sofistikerad! dessa är de 5 tunnaste Android-smartphonesna i världen

Smartheten hos smartphones utvecklas nu alltmer, med utgångspunkt från dess funktioner och bilder.

Smartheten hos smartphones utvecklas nu alltmer, med utgångspunkt från dess funktioner och bilder. En som är en visuell faktor definiera sofistikering en smartphone är tjocklek som har en smartphone. Där ju tunnare en smartphone är, desto svalare och mer sofistikerad kommer smarttelefonen att vara.

Därför presenterar ApkVenue här en rad av de tunnaste Android-smartphonesna i världen. Där smarttelefonen som ApkVenue kommer att dela har sammanfattats från olika Android-märken i omlopp. Nyfiken? Följande Fem tunnaste Android-smartphones i världen.

  • Bestämmer AnTuTu-poäng verkligen smartphone-prestanda?
  • Även om det är dyrt kan du få dessa 3 Samsung Galaxy-serier för bara en miljon surfplattor
  • Forntida bärbar dator! Att ha S Pen och tangentbord, Galaxy Tab S3 gör dig mer produktiv

Fem tunnaste Android-smartphones i världen

1. VIVO X5 MAX

Fotokälla: amazon.in

Android med den första tunnaste kroppen verkar nu innehas av den veteran Android-tillverkaren nämligen VIVO. Efter kom tillbaka från avstängd animation verkar den här gången som VIVO vill återvända till sin guldålder. Bevis av smartphones VIVO X5 MAX som för närvarande är den tunnaste smarttelefonen, med en tjocklek på endast 4,75 mm.

2. OPPO R5

Fotokälla: oppo.com

För den andra positionen som den tunnaste Android-smarttelefonen som för närvarande innehas av OPPO R5. Denna smartphone tillverkad av OPPO har bara en tjocklek på 4,9 mm vilket gör den väldigt tunn att använda. Dessutom är OPPO R5 också utrustad med en Qualcom 615 Octa-Core 1,5 GHz-processor som gör användarna mycket bekväma att använda den.

3. GIONEE ELIFE S5.5

Fotokälla: youtube.com

I 3: e position är nu ockuperat av GIONEE ELIFE, som bara är 5,5 mm tjockt. I kombination med en Super AMOLED 5.0-skärm och en super HD 1920x1080-skärm är GIONEE ELIFE S5.5 en väldigt cool Android-smartphone som du kan använda genom att ge dig extra komfort.

4. VIVO X3

Fotokälla: vivoglobal.com

Det verkar som om den här gången VIVO verkligen inte bråkar med kom tillbakaDet är bevisat att det finns två VIVO-smarttelefoner som ingår i de fem tunnaste Android-smarttelefonerna. Efter att ha upptagit position 1 ockuperas position 4 också av VIVO X3 med en tjocklek på endast 5,57 mm, med en Octa-Core 1,7 GHz-processor som gör VIVO X3 till en väldigt cool smartphone för dig att ha.

5. HUAWEI ASCEND P6

Fotokälla: youtube.com

För den 5: e eller sista positionen är HUAWEI ASCEND P6 med en tjocklek på 6,5 mm, vilket är perfekt för dig att använda i dagliga aktiviteter.

Kanske det 5 tunnaste Android-smarttelefonen i världen som kan förmedlas av Jaka. Hur mår du intresserad av att ha alla 5 Android-smartphones ovan? Glöm inte att lämna din åsikt i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found