ut med att komponera ord kan du använda fastande hälsningar poetisk och klok enligt följande.

Du kan också använda orden för att välkomna Ramadan 2020 för att göra en cool och meningsfull status för WhatsApp-berättelse, gäng.

Barg jord utan regn, torr förnuft utan kunskap, torrt hjärta utan tro, torr själ utan välgörenhet. Marhaban Ya Ramadhan, glad fasta 1441 H.

Solen är dhikr, vinden berömmer, träden berömmer din majestät. Alla välkomnade den kommande månaden full av välsignelser. Välkommen till Ramadan, glad fasta som är full av välsignelser.

I ödmjukhet finns det en sinneshöjd. I rikedomsfattigdom finns det rikedom av själ. Livet är vackert när det är ledsen. Förlåt mig kropp och själ. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Innan det gudomliga ljuset slocknar, innan himlen kollapsar, innan omvändelsedörren stängs, innan ängeln tar upp, innan Ramadan anländer, be om ursäkt fysiskt och andligt för de misstag som har gjorts. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Att komma ihåg fel ord, fördomsfulla hjärtan, glömda löften, skadliga attityder och drag, ber om ursäkt fysiskt och andligt. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

De första tio dagarna av Ramadan är fasen för att skänka barmhärtighet för alla människor, de andra tio dagarna är fasen av förlåtelse från Allah och de tredje tio dagarna är fasen för frihet från helvetet. Förhoppningsvis kan vi slutföra detta snabbt till slutet.

Ett år känner vi inte att Ramadan har kommit tillbaka till oss. Förhoppningsvis kommer det som passeras och gjort att göra godhet i denna heliga månad Marhaban Ya Ramadhan 1441 H, lycklig fasta.

Om hjärtat är så vitt som ett moln, låt det inte molna. Om hjärtat är lika vackert som månen, dekorera det med ett leende. Marhaban Ya Ramadhan, ha en bra fasta och utför din skyldighet.

När solen stiger måste lustens tecken begränsas. När solen går ner är det ett tecken på att släcka törst och hunger. Lev fastan av hela ditt hjärta så att välgörenhet inte senare ångras. Marhaban Ya Ramadan. Grattis till din välsignade fasta.

Om det finns steg som lämnar ett intryck, det finns ord som stränger lögner, det finns en handling av snittande sår, jag ber om ursäkt fysiskt och mentalt. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Av naturen är människor rena och heliga. Avund och hat gör människor smutsiga. Så i denna heliga månad, låt oss rena själen igen så att vi kan återvända till naturen.

Människor springer aldrig från misstag och misstag, för människor är inte perfekta. I den här heliga månaden, låt oss vara förlåtande. Så att det inte finns något nag och avund. Förlåt mig kropp och själ. Marhaban ja Ramadan. Glad fasta.

Inbäddat i ett misstag i skämt, det finns sår repade av skratt, intrasslade i sorg i beteende, förolämpade i tal. Låt oss förlåta varandra innan vi går in i den heliga månaden Ramadan 1441 AH. Må vi förbli trogna på en väg, en bön, ett mål: att nå Allahs SWT: s nöje.

Om bara fingrarna inte hade tid att skaka. Om kroppen inte kunde mötas. Om det finns ett ord som varar sår. Förhoppningsvis är dörren fortfarande öppen ursäkt. Glad fasta.

Som ett snurrhjul känner du inte att damm och grus repar det. Så är vår livsresa aldrig fri från olika misstag och blir fläckar. Så i denna heliga och full av nåd, låt oss maximera vår tillbedjan. Grattis till körningen av fastan under Ramadan 1441 H.

Ramadan är månaden för att ge hjälp (syahrul muwasah) och månaden för Allah som ger rizqi till de troende i den.

Marhaban yaa Ramadan, basilika groddar höga, trasiga grenar snälla fixa. Den fastande månaden Ramadan närmar sig igen, fel och fel, be om förlåtelse. Glad fasta.

Innan ljuset slocknar, innan livet slutar, innan omvändelsedörren stängs, och innan Ramadan kommer, förlåt både födelse och hjärta. Marhaban ja Ramadan.

Kom närmare Allah SWT genom att göra sunnah dyrkan, efter att ha gjort den obligatoriska dyrkan.

Öka dyrkan och sova mindre. Månaden Ramadan är en månad full av välsignelser. Månaden Ramadan är den kung i månaden som miljontals muslimer väntar på.

Ramadan är en mycket härlig månad. Den månad som är ett bevis på en tjänares kärlek kommer gärna att dyrka under den tiden

Fasta är en sköld och inte ett svärd. Används för återhållsamhet, inte för attacker.

Ett trasigt hjärta kan fortfarande göra intryck. Förhoppningsvis kan denna heliga månad av Ramadan förlåtas. Glad fasta. Marhaban Ya Ramadan 1441 H.

Det finns ingen lycka utan tacksamhet. Det finns ingen otålig tacksamhet. Kan inte vänta utan att vara ledsen. Marhaban ja Ramadan. Förlåt mig kropp och själ. Glad fasta.

När solen går ner i slutet av Sya-förbudet ändras det för att välkomna den heliga Ramadan. Detta meddelande är i utbyte mot ett handslag för att säga Marhaban ja Ramadan.

3. Hälsningar och korta fastor för bildtexter på sociala medier

Vill du ha en kort men meningsfull Ramadan 2020-hälsning? Tja, prova några korta Ramadan-ord och några rim välkomnar Ramadan det följande.

Förutom att de är lämpliga att ges till närmaste person kan följande Ramadan-fastningshälsningar också användas som en modern Instagram-bildtext. Försök, låt oss!

Rena hjärtat, förena själen för att välkomna den välsignade månaden.

Sluta spela Instagram och Facebookan! Låt oss tadarusan i Ramadan-månaden.

Andedräkt blir bönpärlor, sömn blir tillbedjan. Förhoppningsvis accepteras välgörenhet och böner beviljas. Glad fasta.

Det viktigaste av dessa besök är Grand Mosque och det främsta stället att återvända är paradiset. Förhoppningsvis kan Ramadan leda oss till båda.

Det bästa av allmosa är i månaden Ramadan.

En fläck bläck blir en fläck och en fläck av fel blir en synd. Ramadan kommer snart och låt oss vara mer flitiga att tillbe.

I månaden Ramadan, den som är redo att slåss, kommer himlen att välkomna honom i efterlivet.

Ramadan, kan det sluta med skönhet.

Det finns inget ord så vackert som dhikr, det finns ingen månad så vacker som Ramadan.

Alhamdulillah, vi kommer att träffas igen med fastamånaden som är full av välsignelser och välsignelser.

Eftermiddag fylld med vänlighet, nattstudier i Koranen. Ramadan är ett ljus på hjärtat som börjar svaga.

Ramadan är en månad full av rizki, Allahs månad för att ge rizki till troende.

Ramadans gryning närmar sig världen, som en bit silke som tar bort fläckar, renar hjärtat och renar själen.

Fasta inte för lathet. Håll dig entusiastisk över att utföra din dagliga rutin.

Tillbedjan i månaden Ramadan måste förbli heltäckande, för nästa år kommer det inte nödvändigtvis att återkännas.

4. Happy Fasting på engelska

För att göra det ännu kallare kan du säga fastande hälsningar på engelska. Du kan också använda dessa Ramadan-aforismer som engelska bildtexter för Instagram.

Ju mer du har fasta uthålligt, desto friskare blir du.

Ju mer flitigt du fastar, desto friskare blir din kropp.

Må Allah ge otaliga stunder av lycka och glädje i ditt liv. Glad ramadan!

Må Allah ge obegränsade stunder av lycka och glädje i ditt liv. Glad ramadan!

Välkommen till den himmelska månaden muslim över hela världen.

Välkommen till den heliga månaden för muslimer runt om i världen.

För det första, ursäkta mig för alla mina slip-ups ... vad sägs om att vi börjar Ramadhan med att säga Bismillahirohmanirrohim.

Först och främst, förlåt alla mina misstag, låt oss börja Ramadan med att säga Bismillahirohmanirrohim.

Genom att fasta, presentera Holy Alquran och ha tarawihan kommer vår Ramadhan att vara full av frid.

Om du går tillbaka till syndigt liv efter Ramadhan, så fick du inget annat än hunger.

Om du efter Ramadan går tillbaka till att leva ett syndigt liv, kommer du faktiskt inte att få något av din tillfredsställelse förutom bara hunger.

Genom att fasta, läsa Koranen och be tarawih är vår Ramadan fylld av lugn.

Den mest värdefulla månaden från tolv månader är Ramadhan. Så uppskatta tillfällena.

Den mest härliga månaden på de tolv månaderna är Ramadan. Njut därför av ögonblicken varje gång.

Genom att skicka detta meddelande utan att se dig eller skaka hand vill jag bara säga Happy Ramadhan. Må Allah ge allt det bästa för oss.

Genom att skicka detta meddelande utan att träffas ansikte mot ansikte eller skaka hand vill jag bara gratulera er till Ramadan. Må Allah ge det bästa för oss alla.

Jag önskar att du har en otrolig Ramadan i år.

Förhoppningsvis kommer du att få en fantastisk Ramadan i år.

Allah har än en gång väckt Ramadan i våra liv, och vi måste ta tillfället i akt att göra mycket bön. Må Allah förlåta oss för alla våra synder.

Allah tar återigen Ramadan till våra liv, och vi bör dra nytta av det för att öka våra böner. Må Allah förlåta alla våra synder.

Den vackra och heliga månaden kommer tillbaka och ger så mycket lycka till den väntande själen. Ramadhan, en månad full av förlåtelse, är det dags att rengöra själen från all synd för att återvända till naturen och uppnå seger. Glad fasta.

Den vackra och heliga månen har nu återvänt för att ge glädje som är så meningsfull för de själar som väntar. Ramadan är en månad full av förlåtelse, det är dags att rena själen från alla synder för att återvända till naturen och uppnå seger. Glad fasta.

Jag önskar att du och din familj skyddas och välsignas av Allah. Allah är den enda frälsaren. Ramadan Kareem Mubarak!

Jag hoppas att du och din familj skyddas och välsignas av Allah. Allah är den enda frälsaren. Lycklig helig månad av Ramadan.

Enligt Koranen kommer varje synd som görs i livet att räknas på den sista dagen av domen. Och Ramadan är tillfället att söka förlåtelse från Allah. Jag önskar er en lycklig Ramadan!

Enligt Koranen räknas varje synd som har begåtts i livet på domedagen. Och Ramadan är ett tillfälle att be Allah om förlåtelse för alla synder. Jag önskar er en lycklig Ramadan!

Dina uppriktiga böner, din hängivenhet, din tro på Allah, kommer att göra dig till en bättre människa att tjäna detta samhälle med visdom och sanning. Glad ramadan.

Dina uppriktiga böner, din hängivenhet, din tro på Allah, kommer att göra dig till en bättre människa, för att tjäna detta samhälle klokt och med hans rättfärdighet. Lycklig Ramadhan.

Ramadhan är den perfekta tiden att lära sig och öva Koranens läror. Koranen är den enda lösningen att vara religiös och hålla sig nära Allah.

Ramadan är den bästa tiden att studera och öva Alqrans läror. Koranen är den enda lösningen för att bli mer religiös och alltid nära Allah.

När du ber och fastar denna Ramadan, kan alla dina önskemål gå i uppfyllelse. Njut av Allahs långvariga välsignelser. Ramadan mubarak!

När du ber och fastar i Ramadan, kan alla dina önskemål gå i uppfyllelse. Njut av Allahs välsignelser för alltid. Grattis Ramadhan!

Så mjuk som dagg på morgonen, leta upp tio fingrar, säg hej uppriktigt, låt oss tillsammans fixa sig själva, under den heliga månaden Ramadhan.

Så mjuk som dagg på morgonen, leta upp tio fingrar, säg hälsningar av hela ditt hjärta, låt oss förbättra tillsammans, under den heliga månaden Ramadan.

'' Nyckeln till framgång återspeglas i Koranen. Må vi finna välsignelse och vägledning när vi reciterar det helt och hållet under Ramadan-dagarna. Glad ramadan!

Nyckeln till framgång återspeglas i Koranen. Må vi hitta välsignelser och vägledning när vi läser den på dagen för Ramadan. Grattis Ramadhan!

Må Allah fylla vårt hjärta med mod och ta oss närmare segern. Må Allah alltid vara med oss.

Må Allah fylla våra hjärtan med mod och föra oss närmare segern. Må Allah alltid vara med oss.

Kan med varje fasta i Ramadhan renas din själ. Och i slutet av denna månad, kan du vara en person full av renhet och dina tankar har klarhet.

Maj med varje Ramadan-fasta, kommer din själ att renas. Och i slutet av denna månad kan du bli en person full av renhet och ditt sinne har klarhet.

Ramadhan är här igen, Allah har gett mänskligheten ytterligare en chans att bli lycklig i reningen och sträva efter.

Ramadan är här igen, Allah ger mänskligheten ytterligare en möjlighet att vara lycklig i rening och strävan.

Ramadhan är den bästa tiden att förstöra alla dåliga vanor. Lycklig Ramadan Kareem!

Ramadan är den bästa tiden att bryta alla dåliga vanor. Lycklig Ramadan månad.

Allah är den enda Gud, skaparen, den invigda, designern. För honom tillhör de vackraste namnen. Han är den Allsmäktige. Jag önskar er en välsignad Ramadan.

Allah är en, skaparen, initiativtagaren, designern. Till honom de vackraste namnen. Han är den Allsmäktige. Vi önskar er välsignelserna från Ramadan.

Så mjuk som dagg på morgonen, leta upp tio fingrar, säg hej uppriktigt, låt oss fixa oss tillsammans, under den heliga månaden Ramadhan.

Så mjuk som dagg på morgonen, titta upp med tio fingrar, säg dina uppriktiga hälsningar, låt oss förbättra oss tillsammans, i Ramadan, en helig månad.

Det var en samling gratulationer till fastan i Ramadan 2020 som du kan dela med familjemedlemmar, släktingar, vänner och din make, gäng.

De fastande orden tidigare är också mycket lämpliga för dig att använda som bildtext på olika sociala medier. Garanterad att vara minnesvärd och full av mening.

Läs också artiklar om Fasta eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.