7 bästa fotbollsfilmer genom tiderna, missa medicin!

Saknar du en fotbollsmatch? Bättre att titta på den bästa fotbollsfilmen på den här, garanterat inte mindre spännande!

För fotbollsfans gör spridningen av Corona-viruset att de inte kan njuta av sina favoritmatcher.

Majoriteten av ligorna runt om i världen har avbrutits på obestämd tid. Alla enades om att göra så att detta virus inte sprids sämre.

För att behandla din nostalgi ger ApkVenue några rekommendationer den bästa fotbollsfilmen genom tiderna!

Bästa fotbollsfilm

Jämfört med andra sporter är fotboll en som ofta visas på storskärmen.

Det finns många olika synpunkter, allt från biografier, historia, den andra sidan av klubbens anhängare, till jämställdhet.

Utan ytterligare ado är det här lista över de bästa fotbollsfilmerna!

1. Pele: Birth of a Legend (2016)

Den första filmen på denna lista är Pele: Födelse av en legend. Som namnet antyder är den här filmen en biografi av den legendariska brasilianska spelaren.

Vi tittar på det tidiga livet Pele (Kevin de Paula) så att han kunde bli en av de mest framgångsrika och berömda fotbollsspelarna genom tiderna.

Inte bara hur han rekryterades av Santos-klubben och hjälpte Brasilien att vinna VM, vi kommer att se Peles förhållande till sin far.

2. United (2011)

Manchester Uniteds klubbfans måste titta på filmen Förenad den här. Den här filmen är baserad på de tragiska händelser som teamet upplevde 1958.

Sir Matt Busby (Dougray Scott) var tränare för Manchester United när många av hans teammedlemmar dödades i en tragisk flygolycka.

Han skapade också ett nytt ungt team som blev känt som Busby Babes. Vi får se hur han och hans lag lyckas bli det yngsta laget någonsin som vinner ligan.

3. The Damned United (2009)

I filmen The Damned United, kommer vi att se den legendariska brittiska chefen knäcka, Brian Clough (Michael sett). Han är känd för sitt instabila och excentriska temperament.

Denna film följer Cloughs 44 dagar som chef för Leeds United 1974.

På den korta tiden kommer vi att se en era som var både kontroversiell och legendarisk för tränaren.

The Damned United ofta betraktas som en av de bästa fotbollsfilmer som någonsin gjorts. Bortsett från historien är Michael Seens fenomenala utseende anledningen.

Andra fotbollsfilmer. . .

4. Mål! (2005)

Om du blir ombedd att namnge den mest kända fotbollsfilmen kanske svaret är Mål! som släpptes 2005.

Den här filmen berättar om Santiago Munez (Kuno Becker), en illegal invandrare som bor i Los Angeles. Som det visar sig är han kär i fotboll och har talang.

Hans förmåga att locka uppmärksamhet så att han fick chansen att spela med den engelska klubben, Newcastle United.

Framgången med denna film har gett honom flera uppföljare, inklusive historien om Munez som flyttar till Real Madrid och deltar i världscupen.

Åh ja, massor av riktiga fotbollsspelare har blivit komo i den här filmen, inklusive David Beckham och Lionel Messi.

5. Green Street Hooligans (2005)

Till skillnad från de andra filmerna på den här listan, Green Street Hooligans berättar historien om fotboll från fansens synvinkel eller snarare hooligans (hårda fans).

Matt Bucker (Elijah Wood) är en Harvard-student som orättvist utvisades av campus.

Han bestämde sig också för att springa till sin systers hus i England. Där blev han nära sin svåger och introducerades för brittisk fotbollshoologanism.

Den här filmen lyckas skildra hooligankulturen ganska exakt, vilket ofta ses som att skada bilden av brittisk fotboll.

6.Bend It Like Beckham (2002)

Om du letar efter en fotbollsfilm med temat jämställdhet kan du prova att titta på komediefilmer Skruva den som Beckham den här.

Vi får se en kvinna av indisk härkomst som heter Jess Bhamra (Parminder Nagra) som vill bli fotbollsspelare. Tyvärr var hans konservativa föräldrar inte överens.

Han gav inte bara upp. Med sin bästa vän, Jules Paxton (Keira Knightley), försökte han bevisa att han kunde leda sitt lag för att bli mästare.

7. Saolin Soccer (2001)

Om den här är Jaka är säker på att du har sett det. Shaolin fotboll är en av de mest populära fotbollsteman.

Bortsett från att spela Stephen Chow som spelar rollen Leg Sing, den här filmen är också väldigt intressant tack vare de superförmågor som spelarna har.

Leg Sing försöker övertyga sina bröder att vilja spela fotboll. Hade fått avslag återförenades de äntligen och återupplivade sina förmågor.

Denna film kombinerar Shaolin kung fu och fotboll. Spelarna strävar efter att återpopulera sin kampsport bland allmänheten.

Det var några rekommendationer bästa fotbollsfilmen JalanTikus-versionen. Jaka försöker ge filmer med olika teman.

Garanterat, att titta på filmerna ovan kommer att behandla din längtan efter fotboll. Förutom det kan du också lära dig mer om fotbollens historia genom filmerna ovan.

Vilken kommer du att titta först? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found