10 programmeringsjobb för att bli en bra programmerare

Programmörernas omfattning blir bredare. Här är 10 programmeringsjobb som du behöver veta för att bli en pålitlig programmerare.

Arbeta som en programmerare kanske inte längre samma som tidigare, nu är det utrymme att arbeta i branschen programmering har varit omfattande.

Om du vill börja en karriär inom branschen programmering, du eller vem det egentligen kan. Ingenting är för sent att börja på grund av att inte allt arbete är relaterat kodning det är samma.

När vi bestämmer oss för att bli en karriär programmerare vanligt kan det vara mycket svårt idag, eftersom det finns många industriella behov programmering annorlunda.

Så avslutningsvis bör du överväga att fokusera på en av arbetskoncentrationerna programmering följande för att öka dina chanser att lyckas.

  • 9 tips för att välja och köpa en bärbar programmerare
  • Här är 5 berömda vackra kvinnliga programmerare runt om i världen
  • Missförstå mig inte! Detta är skillnaden mellan hackare, utvecklare och programmerare

10 programmeringsjobb du kan välja

Mjukvaruutveckling

Vanligtvis den typ av arbete om programmering kan vara väldigt förvirrande, exempel som 'Mjukvaruutvecklare', mjukvaruingenjör', 'datorprogrammerare'och'Applikationsutvecklare', i princip har allt arbete samma omfattning och syfte. Det kan till och med vara att dessa namn kan skilja sig från andra företags.

Så vi behöver inte bry oss om att tänka på vilka typer av arbete som har nämnts ovan. Eftersom de alla har samma process och mål, vilket är att ackumulera funktionskrav för programvara, designlösningar och implementera dessa funktioner.

För att hitta ett jobb relaterat till Mjukvaruutveckling, då måste du fokusera på att titta på möjligheter i branschen nedan.

Ekonomi / ekonomi

Det finansiella systemet är den mest avancerade branschen i världen, komplett med komplexa arbetsregler, statistisk analys, och det finns miljontals data som kan behandlas varje dag. Här krävs snabbhet och skicklighet.

Detta är ett extremt högtrycksjobb. Därför kan du fokusera på att bli programmerare som fokuserar på denna industrisektor på grund av dess stora möjligheter.

Regering / regering

Programmerare behövs på alla nivåer i regeringen, för allt från jobb kodning, design och underhåll av hela systemet.

Om du har andra färdigheter inom dator- och nätverkssäkerhet kan du välja en speciell position. Även om vi vet hur det är att arbeta i regeringen tenderar fördelarna och möjligheterna att vara stora.

Arv

Teknik utvecklas alltid varje dag och mestadels programmerare måste fokusera på att följa nya trender, men de flesta affärsaktiviteter driver fortfarande gammal teknik.

Det finns två typer av programmeringsjobb relaterade till Legacy som underhåller och utvidgar äldre system eller ändrar äldre system till nyare teknik.

Du som vill ha en karriär på jobbet mjukvaruutveckling kanske du kan fokusera på den här branschen eftersom trenden alltid händer hela tiden och det här är en fantastisk möjlighet.

Mobil utveckling

Varje år ökar antalet internetanvändare, i varje utvecklat land och utvecklingsland detsamma, och Indonesien är inget undantag. Och det antalet kommer fortfarande att öka.

Många gillar att använda smarttelefonapplikationer idag, smarttelefonapplikationer kommer att fortsätta att utvecklas och har en lång framtid, och utvecklare av smarttelefonapplikationer kommer säkert att fortsätta öka också.

Därför blir du som vill ha en karriär en person Mobil utveckling kan fokusera på att titta på några av branscherna nedan.

Börja

Kanske bestämma dig för att gå med i branschen börja ganska riskabelt, med tanke på att nästan hälften av alla nystartade företag misslyckas inom 5 år.

Men det betyder inte att du måste undvika det, om du är en person som gillar utmaningar kommer det att vara en dröm som är värt att driva.

Att utveckla en börja inget behov av att fixera på ett sådant företags framgång PayPal eller Instagram som ursprungligen också var en utveckling av Börja.

Spel

Samma som börja, att gå med i spelbranschen är också full av risker.

Men detta har en tillräckligt stor chans, att göra ett spel tar vanligtvis månader eller år att slutföra ett projekt, sedan släppa det på marknaden.

Om spelet görs intressant kommer det att ha många fans som spelar det kontinuerligt, och detta är en möjlighet till framgång för de av er som vill komma in i mobil utvecklingsprogrammering, särskilt inom spelområdet.

Webbutveckling

webbutveckling är en unik specialitet inom programmeringsbranschen, både vad gäller språk, arkitektur, arbetsflöde och koncept tenderar att ha liten överlappning med andra branscher.

Till exempel utveckling av affärsapplikationer som naturligtvis måste involvera människor som förstår hantering och ekonomi, eller videospelutveckling som involverar speldesigners och så vidare.

Webbutveckling tenderar att vara gratis i detta sammanhang.

Om du väljer att fokusera på programmeringsarbete som webbutveckling måste du förstå att det finns tre typer av webbutvecklingsdelar att välja mellan, nämligen Front-end utveckling, back-end utvecklingoch full stack-utveckling. Språket och tekniken som används skiljer sig naturligtvis åt i varje typ av del.

Front-End

I det här avsnittet tar du bara del av arbetet med att utforma en webbplats för att vara synlig användarvänlig.

Genom att använda språk som javascript, HTML och CSSkan du implementera funktioner som gör webbplatsen interaktiv och enkel att använda.

Back-End

Utvecklaravsnitt back-end kommer att fokusera på att hantera webbplatslogik och data.

Till exempel för att göra en bil, om del front-end bygg en hel ram, sedan delar back-end hanterar allt som får bilen att köra.

För dig som vill välja en karriär inom ett område Back-end utveckling, då måste du behärska ett programmeringsspråk som PHP, Python, Javascript och Ruby.

Full-stack

För utveckling av full stack är omfattningen av det hanterade arbetet allt, nämligen hantering av delar front-end och back-end.

Men fungerar som en full stack-utveckling måste göra en design hemsida och samtidigt tillämpa logik och data. Dessa jobb har vanligtvis en högre lön.

Databasutveckling

All programvara som involverar bearbetning av en bit data bör använda en databas för att lagra data.

Det är därför a databasutveckling krävs i det här jobbet för att minimera komplexitet, optimera prestanda och säkerställa att data lätt kan nås av de program som behöver det.

Om du bestämmer dig för att ha en karriär som person databasutveckling, så finns det två huvudtyper av alternativ som du borde veta.

Det är bättre att behärska dem båda, men vanligtvis har båda behov av olika branscher.

SQL

SQL eller om uttalad "uppföljare" är en traditionell relationsdatabasstyp som har använts i datorprogrammering i årtionden.

SQL är ett språk i sig, och sedan har några populära relationsdatabashanteringssystem (RDBMS) dykt upp som MySQL, Microsoft SQL Server och SQLite.

NoSQL

Denna typ av databas är icke-relationell och erbjuder flexibilitet, skalbarhet och utvecklingshastighet på bekostnad av bristande datastruktur och integritet.

NoSQL är för närvarande en ganska trend för utveckling webben och mobil, denna databasutveckling är som MongoDB, Redis och Cassandra.

Men ändå är SQL fortfarande mer populärt och upplever ökad efterfrågan när det gäller jobbkrav.

Det är 10 programmeringsjobb vilket är ganska lovande just nu. Det finns många branscher som vi kan välja mellan som ett arbetsområde programmerare, med början från Mjukvaruutveckling, Mobil utveckling, Webbutvecklingoch Databasutveckling.

Alla har olika industriella behov och naturligtvis kan vi välja och fokusera på dessa val.

Så har du bestämt dig för att ha en karriär som person programmerare? Skriv ditt svar i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found