se slutet på kärlekshistorien om målet (2020) hela filmen

Är du nyfiken, vem är kvinnan som Doel så småningom väljer? Kom igen, se filmen Akhir Kisah Cinta Si Doel (2020) här!

Har du någonsin varit mellan två svåra val? Du gillar båda dessa saker men du kan inte välja vilken du vill ha.

Mer eller mindre är det berättelsen som bärs av dramafilmen Slutet på Si Doels kärlekshistoria (2020) detta, gäng. Den här filmen blir den tredje långfilmen, liksom slutet på Si Doels berättelse.

Innan filmen prydde Si Doel den stora skärmen, serier Doel skolflicka sändes först på tv 1994-2006.

Är du nyfiken på att få veta slutet på Si Doels berättelse? Kom igen, se följande artikel, gäng!

Synopsis of the End of the Love Story of Si Doel (2020)

Den avslutande filmen av Si Doel-trilogin fortsätter historien om den första och andra filmen. Den första filmen berättar Doel (Rano Karno) som åkte till Holland för att träffa sin ex-fru.

Doel var gift med Sarah (Cornelia Agatha), men för 14 år sedan lämnade Sarah honom plötsligt utan någon uppenbar anledning.

Doel har fortfarande en längtan efter Sarah, men vilken makt han har gift sig med Zaenab (Maudy Koesnaedi). I Holland träffades Doel med Dul, frukten av hans kärlek till Sarah som han bara visste vid den tiden.

I den andra filmen blir Zaenab hjärtskär när han får reda på att Doel åkte till Holland för att träffa Sarah. Faktum var att Zaenab vid den tiden var gravid med sina två barn.

Den tredje filmen kommer att vara slutet på kärlekstriangeln mellan Doel, Sarah och Zaenab. Doel måste välja även om hans val inte är kul.

Doel måste välja mellan Sarah och Dul, eller Zaenab, hans fru som för närvarande är gravid med Doels barn. Wow, ApkVenue är nyfiken på slutet, gäng.

Intressanta fakta om Si Doels sista kärleksfilm (2020)

Om du inte har känt dig intresserad av att se filmen Akhir Kisah Cinta Si Doel, kanske några av dessa intressanta fakta kommer att ändra dig.

  • Till skillnad från de flesta andra filmer kommer filmen Akhir Kisah Cinta Si Doel att sändas utan premiär eftersom man fruktar att det kommer att finnas många spoilers.

  • Rano Karno, som huvudskådespelare, manusförfattare och regissör för denna film har förberett sig 3 avslutningar för filmen Akhir Kisah Cinta Si Doel.

  • På grund av hemligheten med den här filmens slut visste till och med Cornelia Agatha, som spelar Sarah och Maudy Koesnaedi, som spelar Zaenab, inte alls om slutet på den här filmen vid filmning.

  • Trots att han är 83 år och inte längre är i gott skick, Aminah Cenderakasih som spelar figuren av Mak Nyak brinner fortfarande för att spela och memorerar långa rader av dialog.

Nonton Film The End of the Story of Love Si Doel (2020) Fullständig Film

TitelSlutet på Si Doels kärlekshistoria
leva23 januari 2020
Varaktighet2 timmar 1 minut
ProduktionFalcon Pictures, Karnos Film
DirektörRano Karno
KastaMaudy Koesnaedi, Rano Karno, Cornelia Agatha
GenreDrama

Hur, gäng, måste du vara riktigt nyfiken på kärlekstriangeln som har upplevts av Doel, Zaenab och Sarah under de senaste 27 åren?

Om du vill titta på filmen Akhir Kisah Cinta Si Doel, så händer det bara att den här filmen just har sänts i teatrar. Klicka på länken nedan, gäng, för att kontrollera visningstider och teatrar som spelas.

>>> Se slutet på historien om kärlek Si Doel (2020) Fullständig film <<<

Det var Jakas artikel om filmen Akhir Kisah Cinta Si Doel. Jaka, kan verkligen inte vänta med att ta reda på vem Doels val är.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i den tillgängliga kolumnen, gäng!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found